Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

Ben bu yüzden haberleri izleyemez oldum hep cinayet hep cinayet..ınsanlara bi haller oldu valla..:nazar:

17691.jpg

Otobüste herkes uyuduğunu zannetti
13 Haziran 2009 Cumartesi 08:48
Bu kadar da olmaz. ıngilizler'in başkalarına duyarsız kalma kültürü bu kez akıl almaz bir olaya dönüştü.
Polonya asıllı Pawel Modzelewski, Londra'da otobüse bindikten bir süre sonra koltuğa yığıldı. Aracın arkasında oturan adam, kimsenin dikkatini çekmedi.

Sefer bittikten sonra varlığı unutulan Modzelewski'yi, ertesi gün otobüse binen bir yolcu fark etti. Gencin uyuşturucu koması nedeniyle öldüğü açıklanırken, dikkatsiz şoföre disiplin cezası verildi.

kizlar haberler cok güzel cogu cinayet sapiklik ama yasanan gerceklersenağlama:nazar: bunlarida bilmemiz lazimvereliniortak
ellerinize saglik benim kacmam lazim isim basimdan askin sonra görüsürüz kendinize cok iyiy bakin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kizlar haberler cok güzel cogu cinayet sapiklik ama yasanan gerceklersenağlama:nazar: bunlarida bilmemiz lazimvereliniortak
ellerinize saglik benim kacmam lazim isim basimdan askin sonra görüsürüz kendinize cok iyiy bakin opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

evet haklısın güller diyarım tşk
sen işine bak tatlı yapacaksın daha
ama bizede getir o meşhur tatlından
çok öpüyorumopuyorumnanaktan

Yok daha bıkmadık:))
bıkmadıkkaydirigubbakcemile5
hehehhhh meraklılar sizi bu gün ne var kazanda kaynatacak kaydirigubbakcemile3
neler yokki
hep kötü haber var eyi bişe yokki
hazır yimek bekleme hemen kazandan
sende nevar onu süleeezemuszemus

selam kızlar,nasılsınız bakalım...sıcaklarla aranız nasıl?

hoşgeldinnn
heç iyi deel sıcakla aramız
senin oraya gelecem
birlikte denize girelim
olarmı?

bıkmadıkkaydirigubbakcemile5

neler yokki
hep kötü haber var eyi bişe yokki
hazır yimek bekleme hemen kazandan
sende nevar onu süleeezemuszemus

hoşgeldinnn
heç iyi deel sıcakla aramız