Haber, Dedikodu Ve Muhabbet Salonumuz Artık Hizmetinizde :)

:eek:bilme daha iyi yerin dibine girmisdim milli olmusdum resmen hayatimda ilk defa basima geldigi icin:çok üzgünüm::eek::nazar:

konu kapanmisdir noktayi koydum :nazar:
ama bn çatlarım şimci olayı öğrenmessem senağlama neysem nasılsa ben bi şekilde öğrenirim kk da hiç bişi benden kaçmazzzz :jeyyar:
olmazmı canım nerden istersin dedikodusengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanabsengözlerimebaksanab

sen başlada nerden başlarsan başla sırnaşık şey ( ay meğer ne kadar dedikoduya acıkmışım :roflol: )

böcüğüm damat adayını bulmuşsun haberim yok düğün ne zaman:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:

ben yokken ögrendiniz ögrendiniz yoksa konu kapanmisdir :)))))))

olayi bilenler kendilerini biliyolar zati annadilar onlar hemen ne duruma düsdügümü bi onlar biliyo ama saolasunlarrrrrrrrrrrrrr

:nazar::nazar::nazar::eek::eek::eek::nazar::nazar::nazar:

kendi kendimi ele verdim dessene valla merak edilcek bisey diil hem fazla merak iyi dildir bilirseniz topa tutarsiniz beni belki:çok üzgünüm:

yok anam sen önce bir anlat ondan sonra karar verelim alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

ama bn çatlarım şimci olayı öğrenmessem senağlama neysem nasılsa ben bi şekilde öğrenirim kk da hiç bişi benden kaçmazzzz :jeyyar:

sen başlada nerden başlarsan başla sırnaşık şey ( ay meğer ne kadar dedikoduya acıkmışım :roflol: )

ilahi canım ya çok güldüm şu aç lafına :roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:

inci çabuk bana özelden at ne oldu .
bak ölürsem gözüm açık gidersenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama

hayırlı olsun ne diyelim allah tamamına erdirsin,aşk insanı güzelleştirir diye boşuna dememişler.gerçi kızımız zaten güzel opuyorumnanaktangidip hemen kutlayayım:eek:
cok tskler
:eek: cnm ablam

geldi geldi cnm burdan kutlayabilriisn kulağı çınlayınca hemen koştu kaydirigubbakcemile
:eek:
böcüğüm hayırlı olsun çok yakışmışsınız:))))))))
Şeniz
ugur böcegim alinti yapmadim ama cok yakismissiniz gözüm gönlüm acildi:nazar:
ay evt öle dıo herkes allah ayırmasın :Saruboceq:
böcüğüm damat adayını bulmuşsun haberim yok düğün ne zaman:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
hönkk nan söz bıle yapmadık
böcük daha öncede söylemiştim ama yine söylüyorum

çok yakışmışsınız dalgıç tı dimi

suan dalgıc deıl cnm host

X