E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi DreamLover
- #2.061
kızlar benm bu imagehacsten resim yüklenmio neden olabilir bilgisi olan varmı acaba mafoldumben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar benm bu imagehacsten resim yüklenmio neden olabilir bilgisi olan varmı acaba mafoldumben
abovvvvvvvvvv abovvvvvvvvvv:1shokncukum nettin yafff
bendede bazen yüklemiyo ama kapayığ açınca düseliyoa.s.
:roflol::roflol:
bu güzel amahihoyyyt
yok cnm yok nettimse olmadı 2 gündür olmuyo :bbo:
amanında amanın benim suyum gelmiş can suyum
başka biryere gitmedin dimi :mymeka: ecelin olucam demiştim :jeyyar:
valla millet azıtmış ne kelimee sormaa
dünyanın düzeni değişti anacımm biz bunlarda bi haberr
okuyorum okuyorum tövbe tövbeeee diyee konuşuyorum kendikendime
reyting tavan yapmasa bile haberdar olmak iyi oluyoo cahal kalmıyoz
ama malesef güzel haber olmuyo pek fazla
hoşbuldumda bende yazıyom bir saatdir yaa:mymeka::asigim:ben bişe anlamadım -tatlicadiarzu-
cadıı cevap yazıyoruz iştee bi saatttirr:mymeka:
canım ni dimek ni dimek ayolopuyorumnanaktan hoşbuldum ne kusuru:kedi:oyy kusuruma bakma canım ..hoşgeldin gülüm nassın?a.s.
yok kız şaka diyom meraklanmayın bende bir var bir yokum zaten işlere dalıp unutuyom burayaı arada gelip bakınıyom zatenkaydirigubbakcemile3uşşş canım benim görmezmiyizz hoşeldin ama kafamıza vurma yaaa:dilcikar:
kız elti sen hasta ben hasta birimizde doğuramadı :gitme: ne olcek halimizmafoldumbenkızlar merhaba a.s. nasılsnz
ben hastaymmm :sinifsinif:
bi başka site vardı ama sedoş bilir o hep ordan yüklüyo galiba bi sor istersen.
geldimi üst üste gelir zaten:1no2:hoşbldk canm sorma ya midemi bozdm sanmr ağrıo başımda ona eşlik edioo kolumu kıprdatamdm btn ün bebişimle ilgilenememk çok üzdü ayrı konu ..
ama allah a şkr şimdi daha iimm :çok üzgünüm:
:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:amiiiiiiiiiiiin demikaydirigubbakcemile5teşk ederm tatlımm .. ALLAHm herkese sağlık versn kimseye muhtaç brakmasın valla:Saruboceq:
valla gece 4 gibi soğk meyve suyu içtm o yaptı sanrm saol canm
saol canm benmm
ben yalnzm ben yalnızmmm yalnızmmmmmmafoldumben
Abla önceden burdan yüklüyodum ben Yukle.TC | Resim Yükle | Resimler | Resim | Resim Galerisi | Yükle
Artık öbür taraftan yüklüyorum yerimseniben
Abla önceden burdan yüklüyodum ben Yukle.TC | Resim Yükle | Resimler | Resim | Resim Galerisi | Yükle
Artık öbür taraftan yüklüyorum yerimseniben
[/URL][/IMG]
denemeee