haber bültenlerinin en güzel yüzleri.....

isolde

sadece kızım....
Kayıtlı Üye
3 Mart 2009
11.815
11
işte gelmiş geçmiş haber bültenlerinin en güzel yüzleri..
sizlerinde bildikleri varsa ekleyebilirsiniz..

aslıgül atasagun

banu güven

defne samyeli

ece özbek

Son düzenleme:
pelin çift

alev nallar

ece üner

nazlı tolga

simge fıstıkoğlu

tuğba dural

Son düzenleme:
burcu esmersoy

burçak önder

gülay özdem

saba tümer

özge özsağman

sonay dikkaya

şebnem arda

şebnem suna küçük

şule bulut

hülya seloni

özge uzun

Son düzenleme:
ipek kaplan

tuluhan tekelioğlu

Son düzenleme:
Kesinlikle İlk sırada Banucuğum var. Çok hoş bir bayan ve haber bültenini NTV'yi onsuz düşünemiyorum.Çok donanımlı bir bayan Banu Güven 1 numara:hooray:

İkinci sırada Fulin Arıkan. Genç nesilden onca meslektaşı olmasına rağmen haber bültenlerine çok yakışıyor ses tonu, sunumu harika:lepi:

Üçüncü olarak da Gülay Özdem. Daha yeni yeni görüyorum TVlerde onu, ama çok yakışıyor ekranlara, oldukçada güzel bir bayansositososito

Bide Julidemiz var tabi, şimdilerde göremiyorum onu onuda çok beğeniyorum, yıllarca haber spikerliği yaptı yine ekranlarda görmek isterim.

Ekranda görmeye tahammül dahi edemediklerimde var tabi, en başta Özge Özsağman. Allahım kaçacak delik arıyorum onu görünce, bu kadarmı itici olunur, bu kadarmı iğrenç sunulurkafamçokkarıştı Habertürk te bir gecemi ne öyle bir program yapıyor:umursamaz:

Sonracığıma Özge Uzun diye bir uyuzumuz daha var. Bööööööakannehir Akşamın 8 inde Özge Uzunla Uzun geceler diye abuk bir program yapıyor. Komik ya, boya küpü, yapmacık şey:mymeka:

Defne Samyeli, şükürki Show Tv'den gitti, ekranlarda yok şimdi, yada ben rastlamadım:Saruboceq:

Asligul Atasagun,,botoks yaptirinca agzi burnu yamuldu farkinda degil heralde,o sekilde ciktigina gore ekrana-tatlicadiarzu-

Banu Guven,gercekten guzel bi bayan:lepi:

a bide Saba Tumer var tabi,o kadini gordukce kesin bu kadinda bi noksanlik var diyorum,bi insan bu kadar salakca gulemez yaa-tatlicadiarzu-

Tuluhan Tekelioglu'da cok hos bir bayan..bi ara Kanal D'de sabah haberlerini sunuyordu ama simdi ekranlarda göremiyorum..

Banu Güven i hiç sevmiyorum ben yaa

ama yaşı 40 mış öğrenince çok şaşırmıştım hiç göstermiyor yaşını.

içlerinden Aslıgül Atasagun u beğeniyorum

banu yu bende seviyorum,bencede çok donanımlı bir bayan, işini çok iyi yapıyor, ayrıca jülide ateşte güzel, hoş kadın...

kesinlikle 1 numaram banu güven:lepi:....daha sonra julide ateş...
ama ntv'nin haber spikerlerini tek geçerim hepsi çok hoş bakımlı ve işlerini çok iyi yapıyorlar...

nazlı öztarhan ve özge uzunun haber sunmalarını çok seviyorum...üzücü bir haberde gerçekten duyguları yansıyor yüzlerine...a.s
şule bulutla pnıar eseni hiç beğenmiyorum hemen kanal değiştiriyorum :umursamaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…