H2O Buharlı Mop mükemmel mi?

xsxehrazat35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2007
515
7
96
55
İzmir
Kızlar H2O MOP almayı düşünüyorum.Kullananlar lütfen yazarmısınız,halı silmede ve fayans arası temizliğinde başarılı bir ürünmüdür?

ben kullandım canım.ama uzun süre kullanınca motor yandı.halılar ve yerler için mükemmel.aspiratör içinde güzel kullandım.açıkçası derzlerden pek memnun kalmadım.cam silme işini beceremedim.ayrıca eşimin kabanını temizledim.o da çok güzeldi.açıkçası sadece halılar için bile kullanılabilir.haftada halıları temizledim.halılarım yeni alınmış gibi yumuşacık oldu.bu sene halılarımı yıkamaya vermedim.leke tutmadı,gayet temiz halılarım

Su birikintileri oluşturuyormu zeminde , bir de çok az sıvı deterjan koyup halı temizleyebilirmiyiz acaba?

biraz çamaşır suyu ve biraz da deterjan koydum halıları silerken.buharda hafif ıslaklık oluyor ve kısa sürede kuruyor

eşimin akrabasına aldık internetten. ikinci kullanımda bozuldu. Allahtan internet sağlam bir siteden almıştık annda iade edip parasını geri aldı.
su haznesi inanılmaz küçük. sürekli su doldurmak zorunda kalıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…