Anti-Aging H100 Aşısı ve Kaz Ayakları?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma

_kybele_

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2020
537
373
34
30 yaşıma basacağım bu yıl ve gerçekten hiç bişey değil ama kaz ayaklarım ciddi sinirlerimi bozmaya başladı.
H100 aşısı mı ne varmış deneyen var mı?
Ya da ben şunu denedim en iyisi bu diyen?

İzmirde birde mekan önerirseniz bu konularla ilgili minnettar olurum

Bugün bir hastanenin klinik merkezine h100 yaptırdım. Göz altım sorunlu olduğu için daha çok oraya enjekte etti doktor. Şu an göz altlarım çok kızarık ve mor, gelişmeleri yazarım. Fakat sanırım çok aman aman bir faydası yokmuş. Ne yazık ki Randevuyu aldıktan sonra yaptıran insanlarla iletişimim old. Yani Çok bir beklentim yok. Tek tesellim 1 seans için 500 tl ödemiş olmak. Gerçi 500 tl ödedim ama ona göre de karşılığını aldım. Enjekte ettikleri miktar çok azdı, muhtemelen 1 ml’di. O an pazarlıkla piyasanın çok altında ödediğim için çok ses edemedim ama ödediğim para da az para değil aslında. Ödediğim para ile neredeyse tüm h100 kutusu alınıyor (5x5 ml) ve onunla en az 4,5 kişiyi daha uygulama yapıyorlar. Kısacası estetik merkezleri bir çukur ve onsuz da olmuyor artık..

Çok uzattım. h100 dense eğer kırışıklık için facebotalift diye bir uygulamayı tecrübelerine güvendiğim bir doktorun özel mesajından öğrendim. Kadına özelinden mesaj attım. h 100 mü, jalupro mu hangisini önerirsiniz diye. Hanımefendi sağolsun döndü ve facebotalift’i önerdi. Aslında kendisi h100 de yapıyor, facebotalift de. Ve hatta yapmak için başka doktor arkadaşının ismini önerdi. Yani para için değildi bence. Facebotalift botoks istemeyenler için botoksa eş değer bir uygulama imiş. kırışıklığınız için bunu araştırabilirsiniz.

Bu soylediginizin icinde botox maddesi mi var biliyor musuniz

Botoksa eş değer bir madde varmış ama botoks değil. Facebotalift botoks etkisi yaratıp kırılıklıkları açıp, cildi aydınlatıyormuş. Genel olarak yorumları çok iyi. İhtiyacınız varsa bir araştırın bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…