Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

ahanda bende geldimm
sihir ablam gördüm seni nassın?

ablam salı günü kadir gecesi ne dilersen olur muş !
şimdiden kadir gecen mübarek olsun senin ve tüm müslüman aleminin ablacım..kıızmın okul telaşı derken belki açamam ablacım önceden ellerinden öperim ablam!

sagolasin canim benim bende kadir gecesi dogmusum :Saruboceq:
rabbim bütün herkezin dualarini kabul etsin insallah :Saruboceq:
sizlerinde kadir geceniz mübarek olsun rabbim dert keder vermesin hep güldürsün insallah sagolasin benim canim tesekkürleropuyorumnanaktan:Saruboceq:

baktım ablacım yiğenim resmine çok tatlı maşşallah anneden geliyor bu tatlılık sanırsam..

ey mübarek insan yüzü suyun hürmetine rabbim bağışlamış seni bize ey büyük allahım seni kadir gecesi bırakmış yeryüzne kanatsız melek misali !

baktım ablacım yiğenim resmine çok tatlı maşşallah anneden geliyor bu tatlılık sanırsam..
cnm yeğenin öper ellerinden şımrıo anneside haberin ola işin zorlaşacak sanırsam!

canim sin ablam ya sen ne tatli güzel birisisin
beni öyle gördügün icin cok tesekkürler canim benim sensin inan tatli melek
icinin temizligini kalbinin güzelligini burdan görüyorum inan bana canimsin öptüm cok opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iftar yemeklerine gitmekten
ve misafirden dolayi bu ara fazla takilamiyorum ben ama sonra muhabbete devam canlar

geldim canim geldim de cenem dusuk oldugu icin birden fazla topige laf yetistiroyumm
sen nere kayboldun

bende aynı canım ya !
olsun böle idare edelim artık şekrim yada sen izmir sohbetlerine gel olmaz sa!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…