Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
demi gerçekten çok tatlı olmuş periliçem ya!sİHİRİM GÜLE GÜLE OYNAYA GİYSİN.PEK GÜSELMİŞŞŞ
BEĞENDİM TATLIM.
HAYIRLI OLSUN.................:1hug:
ayyy çok güzel ya yiine ağlıyorum gururdan ama bu kez!çok tatlı olmuş maşallah.Allah nazarlardan saklasın :)
ablam şahane bir duygumuş bu allahım nasip etti çok şükür ..rabbim her anne babya nasip etsin bu güzel bu duyguyu inşallah!:Saruboceq:cok güzel olmus sihirim
saglikla mutlulukla güzelliklerle gitsin insallah
yavrucuguna.s.opuyorumnanaktan
valla öle heralde bbeğim ya 2 yılş önceydi ilk defa devlet okuluna gitti ve mezun oluşunda kepler içinde görünce dayanadım hep sevinçten gururdan ağladım şimdi naparım bilmem canım ya!Sihirim okul açılınca valla sen dayanamıcan bayılıp gitcen gibi görünüyor heyacandan.
:1hug:
allahım sen kokusunu eksik etme yavrumun rabbimin ya rabbim :Saruboceq:
aşk yaşadık bütün gece boyunca bu da kanıtı!
amin ablacım amin ...biliyorum canim benim cok iyi hatirliyorum kizimin oglumun yeni okula basladigi zamanlari
simdi artik kocaman oldular tabiii cok güzel bir duygu rabbim hayirli etsin insallah :Saruboceq:
zihin acikligi versin basarilar versin insallah:Saruboceqpuyorumnanaktan
bende hep allah hayırlıısnı versin demiştim ...Evladın ayrımı olmaz tabi ama her zaman derim bir annenin bir kızı olmalı.Çok şanslısın.........