Gzellik uykusuna yatmayan gzeller gzeli hatunlarn, uykusuz her an!

img0069atw.jpg
bu kışlık okul önlüğü periliçemin teyzeleri........
img0067ax.jpg
bu da yazlık okul önlüğü teyzeleri........

sıHıRıM GÜLE GÜLE OYNAYA GıYSıN.PEK GÜSELMıŞŞŞ
BEĞENDıM TATLIM.
HAYIRLI OLSUN.................:1hug:

cok güzel olmus sihirim
saglikla mutlulukla güzelliklerle gitsin insallah
yavrucugun:nazar::nazar:a.s.opuyorumnanaktan

sİHİRİM GÜLE GÜLE OYNAYA GİYSİN.PEK GÜSELMİŞŞŞ
BEĞENDİM TATLIM.
HAYIRLI OLSUN.................:1hug:
demi gerçekten çok tatlı olmuş periliçem ya!

çok tatlı olmuş maşallah.Allah nazarlardan saklasın :nazar: :)
ayyy çok güzel ya yiine ağlıyorum gururdan ama bu kez!

cok güzel olmus sihirim
saglikla mutlulukla güzelliklerle gitsin insallah
yavrucugun:nazar::nazar:a.s.opuyorumnanaktan
ablam şahane bir duygumuş bu allahım nasip etti çok şükür ..rabbim her anne babya nasip etsin bu güzel bu duyguyu inşallah!:Saruboceq:

Sihirim okul açılınca valla sen dayanamıcan bayılıp gitcen gibi görünüyor heyacandan.
:1hug:

Aman allah herkese böleee anları yaşatsın.Her anne babanın en güzel anlarından biridir.:nazar::1hug:

img0084a.jpg

allahım sen kokusunu eksik etme yavrumun rabbim ya rabbim :Saruboceq:

aşk yaşadık bütün gece boyunca bu da kanıtı!

Son düzenleme:
biliyorum canim benim cok iyi hatirliyorum kizimin oglumun yeni okula basladigi zamanlari
simdi artik kocaman oldular tabiii cok güzel bir duygu rabbim hayirli etsin insallah :Saruboceq:
zihin acikligi versin basarilar versin insallah:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan

Sihirim okul açılınca valla sen dayanamıcan bayılıp gitcen gibi görünüyor heyacandan.
:1hug:
valla öle heralde bbeğim ya 2 yılş önceydi ilk defa devlet okuluna gitti ve mezun oluşunda kepler içinde görünce dayanadım hep sevinçten gururdan ağladım şimdi naparım bilmem canım ya!
s6300794.jpg

img0084a.jpg

allahım sen kokusunu eksik etme yavrumun rabbimin ya rabbim :Saruboceq:

aşk yaşadık bütün gece boyunca bu da kanıtı!

amin canim benim amin cümlesinin insallah
sizi görünce kizimla kendim geldim gözümün önüne ayni böyleydik bizde bütün günümü dolduruyordu
zamanin nasil gectigini anlamiyordum
dostum arkadasim sirdasim dert ortagimdi kizim benim
halada öyle sükürler olsun:Saruboceq:yerimseniben

Evladın ayrımı olmaz tabi ama her zaman derim bir annenin bir kızı olmalı.Çok şanslısın.........

biliyorum canim benim cok iyi hatirliyorum kizimin oglumun yeni okula basladigi zamanlari
simdi artik kocaman oldular tabiii cok güzel bir duygu rabbim hayirli etsin insallah :Saruboceq:
zihin acikligi versin basarilar versin insallah:Saruboceq:eek:puyorumnanaktan
amin ablacım amin ...
allah eksikliklerini göstermesin yaşadığımız an boyunca!
allah bağışlasın ablacım hep sevinçlerini görmek nasip etsin
inşallah ablam!

Evladın ayrımı olmaz tabi ama her zaman derim bir annenin bir kızı olmalı.Çok şanslısın.........
bende hep allah hayırlıısnı versin demiştim ...
hep bir oğlum olsun istedim ama hayırlısı buymuş..nedeni ise biz 3 kızdık ben ve ailem özellikle babm hep erkek istedi ama torunlarının ikiside kız oldu demekki hayırlısı buymuş btnm!

maşallah anne kız çok tatlısınız.Allahım ağzınızın tadını hiç bozmasın.bzde annemle hem anne kız hem arkadaş hem dost gibiyizdir..en güzelide o zaten.eminim sizde bir ömür boyu hep böyle olucaksınız.Allahım üniversite yıllarında da hep böle olmayı nasip etsin inşallahh :Saruboceq:

öncelikle herkeze selamlar maşallah ya çok güzel olmuş gözlerim doldu allah banada nasip etsin bu anları sağlıkla çok özendim anlatamam

s6300729.jpg

rabbim üniversite ve mastırlarınıda gösterir ve kepi fırlatışını bu kez heralde oturark izlerim ama yine gözlerim yaşlı yaşlı tıpkı ben gibi yaşlı!

X