- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
geri gelemeyeceğimi bildiğim için için gidemiyorum bile ablacım .....ama çıkayımda tatsızlık olmasın .....öpüyorum çooook kocaman ablacım.....sihir git ablam kocişin yanına da bakem gelebilion mu...delikafadulden
hiçsormagönülüm..eğer bunların biraz biraz tadına bakmaya kalksak kaçak kat çıkarız bi güsellkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3ayyy sosyete mantısı bu...akannehir
kızlar hayırlı sohbetler az sabredin ramaan bitince tamgaz.....................
ben gidiyorum birşey olmazsa kesin gelecem...ii geceler!
:gitme::gitme:ŞenizŞenizgeri gelemeyeceğimi bildiğim için için gidemiyorum bile ablacım .....ama çıkayımda tatsızlık olmasın .....öpüyorum çooook kocaman ablacım.....
ayyy sosyete mantısı bu...akannehir
canım benim ne daveti bekliyorsun ki sen sana da mı davetiye vericez yaaaaaaaaaa aşk olsun sen ev sahibisin canımbenim....hayırlı olsun kahve içelim yarın ...senin için bir daha pasta kek börek çalgı çengi herşey olacak yafrum...sevmek inci tanesi kadar küçük olsaydı incitanemtuanam nasıl olur du?kaydirigubbakcemile3:teytey:topigin hayirli olsun sihirim:teytey:
ben davet edilmedim ama gelmemde bir sakinca varmi acep
:hooray:bulusma resimlerinizi gördüm harikasiniz:hooray:
her birinizde ayri güzel
gözüm gönlüm acildi ya
masallah hepiciginize
canım benim ne daveti bekliyorsun ki sen sana da mı davetiye vericez yaaaaaaaaaa aşk olsun sen ev sahibisin canımbenim....hayırlı olsun kahve içelim yarın ...senin için bir daha pasta kek börek çalgı çengi herşey olacak yafrum...sevmek inci tanesi kadar küçük olsaydı incitanemtuanam nasıl olur du?kaydirigubbakcemile3
ablam saol canım ablam yüreğin kadar güzel bana özel ya senden ya yeter bana anlam...öpüyorum çokkkkkkkk gidem de eşime azcuk delürdü ablacım yaaaaaaaa..........öptüm sihirim
iyi geceler