Maske Tarifleri Gzelliin srr Maya da sakl...

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta
eğer cildinde bi hasar yoksa, peeling paketlerinin üstünde haftada 1-2 kez kullanın gibi şeyler yazar, zaten daha fazlasına gerek yok, 1 ideal, ihtiyaç duyuyosan ve cildin müsaitse 2 de olabiilir, o cilde bağlı aslında,yani senin karar verebileceğin bişey. maya da öyle, hatta maya çok keskin bişey diğer maske ve peelinglerin yanında. bu forumda 3 gün peşpeşe sabah akşam günde 2 kez demişler ama mesela benim cildim kaldırmadı. 3 gün günde 1 kez denedim, ama 4 gün yapamadım, çünkü cildim çok yanıyodu. iz filan bırakmıo ama kuruttuğu için baya bi yakıo maya, tabi o da hassaslığına ya da kuru-yağlı olmasına bağlı olarak ciltten cilde değişir.

eğer cildinde bi hasar yoksa, peeling paketlerinin üstünde haftada 1-2 kez kullanın gibi şeyler yazar, zaten daha fazlasına gerek yok, 1 ideal, ihtiyaç duyuyosan ve cildin müsaitse 2 de olabiilir, o cilde bağlı aslında,yani senin karar verebileceğin bişey. maya da öyle, hatta maya çok keskin bişey diğer maske ve peelinglerin yanında. bu forumda 3 gün peşpeşe sabah akşam günde 2 kez demişler ama mesela benim cildim kaldırmadı. 3 gün günde 1 kez denedim, ama 4 gün yapamadım, çünkü cildim çok yanıyodu. iz filan bırakmıo ama kuruttuğu için baya bi yakıo maya, tabi o da hassaslığına ya da kuru-yağlı olmasına bağlı olarak ciltten cilde değişir.

arkadaşlar sabah akşam 3 gün demedim ben ne yaptınız siz düzgün okuyun arkadaşım :) cildiniz kabuklancak :) pazartesi çarşamba ve cuma yapıyorum ben yani haftada 3 gün ve günde 1 kez... okadar... bu maske hem peeling hem maske yerine kullanılabilir aslında ama haftada bir veya 15 günde bir 1 kaşık tozşeker ve yoğurtla peeling yapıyorum hafifçe.. oda cildinize bağlı bazen bakıyorum cildimde soyulmalar oluyor haftada 1 yapıyorum bazen olmuyor 15 te bir yapıyorum...maya maskesinide 20 dk dan fazla tutmayın lütfen yanar yüzünüz... zaten o kuruyor belli oluyor yıkanması gerektiği.. bukadar işte :)

Meraba her_bal ben de senin sayende öğrendim mayayı çok teşekkürlera.s., birşey sormak istiyorum senin cildinde nasıl bir değişim oldu kullandığından bu yana?

rica ederim cnm faydası olduysa ne mutlu bana... ben 2 aydır kullanıyorum yaklaşık biraz sivilce izlerim vardı ilk gençlik döneminden kalan onlar baktım geçmeye başladı.. bide ratık sivilce çıkmıyo desem yeridir adet oldum sadece 1 tane çıktı oda hemen geçti..

bu maya bu kadar iyi mi.. :1shok::1shok:
bahsettiginiz maya kuru maya mı arkadaslar.. :eek::utanga
c:

rica ederim cnm faydası olduysa ne mutlu bana... ben 2 aydır kullanıyorum yaklaşık biraz sivilce izlerim vardı ilk gençlik döneminden kalan onlar baktım geçmeye başladı.. bide ratık sivilce çıkmıyo desem yeridir adet oldum sadece 1 tane çıktı oda hemen geçti..

Çok güzel yaa 2 ayda etkisini gösteriyosa benim de suçiçeği izlerim var onları iyileştirmeye çalışıyorum bakalım benimkiler de düzelir işalla. Cevap için çok teşekkürler:1hug:

Kıvamını tutturamamıştım:sm_confused: daha kremsi olması için aklıma geldi denedim ama güzel oldu böle daha beyaz ve mattı cildim.

cnm bence un koyarsan yaş mayanın etkisini azaltmış olursun... ben 1 yemek kaşığı yaş mayaya 1 çay kaşığında az bişey daha fazla su koyuyorum okadar bile yetiyor... sende öle yap..

Çok güzel yaa 2 ayda etkisini gösteriyosa benim de suçiçeği izlerim var onları iyileştirmeye çalışıyorum bakalım benimkiler de düzelir işalla. Cevap için çok teşekkürler:1hug:
cnm su çiçeği izleri çok daha derin bişey yaw ii gelirmi bilmiyorum belki uzuuuuun bir süre kullanımla yüzeysele indirgene bilir izler onu bilemiyorum canım :1no2:

cnm su çiçeği izleri çok daha derin bişey yaw ii gelirmi bilmiyorum belki uzuuuuun bir süre kullanımla yüzeysele indirgene bilir izler onu bilemiyorum canım :1no2:

Tabi biliyorum bu izleri geçirmek çok zor belki mümkün değil ama ne kadar iyileşirse kardır hem cilde de çok iyi geliyo zaten tek amaç o değil yani:1hug::içelim:

cnm bence un koyarsan yaş mayanın etkisini azaltmış olursun... ben 1 yemek kaşığı yaş mayaya 1 çay kaşığında az bişey daha fazla su koyuyorum okadar bile yetiyor... sende öle yap..

:roflol:1 çay kaşığı doğru aslında birkaç kez yapmama rağmen hala tutturamıyorum aç gözlüyüm ondan herşeyini bol bol atıyorum ama bundan sonra ben de öyle yapayım ama süt koyuyorum daha iyi oluyor çok teşekkürlera.s.Şeniz

:roflol:1 çay kaşığı doğru aslında birkaç kez yapmama rağmen hala tutturamıyorum aç gözlüyüm ondan herşeyini bol bol atıyorum ama bundan sonra ben de öyle yapayım ama süt koyuyorum daha iyi oluyor çok teşekkürlera.s.Şeniz

ben göz çevreme sütle yapıyorum.. yüzüme suyla... cildim baya yağlı ondan sütle yaptım pek sevmedim suyla daha çok seviyorum sütle ii hissettiysen öle yap cnm :)a.s

arkadaşlar ben burayı yani gördüm benim cildimde çok mat ve sivilce lekeleri var inşallah onada iyi gelir hem çok ekonomik hem kolay mutlaka yapacam

kızlar mayayı ben de ok yerde duydum cildi beslediğini peki şimdi yaş farkeder mi olgun ciltlere mi uygun yoksa herkes yapabilir mi? benim yaşım 23. kırışıklıklara iyi geliyo demişsiniz ya CADIARZU

kızlar mayayı ben de ok yerde duydum cildi beslediğini peki şimdi yaş farkeder mi olgun ciltlere mi uygun yoksa herkes yapabilir mi? benim yaşım 23. kırışıklıklara iyi geliyo demişsiniz ya CADIARZU
her yaş için uygun cnm ama ne sıklıkla yapacağın ne için yapacağına bağlı ... yani bir problemin var ve yapacaksan en fazla haftada 3 gün... yok bir problemim dersen 15 te bir ayda bir yeter 20li yaşlarda...

X