Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eğer cildinde bi hasar yoksa, peeling paketlerinin üstünde haftada 1-2 kez kullanın gibi şeyler yazar, zaten daha fazlasına gerek yok, 1 ideal, ihtiyaç duyuyosan ve cildin müsaitse 2 de olabiilir, o cilde bağlı aslında,yani senin karar verebileceğin bişey. maya da öyle, hatta maya çok keskin bişey diğer maske ve peelinglerin yanında. bu forumda 3 gün peşpeşe sabah akşam günde 2 kez demişler ama mesela benim cildim kaldırmadı. 3 gün günde 1 kez denedim, ama 4 gün yapamadım, çünkü cildim çok yanıyodu. iz filan bırakmıo ama kuruttuğu için baya bi yakıo maya, tabi o da hassaslığına ya da kuru-yağlı olmasına bağlı olarak ciltten cilde değişir.
Meraba her_bal ben de senin sayende öğrendim mayayı çok teşekkürlera.s., birşey sormak istiyorum senin cildinde nasıl bir değişim oldu kullandığından bu yana?
bu maya bu kadar iyi mi.. :1shok::1shok:
bahsettiginiz maya kuru maya mı arkadaslar.. :utangac:
yok canım yaş maya... :) kuru okadar etkili deil...
Ben 2siyle de yaptım kuru maya sanki daha çok tahriş ediyo cildi.1 sefer de yarım paket yaşmaya biraz süt ve un karıştırdım süper oldu bi daha hep öyle yapıcam tavsiye ederim.
un ne için neye yarıyor?
rica ederim cnm faydası olduysa ne mutlu bana... ben 2 aydır kullanıyorum yaklaşık biraz sivilce izlerim vardı ilk gençlik döneminden kalan onlar baktım geçmeye başladı.. bide ratık sivilce çıkmıyo desem yeridir adet oldum sadece 1 tane çıktı oda hemen geçti..
Kıvamını tutturamamıştım:sm_confused: daha kremsi olması için aklıma geldi denedim ama güzel oldu böle daha beyaz ve mattı cildim.
cnm su çiçeği izleri çok daha derin bişey yaw ii gelirmi bilmiyorum belki uzuuuuun bir süre kullanımla yüzeysele indirgene bilir izler onu bilemiyorum canım :1no2:Çok güzel yaa 2 ayda etkisini gösteriyosa benim de suçiçeği izlerim var onları iyileştirmeye çalışıyorum bakalım benimkiler de düzelir işalla. Cevap için çok teşekkürler:1hug:
cnm su çiçeği izleri çok daha derin bişey yaw ii gelirmi bilmiyorum belki uzuuuuun bir süre kullanımla yüzeysele indirgene bilir izler onu bilemiyorum canım :1no2:
cnm bence un koyarsan yaş mayanın etkisini azaltmış olursun... ben 1 yemek kaşığı yaş mayaya 1 çay kaşığında az bişey daha fazla su koyuyorum okadar bile yetiyor... sende öle yap..
:roflol:1 çay kaşığı doğru aslında birkaç kez yapmama rağmen hala tutturamıyorum aç gözlüyüm ondan herşeyini bol bol atıyorum ama bundan sonra ben de öyle yapayım ama süt koyuyorum daha iyi oluyor çok teşekkürlera.s.Şeniz
her yaş için uygun cnm ama ne sıklıkla yapacağın ne için yapacağına bağlı ... yani bir problemin var ve yapacaksan en fazla haftada 3 gün... yok bir problemim dersen 15 te bir ayda bir yeter 20li yaşlarda...kızlar mayayı ben de ok yerde duydum cildi beslediğini peki şimdi yaş farkeder mi olgun ciltlere mi uygun yoksa herkes yapabilir mi? benim yaşım 23. kırışıklıklara iyi geliyo demişsiniz ya CADIARZU