• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gz krpma tiki

Kumrusumru

Nirvana
Pro Üye
9 Temmuz 2008
1.855
2.529
658
mrhba arkadaşlar.benim erkek arkadaşım sinirlenince,heyecanlanınca,korkunca vb durumlarda gözlerini arka arkaya kırpıyor:( hatta normal zamanlarda da kırpmaya başladı bu durum beni çok rahatsız ediyor göz doktorlarına gittik ama bir şey bulamıyorlar:( psikiyatrik bir durum sanırım.önerebileceğiniz bir psikiyatri var mı?

Benim abimde ayni derdi vardi. Kendisi çok sinirli bir insan. Sinirli oldugu zamanlar yapiyordu. Ama kendi kendine yok oldu sonradan. Doktora falan gitmedi üstelik. Yazik çk dalga geçeni oluyordu :((

Bu tik bendede var arada gelip gidiyor.Şimdi gitmiş durumda yakında gelir kesin kaydirigubbakcemile3

Çevredekiler uyarıyor devamlı ama istem dışı yapılan bişi isteyerek değil yani :))) uyarılınca insan dikkat ediyorum..Ailem kızarak uyarıyordu beni :)yavaş yavaşş azalttım bu ara hiç :)yokk kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 Bir gün aynaya bakarken denk geldim :S çok kötü görünüyor ve dahada dıkkat etmıstım alıskanlıgı kesmem için

ya biz doktora gittik ama tik değil göz kuruluğu dediler:( ama hala geçmedi...:( çok takıyorum ayrılma sınırına geldik:(

Back