S
sangius_era
Ziyaretçi
- Konu Sahibi sangius_era
Arkadaşlar Bazı yerlerde bu iki kremin göz çevresindeki morluklar ve kırışıklıklar için iyi geldiği yazılmış doğrumudur ???:çok üzgünüm:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar bu morluk ve kırşıklık için oriflame de bu at indirime giren bir krem var kapatıcı değil tedavi edici bir krem tavsiye ederim
Arkadaşlar Bazı yerlerde bu iki kremin göz çevresindeki morluklar ve kırışıklıklar için iyi geldiği yazılmış doğrumudur ???:çok üzgünüm:
göz çevresi için lancaster tavsiye edrim biraz pahalıdır ama ufacık mercimek tanesi kaar sürüldüğü için en az 6 ay gider kızlar bu yüz önemli organımız bence bu tip bakımlarda markaları tercih edin
merhaba,
expigment in hatalı olduğunu düşünenler neye göre söylemişler merak ediyorum. 2 ay önce dermatoloğa göz morluk tedavisi için gittim ve bana expigmenti verdi koyduğu teşhis ise hiperpigmentasyon. göz altında deriye renk veren melanin fazla olduğundan ovuşturma vs gibi etkilerle bunlar renk vermeye başlıyorlar ve dolayısıyla orda bir morluk oluşuyor. expigment ise burayı soyarak rengini açmaya çalışıyor. çok güzel bir tarif olmadı fakat en azından neden expigmentin kullanıldığını anlatabilmişimdir. tabi bana konulan teşhis bu yönde sizlerin morluk oluşma sorunu başka olabilir. şu anda biraz da olsa renkte açılma var ama expigment devamlı deri attırıyor. doktorumun söylediğine göre baya uzun sürecekmiş tedavi sabırlı olmak gerek. öyle şıp diye çözüm olacak bir çözüm beklemeyin.
Expigment de hydroquinon maddesi aktifdir. Ve dediğiniz gibi cildi de soyarak üst derideki renk dalgalanmalarını azaltır. Göz altında soyucu şeklindeki kremler kullanılmaz. Bu ürünü kullanıp kendiniz de görebilirsiniz. Ayrıca şimdiye kadar cilt lekeleri ve gözaltı morluğu konusunda birsürü farklı dermatoloğa gittim. Bir tanesi bile bu ürünü gözaltı için tavsiye etmedi. Yabancı sitelerde de bu ürünün ne için kullanıldığını okuyabilirsiniz. Bununla birlikte hydroquinon in % 2 den fazlasının cilt kanserinden tutun da birsürü başka hastalığa yol açtığı için hangi ülkelerde yasak olduğunu da bulabilirsiniz. Hatta 2006 da FDA'nın hydroquinon i tamamen yasakladığını okumuştum. Bizim ülkemizde yasak olmadığı için %4 lüğünün önerilmesi de gözaltına önerilmesi de tuhaf gelmiyor bana. Kullanıp gözaltındaki tahrişi kendiniz de farkedebilirsiniz.
Expigment de hydroquinon maddesi aktifdir. Ve dediğiniz gibi cildi de soyarak üst derideki renk dalgalanmalarını azaltır. Göz altında soyucu şeklindeki kremler kullanılmaz. Bu ürünü kullanıp kendiniz de görebilirsiniz. Ayrıca şimdiye kadar cilt lekeleri ve gözaltı morluğu konusunda birsürü farklı dermatoloğa gittim. Bir tanesi bile bu ürünü gözaltı için tavsiye etmedi. Yabancı sitelerde de bu ürünün ne için kullanıldığını okuyabilirsiniz. Bununla birlikte hydroquinon in % 2 den fazlasının cilt kanserinden tutun da birsürü başka hastalığa yol açtığı için hangi ülkelerde yasak olduğunu da bulabilirsiniz. Hatta 2006 da FDA'nın hydroquinon i tamamen yasakladığını okumuştum. Bizim ülkemizde yasak olmadığı için %4 lüğünün önerilmesi de gözaltına önerilmesi de tuhaf gelmiyor bana. Kullanıp gözaltındaki tahrişi kendiniz de farkedebilirsiniz.