• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gypsymia Meme + Burun Estetiği Ameliyatı

ama fotoları yüklerken duygulandım kızlar ya... yıllarca bu forumda okudum arastırdım ameliyat olan arkadasların fotolarını gormek istedim.. simdi ben foto ekliyorum dedim kendi kendime. Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin. ben hiç ummadıgım bi zamanda ameliyat oldum.. sartlar birden bire düzeldi falan.. nese öyle işte :)

Aynen benim yasadiklarimi anlatmissin sanki insan inanamiyor degil mi?? Ben de tam ameliyattan vazgecmek uzereyken cok coook dusunup , kararimi verip , esimi ikna edip, parayi toparlayip ameliyata girmistim. Simdi hayal gibi geliyor bana. Neysee melankoli yaptirdin sabah sabah:)). Mutluluklar daim olsun...

Aynen benim yasadiklarimi anlatmissin sanki insan inanamiyor degil mi?? Ben de tam ameliyattan vazgecmek uzereyken cok coook dusunup , kararimi verip , esimi ikna edip, parayi toparlayip ameliyata girmistim. Simdi hayal gibi geliyor bana. Neysee melankoli yaptirdin sabah sabah:)). Mutluluklar daim olsun...

:)) evet aynen oyle simdi hayal gibi geliyor.

ama fotoları yüklerken duygulandım kızlar ya... yıllarca bu forumda okudum arastırdım ameliyat olan arkadasların fotolarını gormek istedim.. simdi ben foto ekliyorum dedim kendi kendime. Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin. ben hiç ummadıgım bi zamanda ameliyat oldum.. sartlar birden bire düzeldi falan.. nese öyle işte :)

Sanırım bu duygusal anları ve mutluluklar ameliyat olan herkes yaşamış :14: Hüzünler bile mutluluk vererek yaşansın..yani güzel hüzünlenmeler,mutluluk gözyaşları olsun hep inşallah :16: Hepimiz için bu ameliytı olmak hayaldi belkide.Bu forum hepimizi gaza getirdi.Ben önceden hep sanatçıların böyle ameliyatları oldugunu,maddi olarakta asla yaptıramayacagım birşey olarak düşünürdüm.Bu forumu keşfedince -Ne oluyor lennine kadar ameliyat olan varmış,hepside bizim gibi ev hanımı,ögretmen sanatçı olmayam bayanlar..Yoksa gördügüm o güzel gögüslü hatunların hepsi silikonmuydu ,,,diye düşünmeye bşladım.Nedenbende olmiyim,benim neyim eksik dedim ve doktor görüşmelerine başlayınca hiçte ulaşılmaz,zor birşey olmadıgını gördüm :34: Eşimi ikna ettim,parayı ayarladım v.s. ameliyatımı oldum ve aradan seneler geçti yaşlandım...:37: deeerrrmişimmm..Ne yaşlanması yahuuu... Bu ameliyatla özgüvenim arttı,kendime güvenim geldi dahada gençleştim tutmayın artık beni demeye başladım :52::52::52:

Kıssaca güzel duygular işte,zaman zaman aklımıza geldikçe duygulanıyoruz işte :31::31:

Sanırım bu duygusal anları ve mutluluklar ameliyat olan herkes yaşamış :14: Hüzünler bile mutluluk vererek yaşansın..yani güzel hüzünlenmeler,mutluluk gözyaşları olsun hep inşallah :16: Hepimiz için bu ameliytı olmak hayaldi belkide.Bu forum hepimizi gaza getirdi.Ben önceden hep sanatçıların böyle ameliyatları oldugunu,maddi olarakta asla yaptıramayacagım birşey olarak düşünürdüm.Bu forumu keşfedince -Ne oluyor lennine kadar ameliyat olan varmış,hepside bizim gibi ev hanımı,ögretmen sanatçı olmayam bayanlar..Yoksa gördügüm o güzel gögüslü hatunların hepsi silikonmuydu ,,,diye düşünmeye bşladım.Nedenbende olmiyim,benim neyim eksik dedim ve doktor görüşmelerine başlayınca hiçte ulaşılmaz,zor birşey olmadıgını gördüm :34: Eşimi ikna ettim,parayı ayarladım v.s. ameliyatımı oldum ve aradan seneler geçti yaşlandım...:37: deeerrrmişimmm..Ne yaşlanması yahuuu... Bu ameliyatla özgüvenim arttı,kendime güvenim geldi dahada gençleştim tutmayın artık beni demeye başladım :52::52::52:

Kıssaca güzel duygular işte,zaman zaman aklımıza geldikçe duygulanıyoruz işte :31::31:

Arzumcum ne guzel yazmissin, aynen bi hayaldi ya.. Heleki iki ameliyati birden olmaya cesaret edecegim aklimin ucundan gecmezdi. Belkide bu forum olmasaydi doktorumu bulamicaktim yada buldugum doktordan alacagim sonuc cok farkli olacakti. Hayatimda herseyin cok kotu oldugu bi donemde oldum bu ameliyati. Yoktan var ettim sartlari kararttim gozumu. Annemi ikna ettim kredi cektik tamam zuhtu hocaya olcam tereddut yok dedim bi hafta icinde herseyi hallettim :) insanin yillarca hayalini kurdugu seye ulasmasi kadar guzel bisey olabilirmi? Hayat hepimize hep boyle tatli yuzunu gosterir umarim. Ve isteyen herkese hayirlisiyla nasip olur insallah :)

Son düzenleme:
Merhaba soyle soyleyiim iki defa ameliyat-narkoz olayini yasamaktansa ikisi bi arada olsun kurtulayim dedim ve iyiki oyle yapmisim. Gogusun sikintisi bende 4 gun fln surdu ve o 4 gun felaketti korkunctu asla dayanamazsin diyemem kesinlikle :) gercekten gozunde buyutecek bisey yok. Burun tikanikliginida tecrube etmissin silikon tamponlar alinana kadar ki bende neredeyse 15 gun kaldi agzim acik uyumaktan mahvolmustum. İlk 4 gunden sonra sikinti agri sizi olmadi yani bende. Umarim sende kolay atlatirsin.

teşekkür ederim cevabın için..bakalım önümüzdeki hafta 2 doktorla görüşeceğim bakalım onlar ne diyecekler, zaten zayıf biriyim bünyem de çok kuvvetli değildir ama acıya dayanıklıyım..endişem iki ameliyatı beraber olunca komplikasyonlar gelişirse sorun olur mu, bakalım artık umarım en kısa zamanda ben de hayallerime kavuşurum :)

teşekkür ederim cevabın için..bakalım önümüzdeki hafta 2 doktorla görüşeceğim bakalım onlar ne diyecekler, zaten zayıf biriyim bünyem de çok kuvvetli değildir ama acıya dayanıklıyım..endişem iki ameliyatı beraber olunca komplikasyonlar gelişirse sorun olur mu, bakalım artık umarım en kısa zamanda ben de hayallerime kavuşurum :)

Rica ederim benimde bunyem cok kuvvetli degil ama ameliyat olduktan sonra korktugum gibi degilmis dedim. Umarim en uygun tercihi yaparsin iyi sanslar :)

canım şimdi baktım gögüs fotolarına ben cok begendim süper olmuşlar hem burun hemde gögüs cok doğal olmuş doktorumuz bu işi biliyor eline sağlık

Gozlerim seni aradi kac gundurr :) sagol cnm bencede biliyor zuhtu beyi secmemde payin buyuk iyiki onu secmisimm

Gozlerim seni aradi kac gundurr :) sagol cnm bencede biliyor zuhtu beyi secmemde payin buyuk iyiki onu secmisimm

canım cok fazla giremiyorum bu ara gidip bakıp cıkıyorum sizleri merak ediyorum sonuç nasıl oldu diye ama gercekten begendim ..zühtü bey ilgili bir doktordur ve bu işin uzmanı o kadar yogun olmasına ragmen..ben elimden geldiğince herkese yardımcı olmaya calıştım allah herkesin gönlüne göre istediğini versin.mutlu olmana sevindim fıstık;)

valla elimden gelen hrsei yaptm bastan sona okufum ekledim kimse kabl etmedi senin disnda da hic resm falan goremedim, demek ki kismet degilmis zuhtu demir

valla elimden gelen hrsei yaptm bastan sona okufum ekledim kimse kabl etmedi senin disnda da hic resm falan goremedim, demek ki kismet degilmis zuhtu demir

canım işte olan cok kişi var ama bi kaç kişi dışında buraya giren yok olup gidiyolar ben ev hanımıyım işim yok zaman buldukca giriyorum cogu ya okuyor yada calışıyor burda cok kişiyle konuştum dışardada buluştuk ama dediğim gibi coğu girmiyor.kısmet tabi önemli olan içine sinmesi doktorun inş istediğin gibi bulursun hayırlısı olsun artık

merhaba kızlar öncelikle ikinize de çooooooook geçmiş olsun, ben bir süredir yarı damla protezleri araştırıyorum, yani yuvarlak ve damla protez,n aynı ayrı avantajları var ama ikisine de hıh budur diyebilmiş değilim. Özellikle dual planda. Anatomik protezlerin uzunlugu bana fazla gelio sanki, yuvarlaklarda da üstten basık altı şişkin olacak gibime gelio dualde, o yüzden sizin güzelleri çok merak ettim yarı damla olaraktan :) Rica etsem beni ekleyebilir misiniz? bu arada sizin ameliyatlar dual mi oldu? yoksa kaz zarı altı yada kas altı mı?

Çok teşekkrler güle güle kullanın memiklerinizi darısı eşiyle bu konuda ciddi sıkıntılar yaşayıp, ameliyat tarihini bile ert

Ameliyat tarihini iptal edip bir mechule erteleyen, bu işten de vazgeçemiyen kadınların başına :( çok üzgünüm :43: Herşey süperdi başta, hasan beyden ameliyat günü almıitım, eşim tamam demişti isteksiz isteksiz, şimdi ameliyat günü yaklaştıkça sürekli bir sorun çıkıo en büyük sorun da eşimden :( sürekli ben begenmezsem,ben dogallık seviyorum,makyaj bile sevmiyorum ya onlara alışamazsam dokunamam bile deyip duruo :((((( bense aylardır meme büyütme araştrması yapıyorum, ameliyat sonrası alacağım sütyenleri bile seçmiştim :43: çok mutsuzum, eşim çok kıl benm bu konuda, ben senin bu halini sitiyorum diyor baska bişi demiyor :( yardım edin kızalr napıcam ben :50:

vazgeçmiş değilim elbette ama çok büyük riskler gözealarak girmem lazım bu ameliyata...sağlık sorunu yaşama riski,ikinci ameliyat riski,eşimin sabır sorunu ve inat riski :((( ben istersem her şekilde olurum, istiyorum da ama göze alamıyorum yaşayabileceğim sorunları :.(( eşim bu cinsel hayatımmızı tamamen olumsuz da etkileyebilir ve bunun geridönüşü yok diyor :((( evli olup da çok memnun olan arkadaşlar varmı gerçekten benim gibi eşleri sonderece önyargılı olanlar özellikle :(((

canım hayırlı olsun hem memişler hem burun, bende foto görebilir miyim rica etsem zühtü hocanın yaptığı amel. fotolarına çoookça ihtiyacım var :)

Ameliyat tarihini iptal edip bir mechule erteleyen, bu işten de vazgeçemiyen kadınların başına :( çok üzgünüm :43: Herşey süperdi başta, hasan beyden ameliyat günü almıitım, eşim tamam demişti isteksiz isteksiz, şimdi ameliyat günü yaklaştıkça sürekli bir sorun çıkıo en büyük sorun da eşimden :( sürekli ben begenmezsem,ben dogallık seviyorum,makyaj bile sevmiyorum ya onlara alışamazsam dokunamam bile deyip duruo :((((( bense aylardır meme büyütme araştrması yapıyorum, ameliyat sonrası alacağım sütyenleri bile seçmiştim :43: çok mutsuzum, eşim çok kıl benm bu konuda, ben senin bu halini sitiyorum diyor baska bişi demiyor :( yardım edin kızalr napıcam ben :50:

ay ay ay baştan hep öle söylerler, bende kaç yıl uğraştım, biraz dudak bük, üzül, süzül, gerekrse biraz ciyakla:) gözlerin hafif dolmasına karşı çıkabileceğini sanmıyorum;)

ay ay ay baştan hep öle söylerler, bende kaç yıl uğraştım, biraz dudak bük, üzül, süzül, gerekrse biraz ciyakla:) gözlerin hafif dolmasına karşı çıkabileceğini sanmıyorum;)

:9: allah seni ...ya olacak bu iş biliyorum ama bu dönemde çok da üzüldüm. eşim çok pimpirikli biri benim..yani zaten hiç istemiyor olsun, olduktan sonra da bişi olursa olumsuz ben dokunamam bile dio :18: hiç mi korkmuyorsn cinsel hayatımızın bundan olumsuz etkilenebilceğinden dio :25: ne bileym şaştım kaldım.... ikna olmadıgı kesin ama ben istediğim için olurum. olunca da artık ne gelirse basımıza allahtan dicez sanırım :5: poffffff

ameliyat fiyati ne kadar?lütfen cevaplarmisiniz

Back
X