- 15 Ekim 2010
- 16.012
- 8.835
- 498
Site sorun var,alıntı yapılan yorumlarımı göremediğin için cevap yazmamazmışım sana kusura bakma yeni gördüm canım..Arzum teşekkür ederim cvbın için.. Şimdi kendi doktorum daha küçük bi protez öneriyor ama ben küçüklmesini istemiyorum 325 cc şuan 275 cc yle değiştirilebilir diyor, hem küçülürse göğüs katlantı yerim değişmez mi izler yukarı çıkarsa ya?? Cep genişletilmesi + yağ enjeksiyonu öneren doktora muayene olmadım, gidip muayene olduğumda belki sadece yağ enj yeterli olur der. Kapsül sorunum yok, sadece ripplingmiş ben bilmedğim için kapsül zannediyordum birde yağ enjekte edince yağlar zamanla kireçlenip mamografide şaşırtıcı olabiliyormuş bunu araştırdınmı hiç? Çünkü benim ripplingim baya hissediliyor, kök hücre destekli yağ enjeksiyonunda %70 i kalıcı oluyormuş o yüzden minimum 100 er cc enjekte edilir onunda bi zararı olur mu diye düşünüyorum. Birde şey sorcam şimdi göğüslerimi ayrık hissediyorum protezin cebi genişletilirse yakınlaşma sağlayabilirmi doktor? Çünkü koltuk altıma daha yakın gibi, bu cepten mi kaynaklanıyor bilemiyorum.. En kısa zamanda gidip görüşsem iyi olacak sanırım.
Bence ufak protez ile değiştirilme seni mutlu etmez,ayrıca esmemiş olan gögüs yapına ufak protez koyulacagı için görüntüde hoş olmayabilir.. Yağ enjeksiyonunda alınan yap direk enjekte edilmiyor zaten.Alınan yağ ayrıştırılıyor,işlemden geçiyor ve öyle enjekte ediliyor.Ben dudaklarımada yap enjekte ettirip dolğu yaptırmıştım
Eğer düzğün dozajlarda enjekte edilmezse,aynı yere fazla yağ enjekte edilirse,yağ dağıtılmazsa enjekte edilen yerlerde kitle şeklinde kalabiliyor.Buda ultrasonda başka kitle yada kist şeklinde olduğu düşünülebiliyor.. Ama uzman ellerde ve doğru enjeksiyonlarda bu risk düşük.. Enjekte edilen yağın bir kısmı yine vücut tarafından atılıyor,onun için enjekte edilen dozun iyi ayarlanması gerek.
Cep genişletilmesi göğsün orta kısmından olmaz,olursa göğsün anatomisi bozulabilir ve simmasty denilen riskin ortaya çıkma durumu olabiliyor.. Bu rahatsızlık iki ğöğsün birleşmesi,aradaki gögüs kafesine yapışık olan derinin kalkması demek Allah korusun,forumda bu sorunla karşılaşanlarda var..! Bence birkaç doktora muayene ol,fikir al canım..