Hem burun hem meme demek ıstedım
Gec olacak sanirim ama yinede cevaplayim benim amelyatim 3 saat kadar surdu..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hem burun hem meme demek ıstedım
Gec olacak sanirim ama yinede cevaplayim benim amelyatim 3 saat kadar surdu..
canım nasılsın burun gögüs nasıl oldu..gidiyomusun zühtü beye kontrole nasıl oldun? foto eklesende yorum yapsak azcık sana:)
Sagol tatlim iyiyimm masajimi ihmal ettim kremi cok duzenli olmasada izlerime suruyorum. En son mayista gittim zuhtu hocaya buara tekrar giderim heralde. Artik foto ekleyim dimi:) burnumda gozuma batan ufak sislik yada farkliliklar hala var belki biraz hafiflemistir bilemiyorum.
vallaha ben senide kaybolanlar kervanına eklemiştim :) 1 sene sür kremlerini gögüse izler için banyoda kesede yap cok faydalı burun 1 yılda anca oturuyor ufak tefek şeylere takma sen önemli olan kemiğin şekli ve yapısı gerisi gecer masajlarını burnunada zühtü beye sor yapmaya calış varsa bi ödem oda gider.vallaha fotolarını cok merak ediyorum ekle azcık yorum yapalım fıstık
maşallah gerçekten çabuk iyileşiyorum düşününce iki ameliyat nası korkutuyordu beni.. ama ilk günkü halim gerçekten kötüydü narkozdan dolayı yatakta doğrulduğum an tansiyonum dibe vuruyordu o yüzden ilk gün tuvalete bile gidemedim ama çok şükür gerçekten iyiyim dün dolmuşa bindim gittim kontrolüme hatta dönerken dolmuşta yer yoktu ayakta yaptım yolculuğumu :))) ben şimdi neyin fotosunu paylaşicam bilmiyorum birinden birini paylaşmamam lazım ama konuyu madem burdan açtık meme fotolarını paylaşayım :) sana özelden burunu gödericem ankcım bana mailini gönder biara öpüyorum
merhaba gypsymia, nihayet iki ameliyatı birarada olmuş birisine rastladım :) ben de deviasyon ve meme büyütme düşünüyorum ama ikisini beraber olmaktan çok korkuyorum..o nefes alamama durumu bende panik yapıyor..silikonların gerginliği ve baskısı burun tıkanıklığıyla birleşince kabus olacakmış gibi geliyor..sende nasıl oldu, gerçekten öyle fenalık geliyor mu? biraz bahseder misin? :S
Buruna hic masaj yapmadim gogusede cok az bi sure yaptim iste iki ay kadar. Bugun burun fotosu eklicem mutlaka yorumunu bekliyorum tatlim burunumun bi ucunda sikintim var sanki burun ucumun bi tarafi daha buyuk gibi hani karsidan bakinca net bi sikinti yok ama yinede bi bak bakalim. Bi sene sonunda gecermi o bilmiyorum.
canım burun fotolarına baktım dediğin gibi var ama cok az ve o zamanla gider kalmaz bendede vardı ödem sadece cünki burun 1 sene bile gectikce daha güzelleşiyor.daha oturuyor ben cok begendim yandan zaten hokka gibi olmuş..gögüs fotolarınıda bekliyoruz haberin ola fıstık:) kaybolma bi yere
bende çok beğendim fotolarını.
koşun kızlar sıcak sıcak fotolar geldi sonunda ekledim memiş fotolarını. yalnız tek başıma ancak bu kadar çekebildim hoşgörün :)
ama fotoları yüklerken duygulandım kızlar ya... yıllarca bu forumda okudum arastırdım ameliyat olan arkadasların fotolarını gormek istedim.. simdi ben foto ekliyorum dedim kendi kendime. Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin. ben hiç ummadıgım bi zamanda ameliyat oldum.. sartlar birden bire düzeldi falan.. nese öyle işte :)
canım masallah cicilerin cok hoş olmuş güle güle kullan.duygulanman cok normal canım benım .rabbım olmak ısteyenlere yardım etsın. umarım herkes ıstedıgı güzel gögüslere sahıp olur...
ama fotoları yüklerken duygulandım kızlar ya... yıllarca bu forumda okudum arastırdım ameliyat olan arkadasların fotolarını gormek istedim.. simdi ben foto ekliyorum dedim kendi kendime. Allah bu ameliyatı olmak isteyen herkese nasip etsin. ben hiç ummadıgım bi zamanda ameliyat oldum.. sartlar birden bire düzeldi falan.. nese öyle işte :)