Gynoseed jel kullananlar

Eşiniz icin kür; fındık,ceviz,kuru incir hepsini dograyin findik ve ceviz kabuksuz olursa daha iyi olur icine bal bunu saklama kabi bir kaba yapin sabah ac veya aksam tok ac fark etmez tuketsin
Sperm kalitesi vucudunun enerjisi icin (denendi onaylandi)

Ben henüz kullanmadım sipariş verdim kargoda geliyor ben sık enfeksiyon oluyorum da merak ettim o yüzden
Hic enfeksiyon yaptigini duymadim
Enfeksiyon icin niolia yagi onerim
Enfeksiyondan basi kurtulmayan asla ilaclarla cozum bulamayan ben 2 ay surmeden niolia yag ve intim jelle cozmustum sukur

Hic enfeksiyon yaptigini duymadim
Enfeksiyon icin niolia yagi onerim
Enfeksiyondan basi kurtulmayan asla ilaclarla cozum bulamayan ben 2 ay surmeden niolia yag ve intim jelle cozmustum sukur
Evet yağı kullandım ama pek faydası olmadı. İnşallaj bu jel de enfeksiyon yapmaz demeyip bakacam

Ben de bu ay ilk kez deneyeceğim. inşallah olumlu sonucu olur bu jelin biraz korkuyorum ben de

Canım fındık ceviz vs bunların adedi önemli mi?

Kızlar ilk başta karşı olsamda bu jele okuduğum yorumlar ve bugün %50 indirimi gördükten sonra aldım. İşe yarar mı bilmiyorum ama inşallah yarar. Kullanıp etkisini gören oldu mu
Tatlım ben bu ay kullandım henüz adetime 4 gün var belirtilerin var inşallah hamileyimdir eğer pozitifi görürsem sana haber vericem

Tamam canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyorum
Amin inşallah az önce ovulasyon testi yaptım adete yakın hamileysen pozitif çıkıyormuş sanırım eğer ikinci yumurtlama değilse ay bilemedimm yaaa çok heyecanlandımm testime baksana

Eklentiler

• IMG_5821.jpeg
    80,5 KB · Görüntüleme: 3
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…