Gynoseed jel kullananlar

Amin inşallah az önce ovulasyon testi yaptım adete yakın hamileysen pozitif çıkıyormuş sanırım eğer ikinci yumurtlama değilse ay bilemedimm yaaa çok heyecanlandımm testime baksana
Heves kirmak istemem ama ovulasyon testine cok güvenmeyin bence cunku LH hormonu kanda cok dalgalanan bi hormon, benim adet gunumde boyle cikmisti testim. Heveslendim , ertesi gun regl oldum . Hcg testinde cikmadigi surece guvenmem artik

Eklentiler

• 37a6bb0d-4e17-4627-a67f-891830a74f00.jpeg
    148,1 KB · Görüntüleme: 7
Heves kirmak istemem ama ovulasyon testine cok güvenmeyin bence cunku LH hormonu kanda cok dalgalanan bi hormon, benim adet gunumde boyle cikmisti testim. Heveslendim , ertesi gun regl oldum . Hcg testinde cikmadigi surece guvenmem artik
İnşallah gebelik çıkar ya çok istiyorumm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah

Amin inşallah az önce ovulasyon testi yaptım adete yakın hamileysen pozitif çıkıyormuş sanırım eğer ikinci yumurtlama değilse ay bilemedimm yaaa çok heyecanlandımm testime baksana
Ay canım inaşallah ya yumurta çatlamasının üstünden 14 gün geçtiyse erken genelik testi yapabilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…