- 17 Mart 2012
- 5.036
- 1.370
Heves kirmak istemem ama ovulasyon testine cok güvenmeyin bence cunku LH hormonu kanda cok dalgalanan bi hormon, benim adet gunumde boyle cikmisti testim. Heveslendim , ertesi gun regl oldum . Hcg testinde cikmadigi surece guvenmem artikAmin inşallah az önce ovulasyon testi yaptım adete yakın hamileysen pozitif çıkıyormuş sanırım eğer ikinci yumurtlama değilse ay bilemedimm yaaa çok heyecanlandımmtestime baksana
İnşallah gebelik çıkar ya çok istiyorumm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahHeves kirmak istemem ama ovulasyon testine cok güvenmeyin bence cunku LH hormonu kanda cok dalgalanan bi hormon, benim adet gunumde boyle cikmisti testim. Heveslendim , ertesi gun regl oldum . Hcg testinde cikmadigi surece guvenmem artik
İnşallah gönlünüzdeki gibi olur..İnşallah gebelik çıkar ya çok istiyorumm rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
Amin inşallahİnşallah gönlünüzdeki gibi olur..
Ay canım inaşallah ya yumurta çatlamasının üstünden 14 gün geçtiyse erken genelik testi yapabilirsinAmin inşallah az önce ovulasyon testi yaptım adete yakın hamileysen pozitif çıkıyormuş sanırım eğer ikinci yumurtlama değilse ay bilemedimm yaaa çok heyecanlandımmtestime baksana
11.gün bugün ovulasyon pik oldu inşallah gebeliktirAy canım inaşallah ya yumurta çatlamasının üstünden 14 gün geçtiyse erken genelik testi yapabilirsin
Heves kirmak istemem ama ovulasyon testine cok güvenmeyin bence cunku LH hormonu kanda cok dalgalanan bi hormon, benim adet gunumde boyle cikmisti testim. Heveslendim , ertesi gun regl oldum . Hcg testinde cikmadigi surece guvenmem artik
Tatlım gebelik testim bu şekilde çıktı adetime 2 gün var inşallah kimyasal değildirTamam canım inşallah güzel haberlerle gelirsin bekliyorum
Aaa cok sevindim. Baya da koyu. Bence kimyasal degilTatlım gebelik testim bu şekilde çıktı adetime 2 gün var inşallah kimyasal değildir
inşallah kimyasal değildir ya sonucu size haber vericemmAaa cok sevindim. Baya da koyu. Bence kimyasal degilkan verin sonucu yazin hemen merak ettim hayirlisiyla gelsn
İnşallah değildir güzel düşün dua et, hadi güzel haberlerle gel bizeTatlım gebelik testim bu şekilde çıktı adetime 2 gün var inşallah kimyasal değildir
Pazartesi kan vericem + test yapıcam daha koyu çıkar inşallahİnşallah değildir güzel düşün dua et, hadi güzel haberlerle gel bize
Bencede acele etme en azından iyice yükselmiş olur, avokado ye sakın yükseğe uzanma dikkat etPazartesi kan vericem + test yapıcam daha koyu çıkar inşallah
Bencede acele etme en azından iyice yükselmiş olur, avokado ye sakın yükseğe uzanma dikkat et
Hadi inşallahTamam canım teşekkürler inşallah pozitif bir değerle karşılaşırım
Henüz beklemedeyim ben inşallah güzel sonuçlar alırızkızlaarr jeli kullanıp pozitif alan var mıı bu ay jelle değerlendirdim ben de :):)
ay hadi inşallah yaz mutlakaHenüz beklemedeyim ben inşallah güzel sonuçlar alırız
Tamam canımay hadi inşallah yaz mutlaka