- 13 Nisan 2023
- 21
- 0
- 16
- 34
- Konu Sahibi tkyusufoglu
-
Merhaba ben geçen ay farklı bir marka ovülasyon testi ve gynoseed jel kullandım. Şu an beta hcg 240 çıktı. Henüz keseyi vs göremedim . Jelin etkisi oldu mu emin değilim ama bende durumlar böylemerhaba kızlar bu ay bir gebenin günlüğü ovülasyon testleri ile yumurtalama günümü ve çatlamayı gördüm.GYNOSEED Fertility Jel kullanmaya başladım bende ilk sıktığımda yanma yapıyor bu normal mi sizce ? kullanıp gebe kalanlar var mı tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.
Merhaba ben geçen ay farklı bir marka ovülasyon testi ve gynoseed jel kullandım. Şu an beta hcg 240 çıktı. Henüz keseyi vs göremedim . Jelin etkisi oldu mu emin değilim ama bende durumlar bö
Geçen ay denedim bende en başta çok hafif yanma oldu ama daha sonra olmadı hamile kalamadımmerhaba kızlar bu ay bir gebenin günlüğü ovülasyon testleri ile yumurtalama günümü ve çatlamayı gördüm.GYNOSEED Fertility Jel kullanmaya başladım bende ilk sıktığımda yanma yapıyor bu normal mi sizce ? kullanıp gebe kalanlar var mı tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.
Ben yumurtlama günlerinde kullandum. Ve amh değerim çok düşükjeli yumurtlama günlerinde mi kullandınız sadece
inşallah Rabbim hepimize hayırlısını versinSonucunuzu bekliyoruz hayırlısıyla pozitifi görürsünüz inşallah
hayırlı olsun takviye falan başka bişey kullandınız mıMerhaba ben geçen ay farklı bir marka ovülasyon testi ve gynoseed jel kullandım. Şu an beta hcg 240 çıktı. Henüz keseyi vs göremedim . Jelin etkisi oldu mu emin değilim ama bende durumlar böyle
Merhaba bende de yanma oldu ve sonrasında enfeksiyon oldu hamile de kalmadım işime yaramadımerhaba kızlar bu ay bir gebenin günlüğü ovülasyon testleri ile yumurtalama günümü ve çatlamayı gördüm.GYNOSEED Fertility Jel kullanmaya başladım bende ilk sıktığımda yanma yapıyor bu normal mi sizce ? kullanıp gebe kalanlar var mı tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.
Yediklerime dikkat ettim. Her gün vinalac tablet kullanadım. Haftada 3-4 kez avakado yedim her gün kuruyemiş yedin bu şekilde beslendimhayırlı olsun takviye falan başka bişey kullandınız mı
merhaba bende dün kullandım yumurtlama testi silikleşince bizde ileri hareket düşük yani gün aşırı olsun diyorum daha kaç kere kullanayım bilgi verirmisiniz bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun insallah bizde görürüz çift çizgiMerhaba ben geçen ay farklı bir marka ovülasyon testi ve gynoseed jel kullandım. Şu an beta hcg 240 çıktı. Henüz keseyi vs göremedim . Jelin etkisi oldu mu emin değilim ama bende durumlar böyle
İnşallah sizden de iyi haberler alırız. Ben yumurtlama günü öncresi,yumurtlama günü ve sonrası olacak şekilde 3 gün kullandımmerhaba bende dün kullandım yumurtlama testi silikleşince bizde ileri hareket düşük yani gün aşırı olsun diyorum daha kaç kere kullanayım bilgi verirmisiniz bu arada gebeliğiniz hayırlı olsun insallah bizde görürüz çift çizgi
tşk ederim cevap verdiğiniz içim benim testim tam koyulaşmadan silikleşti sanırım yumurta istenilen boyuta gelmedi yinede degerlendirdim bir dolu bir boş üç gün hayırlısı insallahİnşallah sizden de iyi haberler alırız. Ben yumurtlama günü öncresi,yumurtlama günü ve sonrası olacak şekilde 3 gün kullandım
Benimde kopkoyu olmamıştı sonra silikleşmiştitşk ederim cevap verdiğiniz içim benim testim tam koyulaşmadan silikleşti sanırım yumurta istenilen boyuta gelmedi yinede degerlendirdim bir dolu bir boş üç gün hayırlısı insallah
merhaba adetime 5 gün kaldı test yapsammı acaba jelide iki kere kullandım merakediyorumda siz adete kaç gün kala gebeliğinizi öğrenmiştiniz belirtide yok aslındaBenimde kopkoyu olmamıştı sonra silikleşmişti
Ben tam adet günümde öğrendimmerhaba adetime 5 gün kaldı test yapsammı acaba jelide iki kere kullandım merakediyorumda siz adete kaç gün kala gebeliğinizi öğrenmiştiniz belirtide yok aslında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?