Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba ben geçen ay farklı bir marka ovülasyon testi ve gynoseed jel kullandım. Şu an beta hcg 240 çıktı. Henüz keseyi vs göremedim . Jelin etkisi oldu mu emin değilim ama bende durumlar böyle
merhaba adetime 5 gün kaldı test yapsammı acaba jelide iki kere kullandım merakediyorumda siz adete kaç gün kala gebeliğinizi öğrenmiştiniz belirtide yok aslında
Benim 35 sebebimiz yok. Herşwy normal kimyasal oluyor benim de bu yüzden genetiğe gideceğim pıhtılaşma var mı diye baktırmak için. Sperm için mfk kullandık eşime iyi geldi o ay kaldım ama kimyasala döndü yeterince kaliteli olmadı sanırım.
Benim 35 sebebimiz yok. Herşwy normal kimyasal oluyor benim de bu yüzden genetiğe gideceğim pıhtılaşma var mı diye baktırmak için. Sperm için mfk kullandık eşime iyi geldi o ay kaldım ama kimyasala döndü yeterince kaliteli olmadı sanırım.
merhaba kızlar bu ay bir gebenin günlüğü ovülasyon testleri ile yumurtalama günümü ve çatlamayı gördüm.GYNOSEED Fertility Jel kullanmaya başladım bende ilk sıktığımda yanma yapıyor bu normal mi sizce ? kullanıp gebe kalanlar var mı tecrübesi olanlar yazarsa sevinirim.