gym form dual shaper zayıflama kemerı kullanan var mı?

ezelonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2011
151
3
gunaydın hanımlar ben bu zayıflama kemerını almak ıstıyorum kullanan varmı? benım hamıleleıkten sonra gobegım bır turlu gıtmedı kullanan varsa lutfen bılgı verın eskı halıme donmek ıstıyorum

ben bu ürünü dün öğlen 212 Alışveriş merkezindendeki TOP SHOP tan, 169 TL ye aldım.. Mağazanın içinde göbeğimi açıp kullanmak gibi bir şansım olmadığı için eve götürüpte denedim..

Ama gördümki, titreşimi çok yavaş, bırak inceltmeyi, masaj bile yapmaz.. sadece kendi kendini titretiyor.. Ve tabiki aynı günün akşamında geri götürdüm.. Ama ne deseler beğenirsiniz? tvlerde bas bas "%100 para iade garantisi" diye bağıran TOP SHOP ürünü geri alıyor fakat karşılığında başka ürün almak şartıyla.. Para iadesi vermiyormuş.. %100 para iade garanti sadece tv kanalıyla alınan ürünlerde geçerliymiş.. Mağazadan görerek aldığımız için iade edilmiyormuş.. Mağazada görerek aldım ama mağazanın ortasında hangi kadın cesaret edipte göbeğine takıp denerki onu?? neyse aynısından başka ürünle değiştirdim.. belki ilk aldığımda bişey vardır diye.. eve geldim tekrar çalıştırdım.. Bu arada özellikle belirteyim ayarını son ayarda çalıştırdım!! ama gene aynı.. mağaza yetkilisi papağan gibi aynı şeyi tekrarladı bana.. bende genel merkezi aradım.. genel merkezin 0216 528 11 80 nolu numarasındaki görevlide aynı şeyi tekrarladı bana.. bende tüketici mahkemesine şikayet edeceğimi söyledim.. Adam bide bana ukalaca, avukat tutmanız ve uğraşmanız gerekecek, ve sonuç değişmeyecek dedi..

İnsanları tamamen kandırmacaya, aldatmacaya yönelik reklam yapmakta suçtur.. Çok basit ve kalitesiz bi alet.. 169 tl değil, 10 lira bile etmez.. Çin malıymış zaten.. Zaten internette şikayet sayfalarınada bakarsanız, bu ürünün türkiye disbirütörü olan TOP SHOP hiçbir şikayetide kaale alıp cevap vermiyor.. Ben pazartesi günü Kaymakamlıktaki, Tüketici hakları hakem heyetine dilekçeyle başvuracağım.. hakkımı arıyacağım.. Ama almak isteyenleri uyarmak için buraya yazmayıda bir borç görüyorum kendime.. Böyle insanları kandıranlara karşı hakkımızı aramalı ve böyle ayıplı malların alımına elimizden geldiğince engel olmak için bu tarz paylaşım portallarına ürünle ilgili fikirlerimizi yazmalıyız..!

X