• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzin Abla'yı şaşırtan mektup

nefret

canım oğluşum kucagımda:)
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2007
1.016
4
356
44
Evli bir erkekle birlikte olan ve bundan pişmanlık duymadığını söyleyen kadının mektubu, yılların Güzin Abla'sını bile hayretler içinde bıraktı. Geçtiğimiz ay bi kadının "Kocam beni aldatıyor" yazısına dün gelen cevap herkesi hayrete düşürdü. Aldatılan eşe köşesinde cevap yazan Güzin Abla, aldatan kişinin mektubu üzerine kişiye aynı köşesinde cevap verdi. Aldatan ve aldatılan kadının mektupları hem şaşırttı hem düşündürdü...
"
Sevgili Güzin abla,
ben Almanya ‘da yaşayan 28 yaşında 2 senedir evli, 7 aylık ikiz bebekleri olan bir genç kadınım. Esimle severek evlendik ama bazı gerçekleri maalesef simdi öğrendiğim için yuvamın üzerinde karabulutlar dolaşıyor. Bir süre önce esimin evlenmeden evvel, nişanlılık dönemimizde beni yakin olmasa da arkadaş bildiğim bir kadınla aldattığını öğrendim. Bu ortaya çıktığında eşim inkar edemedi, şeytana uyduğunu, pişmanlık duyduğunu söylese de hazmedemiyorum. Kendimi aldatılmaktan çok kandırılmış hissediyorum. Aptal yerine konulduğuma üzülüyorum. Güvendiğim, sevdiğim bir insanin, evlilik hazırlıkları yaptığımız bir dönemde o kişiyle, üstelik arkadaş bildiğim biriyle olması beni çok yaraladı. O kişi evlendikten sonra ilk dönemlerde evimize de girip çıkıyordu. Eşim bu durumdan hoşlanmadığını, yaşam tarzının bize uygun olmadığını söyleyerek onunla görüşmemi engellemişti. Meğer durum başkaymış, simdi daha iyi anlıyorum. O hanım bir süredir başka bir ülkede yaşıyor. Çocuklarım olduğunu öğrenince, ortak bir arkadaşımızdan e-mail adresimi alıp, bana uzunca bir mail yazarak bu durumdan beni haberdar etti. Pişmanmış. Neden simdi, amacı neydi bilemiyorum. Pişman olan bir insan huzur bozmayı göze alır mı? ınanmayacağım taktirde onun o zamanlar arkadaşı olan kuzenime de sorabileceğimi belirtmişti. O zamanlar kuzenimle de paylaşmış olanları. Kuzenimin üstüne gidince inkar edemedi, huzurum bozulmasın diye sustuğunu belirtti. ıyilik mi etti, kötülük mü etti bilemiyorum. Öğreneli yaklaşık 1 ay oldu. Bir süredir oğullarımla birlikte ailemin yanındayım. Ailem ve yakınlarım herkes barıştırmak için çabalıyor ancak ben çok kararsızım. Ailem dahil kimsenin beni anladığını düşünmüyorum. Güvenim sarsıldı bir kere ve ne yapacağımı bilemiyorum.

"Onu istedim, baştan çıkardım ve beraber oldum. Kime ne?

Geçtiğimiz nisan ayında yayımlanan “Kocam beni arkadaşımla aldattı” başlıklı yazıda aldatılan kadının kâbusu sanırım benim.

Yani kocası onu benimle aldattı. Onu istedim, baştan çıkardım ve onunla beraber oldum. Kimseye de hesap vermek zorunda değilim. Sonuçta tecavüz etmedim, bana karşı zaafı olmasaydı bu beraberlik gerçekleşmezdi, öyle değil mi? Bu tür ilişkiler tek taraflı değil ya...
Evet, mail atarak bu durumdan haberdar ettim karısını. Kocasının ona “Seni seviyorum” dediği dönemlerde bu yaptığının altını çizmek istedim. “Bu nasıl sevgi” diye sorgulasın istedim.
“Niçin şimdi” diyebilirsiniz. Çünkü tam zamanıydı. Çocukları olunca mutlulukları perçinlendi zannetti o beyefendi. Hissettiği daha büyük bir acı olmalı işte şimdi. O hanım da bu kadar saf olmasaydı!
Karısına yazdığım mail'de “Pişmanım” demiştim ama aslına bakarsanız yalan. Çünkü zerre kadar pişman değilim.
Elime ne mi geçti? Hiç... ıçimin yağları eridi sadece, o kadar. Kimseyi de ilgilendirmez.
Simdi ayrılmak üzerelermiş. Oh, çok mutlu oldum!
RUMUZ: Kime ne; sweeethart

ışte ibretlik bir mektup...

bunu okudunuzmu bayanlar
ay çok sinirlendim yaaaa :mymeka: Çok üzgünüm çoook :1shok:
nebiçim insan bu kadın
sırf kıskanclıgından arkadasının bide yuvasını bozmuş

insanlara ne oluyo boylee :1shok:

Son düzenleme:
ınsanlara neler olmuyor ki,
artık hiç mi,hiç şaşırmıyorum okurken,
o kadar çok anormal olay duyuyor ve görüyoruz ki,
Allah sonumuzu hayır eder inşallah...
sevgiler...

böyle gibiler oldukça kenidni istediğin kadar sakın ne olacakki yazık:1no2:

yuh yani,
buna kadın demek bize hakaret sayılır kızlar. duyguları olmayan, zavallı hissiz yaratık. böyle pislikler varolmamalı toplumda. duyduğumuz, işittiğimiz böylesi çirkin olayları şiddetle kınayarak tepki vermeliyiz.
sinirlendim vallaha... kötükedihüso

herşey yalan
dünya yalan
insanlarda yalancı
hayat böyle geçer sanıyorlar
birgün yediğin hurmalar gelir bir yerlerini tırmalar bilmiyorlar
iki çocuğu mutsuz edecek umurundamı o nefsini eylendirdiya ona yeter

allah sonumuzu hayır etsin nerelere doğru gidiyoruz yaaa!
şaşırmıyorum artık bunlara çünkü daha berbat şeyler yaşanıyor kiii:delphin:

ıçinde kalmış kadının demek, kancayı seneler önce takmış adama, bir şekilde adamı baştan çıkarmış, elde etmiş..
Zorla hiçbirşey yapmadım demesi tek tutarlı lafı..Yani istemeyen erkeği zorla elde edemez sonuçta..

Yuvası olmasını , çocukları olmasını, mutlu bir evliliği olmasını hazmedememiş ki, oh olsun boşanıyorlarmış demekten de geri kalmamış..

Yazık diyorum sadece ne diyim..

Belki bu satırları da okur kimbilir, KK çok geniş kitlelere hitap ediyor.

Bir yuvayı yıkmayı, övünülecek bir şekilde anlatması da, içinde bulunduğu çaresiz durumu ve acınacak halini gözler önüne seriyor aslında..

Şimdi bu yazıyı okuyunca şunu düşündüm;
Hani diyoruz ya aldatılsam asla affetmem ya da karşımızdakine neden affettin kocanı diyoruz.

ışte bu şekilde ''ohh olsun, boşanıyorlarmış'' diyen zavallılara inat olsun diye affediyor bazı kadınlarda kocalarını..
Sadece o kadına inat, onu sevindirmemek adına, kocasını affederek ama asla kalben değil, bu seferde o oynuyor kocasına..

bu mektuba gülünür sadece
içimin yağları eridi ne demek bu kadar salakça bir tabir olabilir mi
neyin karşılığında içinin yağları ermiş
ahlaki değer yargılarından yoksun bu kadının unuttuğu bi gerçek var ki
etme bulma dünyası ettiğini er geç bulacak :delphin:

:kızgın: Bunun ve bunun gibiler.Kadınların yüz karası.tam dayaklık :oklava: :oklava: Ama etme bulma dünyası.oda birgün kat be kat fazlasıyla ettiniğini bulacaktır.umarımda bulur...:Saruboceq:

$ooook oldumm :1shok: bu nasil bi kiskancliktirr anlamadim arkadasta bunu yapiyosa :1no2: allah sonumuzu hayretsinn dunyanin civisi cikmis valla bu devirde babana bile guvenmiceksinn

mutlu olmalarını hazmedememiş,yazıklar olsun,iyice sadist bir toplm olduk.acıdan üzüntüdn zevk alıyoruzmafoldumben

Dün okumuştum Hürriyetin int. sayfasında.

tekmeyi yemişya, hazmedememiş kanımca:delphin:

Ama denizgüneşinde dediği zorla yapmamışki hiçbirşeyi, adamı zorla karısından koparmamışki, zorla evine almamışki. Adam gönüllü bi kere.

Çok pislik bu adamlar yaşakkıdı

Hay Allah ya bi de oh eridm dio salak mi ne ya, ay kariyi verseler sacini basini yollarim vallahi, delimidir nedir be o masum bebelerin anasinin ne sucu var adi herif, manyak bunlar toptdan ya, bunlarin kokune kiprit suyu emi, bolelerini var ya ah neyseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

erkeğinde kadınında böylesinden korusun alllah insanlarda ar namus haya edep kalmamış yapılan şeylerin sonunu düşünemiyorlar.ama bilmiyolar ki eden bulur.....sengözlerimebaksanab

bu ne biçim insanlıktır ya..insanlıktan çıkmış bu kadın.sinir oldum ya.yuva yıkanın yuvası olmaz

Back