Güzelmeleğime bende kavuştum sonunda...

LAVXIXNYA4134

mutluluk=kızım ve kocişim
Kayıtlı Üye
14 Temmuz 2008
3.870
3
116
Diğer
Selam kızlar. Sonunda bende meleğime kavuştum.Buraya doğum hikayemi yazacağım günü iple çektim hep.Neyse daha fazla uzatmayayım barikaydirigubbakcemile3
27 Kasım perşembe 40.haftamın dolduğu gündü.O güne kadar normal doğum planlıyordum.Fakat doktor suni sancı olayına girince ve suyumun azalmaya başladığını söylediğinde 28 Kasım saat 7.30 da randevu almıştım sezeyan için.
27 kasım sabahı saat 6.00 gibi karnım da hafifi bir ağrı vardı.Tuvalete bir gittim ishal olmuşumtabi ben bu hafif ağrıları ishale bağlıyorum.Öğlene kadar tuvaletten çıkamadım.Öğleden sonra ishalim kesildi.Saat 13.30a doğru karnıma hafif hafif ağrılar giriyor 5-6 sn saniye sonra geçiyordu.Tabi bende hamilelikten dolayı enerji fazlalığı olduğu için birde sonraki güne sezeryan randevum olduğu için o gün akşam saat 15.30a kadar durmadan iş yaptım oturmadım.Saat 16.00 ya doğru bi baktım belime hafif hafif sancılar girmeye başladı.Eşime önce pek belli etmedim.Ama baktım sancılar 6-7 dkya düştü hemen doktoru aradık.O da gelmemizi söyledi.Çünkü doğum yapacağım hastahane yaklaşık 45 dk uzaklıkta olduğundan hemen duş alıp yola çıktık.Hava da nasıl yağmurlu göz gözü görmüyor,benim de ağrılarım sıklaştı hastaheneye nasıl ulaştık Allah biliyor...Tabi ben kendimi sezeryana hazırladım sonraki gün için eşimle pazarlık yapıyorum normal doğum yapmam diye...
Hastahaneye vardık hemen en üst kata çıktık.Allahtan benim çok sevdiğim ebe emine ablaymış nöbetçi nasıl sevindim anlatamam...Hemen açıklığa bakalım dedi.Tabi çatı muaynesinde darma duman olan ben direniyorum sezeryan diye:1no2: Bi baktık ki açılmam 7 cm:1shok:Beni korkular sarmaya başladı nasıl doğuracağım diye.Hemen suni sancı verildi Allahım o nasıl bi ağrıydı ama fazla çekmedim açılmam 10 cm olmuştu ve doğumhaneye indik hemen doktorum geldi suyumu patlattı.Sancılar belime ayrı karnıma ayrı giriyordu.Tabi ben kendimden geçmiş bir vaziyette gözlerimi hiç açmadım.Eşimin demesine göre tam 3 kere çok kötü çığlık atmışım.Sancılar girdikçe doktorum ıkın diyordu doğumhanede yaklaşık 1 saat kalmışım..Allahım artık öyle bir sancı girmişti ki var olan tüm gücümle ıkındım ve minik meleğimin sesini duydum,kuş gibi rahatladım..Ne ağrı kalmıştı ne de sızı... Toplam doğum serüvenim 3 saat sürdü rahat bir doğum oldu Allah'a çok şükür çok sancı çekmedim. Minik kızım saat 19.50de 3550 kg 52 cm doğdu
Bu arada kızımın adını ceren olarak düşünmüştük fakat babası son anda kızımızın adını yağmurla geldiği için YAĞMUR CEMRE koydu ....
Kızlar hikayem biraz uzun oldu ama ben hep uzun hikayeleri sevdiğim için,bende uzun yazdım...:sm_cool:
HEPİNİZİ ÖPÜYORUM a.s.EN YAKIN ZAMAN DA MİNİK KELEBEĞİMİN RESMİNİ KOYACAĞIM

Canım seni tebrik ederim. Bebişini de Allah analı babalı büyütsün.
Ne kadar şanslısın, normal doğum yapmayı çok isterdim ama
kısmet olmadı. Kızımı normal doğurmuştum, oğlumu sezeryanla doğurmak zorunda kaldım.
Aradaki farkı çok iyi biliyorum. Doğum anı zor gibi gelsede sonrası çok rahat oluyor.
Tekrar tebrik ederim seni ve eşini.
Kendine iyi bak, bebişine de nazar değmesin inşallah.

kırkbir kere maaşallah
allah analı babalı büyütmek nasip etsin...
darısı benim gibi olmayanların başına:CüvCüv:

canım gözün aydın, çok sevindim bebişini sağ sağlim kucağına almana
öylemi böylemi olacak derken bak ne kadar güzel oldu, güle güle büyütün

allah analı babalı büyütsün.suyla gelmiş su gibi ömrü olsun.berrak ve temiz.

gözün aydın allah analı babalı büyütsün.
bu arada isim değişikliğide çok güzel ve anlamlı olmuş :))

gözün aydın canım.. valla sessiz sessiz takip ediyodum doğuramayan kasım annelerini.. 40 haftaya yaklaştıgım ve hemen hemen aynı şeyleri hissettiğimden bi tuhaf oldum hikayeni okuyunca. inşallah sağlıkla büyüt meleğini.. ismi de pek güzelmiş..

canım gözün aydın
Allah analı babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etin
çok rahat bir doğum olmuş canım ne mutlu sana
bak beklediğine deydi
darıı isteyen ve bekleyenlerin başına

aayyy ne güzel maşallah

allahım bize de böyle 2-3 saatte normal doğum nasip etsin inşallah :Saruboceq: hayırlısıyla yarabbim

allah analı babalı büyütsün bebeğini
nazarlardan korusun allahım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…