- 17 Nisan 2023
- 90
- 24
-
- Konu Sahibi olmuyoreskisigibi
Hic psikolog ile gorustunuz mu? Sizde bu algiyi tetikleyen ne? Kucukken birileri bir sey mi dedi?Dış görünüşüme ve fiziğime çok fazla takıntılıyım. Saçlarımı yapmadan markete bile gitmem, 2 kilo alsam dışarı çıkmak istemem, her yerimde bir kusur mutlaka bulurum. Burnumu yaptırdım, yakın zamanda da dudağıma dolgu yaptırdım bu işlemler elbette özgüven kazandırdı ama bu takıntımı halen aşamıyorum özellikle fizik takıntımı. Bulimia hastasıyım. Kendimi düzeldim diye kandırsam da düzelmemişim birkaç aydır yine doğru düzgün bir şey yemeyip bayağı kilo verdim. ''Ne kadar zayıf olursam o kadar iyi.'' düşüncesini bir türlü aşamıyorum. Bunlar yüzünden kendi fotoğrafımı yabancıların olduğu bir siteye koyup yorumlattım ve kötü bir yorum yapan olmadı ama güzellik takıntıma en ufak yardımcı olmadı. Eski sevgililerim de beni beğendiklerini söylerdi ama bana hiçbir zaman yeterli gelmezdi. Bazen estetiksiz halimin olduğu fotoğraflarıma bakıp doğal halimi özlüyorum ama estetik yaptırmasaydım şuanki halimden çok daha kötü olurdum onu biliyorum. Derdim ne benim bilmiyorum aynı durumdan muzdarip olanlar var mı acaba?
Burun estetiği ve dudak dolgusu çok yaygınlaştığından kendimi sıradanlaşmış gibi hissediyorum sadece yoksa bu halimin daha iyi olduğunu düşünüyorum tabii.Doğal halinizi özlemenizin sebebi nedir bu konudaki gerçek duygu ve düşünceleriniz size ne diyor?
Zorbalık görmüştüm. Evet çok kez görüştüm de bir faydası olmadı.Hic psikolog ile gorustunuz mu? Sizde bu algiyi tetikleyen ne? Kucukken birileri bir sey mi dedi?
Sıradanlaştığınızı hissetmeniz sadece görüntü olarak mı hissettiriyor yoksa diğer insanların size karşı tavırları da bunu tetikliyor muBurun estetiği ve dudak dolgusu çok yaygınlaştığından kendimi sıradanlaşmış gibi hissediyorum sadece yoksa bu halimin daha iyi olduğunu düşünüyorum tabii.
görüntü olarak.Sıradanlaştığınızı hissetmeniz sadece görüntü olarak mı hissettiriyor yoksa diğer insanların size karşı tavırları da bunu tetikliyor mu
adınıza çok sevindim. umarım bende öyle olurum.Çok geçmiş olsun. Ben bulimiadan 10 yıl çektim. Estetik yaptırmadım ama aşırı depresiftim ve kendimden nefret ediyordum, kendimi hiçbir şeye layık görmüyordum bu yüzden çok kötü davranıyordum. Benimki biraz terapi ve hamilelikle beraber azaldı, şu an eskiye göre kendimle çok daha barışığım ve korktuğum 2 kiloyu değil 20 kilo aldım ama kendimi o zamanlardan çok daha güzel hissediyorum. Şimdi o hallerime bakıp püü neyimi beğenmemişim diyorum
temel sorun çocukluğum onu biliyorum. yükselen burcum başakTerazi/başak var mı harıtada acaba ?şaka bi yana kesınlıkle uzun surelı terapı. Bırakmayın bırıne alışın ve kendınızı çözün. Kendınıze ezıyet edıyorsunuz. Kabul edın bazı şeylerı , kımbılır çocukluktan ne kaldı. Ille kı guzel olursam sevılırım dıyorsunuz bı yerlerde bı sıkıntı var bellı kı
Yüzümde mimik cizgilerim var. Sacim da beyazlarim var...genelde hem cinslerim beni zorbaliyor ama inan hic takmiyorum.(geneli islem yaptirmis kişiler)Ben kendimi böyle seviyorum, böyle begeniyorum. Bunlara sahip olmam beni bakimsiz yapmiyor. Karsi cins böyle daha cok dogal ve cekici buluyor. Sen kendini begen, başkalarindan önce.Dış görünüşüme ve fiziğime çok fazla takıntılıyım. Saçlarımı yapmadan markete bile gitmem, 2 kilo alsam dışarı çıkmak istemem, her yerimde bir kusur mutlaka bulurum. Burnumu yaptırdım, yakın zamanda da dudağıma dolgu yaptırdım bu işlemler elbette özgüven kazandırdı ama bu takıntımı halen aşamıyorum özellikle fizik takıntımı. Bulimia hastasıyım. Kendimi düzeldim diye kandırsam da düzelmemişim birkaç aydır yine doğru düzgün bir şey yemeyip bayağı kilo verdim. ''Ne kadar zayıf olursam o kadar iyi.'' düşüncesini bir türlü aşamıyorum. Bunlar yüzünden kendi fotoğrafımı yabancıların olduğu bir siteye koyup yorumlattım ve kötü bir yorum yapan olmadı ama güzellik takıntıma en ufak yardımcı olmadı. Eski sevgililerim de beni beğendiklerini söylerdi ama bana hiçbir zaman yeterli gelmezdi. Bazen estetiksiz halimin olduğu fotoğraflarıma bakıp doğal halimi özlüyorum ama estetik yaptırmasaydım şuanki halimden çok daha kötü olurdum onu biliyorum. Derdim ne benim bilmiyorum aynı durumdan muzdarip olanlar var mı acaba?