- 17 Nisan 2023
- 90
- 24
- Konu Sahibi olmuyoreskisigibi
Dış görünüşüme ve fiziğime çok fazla takıntılıyım. Saçlarımı yapmadan markete bile gitmem, 2 kilo alsam dışarı çıkmak istemem, her yerimde bir kusur mutlaka bulurum. Burnumu yaptırdım, yakın zamanda da dudağıma dolgu yaptırdım bu işlemler elbette özgüven kazandırdı ama bu takıntımı halen aşamıyorum özellikle fizik takıntımı. Bulimia hastasıyım. Kendimi düzeldim diye kandırsam da düzelmemişim birkaç aydır yine doğru düzgün bir şey yemeyip bayağı kilo verdim. ''Ne kadar zayıf olursam o kadar iyi.'' düşüncesini bir türlü aşamıyorum. Bunlar yüzünden kendi fotoğrafımı yabancıların olduğu bir siteye koyup yorumlattım ve kötü bir yorum yapan olmadı ama güzellik takıntıma en ufak yardımcı olmadı. Eski sevgililerim de beni beğendiklerini söylerdi ama bana hiçbir zaman yeterli gelmezdi. Bazen estetiksiz halimin olduğu fotoğraflarıma bakıp doğal halimi özlüyorum ama estetik yaptırmasaydım şuanki halimden çok daha kötü olurdum onu biliyorum. Derdim ne benim bilmiyorum aynı durumdan muzdarip olanlar var mı acaba?