- 8 Şubat 2022
- 38
- 22
-
- Konu Sahibi emel iremm
Maalesef gerçek cihaz değil orda çalıştım çünkü sevgiler (elektrik süpürgesine benziyor )Dilan polat şubesine gidiyorum. Tam olarak hangi marka bilmiyorum ne yalan söyleyeyim.
Ama en ufak bi bölgede kıl kalsa dahi almıyorlar. Jiletleyin diyorlar. Bende her defasında jilet yapmak istemiyorum açıkçası.
Canım sebeb şu ki kıllar dökülme yapmaz çünkü hormonların tavandır ve vücut gelen ışınlara tepki vermez ve dökülmedi sonuç alamadım diye sonra ki ay merkeze gidip şikayet edersinBende mesela regl donemıyle ne alakası var onu anlamıyorumregl olmadan uc gun oncesı itibariyle
Ve bıttıkten sonrada uc gun boyunca gelmeyin dıyor benimkilerde.
Sebeeeep
Herşeyin çaresi var canım sakin olSene 2016 da komple ye girdim o dönemde iyi para vermiştim. Kadın bana kendi koltuk altını falan göstermişti. Heves ettim.
Zamanı geriye alma şansım olsaydı kapısının önünden dahi geçmezdim. Yüzümdeki sarı tüyler de artık siyahlaştı. Köpek gibi pişmanım.
G5 göbek çevresine öneremiyorum ama sonra güzellik merkezleri bana kızıyor ya G5 selülit tedavisi için bacaklara kullanılır göbeğe değil benim bir danışanım bizden önce bir güzellik uzmanı göbeğine yanlış işlem sonucu baskı yaptığı için bağırsakları düğümlenmiş gerçekten aşırı üzülmüştüm tehlikeli bir cihaz ve ben o cihazın profesyonel kullanırımMerhaba doğum sonrası göbek çevremde çatlaklar ve hafif buruşukluk oluştu.Bir güzellik merkezi Arc yöntemiyle %80 %90 düzelir dedi,başka bir yer G5 önerdi.Sizce ne yapmalıyım?
Doğru yerleri bulamıyorsunuz maalesef aslında güzel yerler varEvet Buda öyle diyor. Hormonlar tavan oluyormuş daha çok acı hissedermişiz ve verim alamazmışız.
Bilemiyor ki insan doğru mu yalan mı.
Zaten evde lazer cihazı aldım arada onuda yapıyorum
Paketim bitsin güzellik merkezine gitmem artık.
Ayy ben memnunum ama yani şimdilik. Dökülmelerim çok iyi. Bikini bölgemde bile ilk seanstan dökülme oldu. Yapan kız çok iyi atıyor. Yavaş yavaş ve özenli. Ben sadece her defasında jilet yapmak istemiyorum. Bir de çok güzel bir kampanya yapmışlardı değerlendirmek istedim.Maalesef gerçek cihaz değil orda çalıştım çünkü sevgiler (elektrik süpürgesine benziyor )
Ben sordum cihazın markası ne diye orijinal diode dediler
Çok teşekkür ederim cevapladiginiz için.G5 göbek çevresine öneremiyorum ama sonra güzellik merkezleri bana kızıyor ya G5 selülit tedavisi için bacaklara kullanılır göbeğe değil benim bir danışanım bizden önce bir güzellik uzmanı göbeğine yanlış işlem sonucu baskı yaptığı için bağırsakları düğümlenmiş gerçekten aşırı üzülmüştüm tehlikeli bir cihaz ve ben o cihazın profesyonel kullanırım
teşekkür ederimArtmasından korkuyorsan tabiki iğneli yaptır şöyle düşün şimdi çene bölgene lazeri yaparken derinin içine aslında radrasyon veriyor ve o ışık dağılıyor ve yüzünün diğer kısımlarınıda etkileyip kılları çoğaltma artış yapıyor bakın lazer vücut için üretilmiştir yüz için değil maliyet konusuna gelirsek evet maliyeti yüksek olabilir ama 4-5 seansta bitme garantisi vardır ama lazer de maalesef bir ömür gitseniz bitmez sevgiler
Şöyle aslında sporda bir yöntemdirÇok teşekkür ederim cevapladiginiz için.Söylediginiz iyi oldu.Kesinlikle düşünmem o zaman böyle bir yöntem.Göbek için karın gerdirme ameliyatı olmaktan başka çare yok galiba.
Ipl bir cihaz işe yaramazSelamm, ben bi yere yazilmayi dusunuyorum da cihazin adi falcon diod buz lazer. Bi bilginiz var mi acaba