Güzellik uzmanıyım lazer,iğneli epilasyon gibi gibi bir çok şeyi sorabilirsiniz

bugün çene bölgem için iğneli lazere gittim güzellik uzmanı kılların çok sert diode lazer yapalım kalanları iğneliyle alalım dedi. çoğu siyah kılların. 1 saatlikti randevu tamamı bitmedi bile beni hep diode a ikna etmeye çalıştı. böyle çok maliyetli olur dedi sizce ne yapsam? artmasından korkuyorum.

Buz lazere giriyorum. Her seferinde jiletlemem gerekiyor denildi. Bu daha çok kılları azdırmaz mı?
Lazerınız soprano tıtanıum degılse buz lazer degıldır.
Gercek buz lazer sadece ve sadece bu cihaz dıye bılıyorum
YuzDe doksan emınım aslında

bakalım konu sahibi ne dıcek

Lazerınız soprano tıtanıum degılse buz lazer degıldır.
Gercek buz lazer sadece ve sadece bu cihaz dıye bılıyorum
YuzDe doksan emınım aslında

bakalım konu sahibi ne dıcek
Dilan polat şubesine gidiyorum. Tam olarak hangi marka bilmiyorum ne yalan söyleyeyim.
Ama en ufak bi bölgede kıl kalsa dahi almıyorlar. Jiletleyin diyorlar. Bende her defasında jilet yapmak istemiyorum açıkçası.

Dilan polat şubesine gidiyorum. Tam olarak hangi marka bilmiyorum ne yalan söyleyeyim.
Ama en ufak bi bölgede kıl kalsa dahi almıyorlar. Jiletleyin diyorlar. Bende her defasında jilet yapmak istemiyorum açıkçası.
İşte bu gereksiz prensiplere triplere girenlere guvenmıyorum

Ben soprano tıtanıum lazere gıdıyorum gercek buz lazer dıye
Ve daha once gıttıgım yer sıze yapıldığı gıbı yaparken
Burası hemen jıletlıyor mınık mınık.
Atışı yapıverıyor

Kıl kaldıysa ne olmuş?
Sadece kıllı bölge lazer atışından verim almamış olacak, onlara ne
Nıye kasılıyorlar
Kalk o zaman verim almam için jiletle.
Full kıllı gelmedik ya zamanından da Gitmez🤷

İşte bu gereksiz prensiplere triplere girenlere guvenmıyorum

Ben soprano tıtanıum lazere gıdıyorum gercek buz lazer dıye
Ve daha once gıttıgım yer sıze yapıldığı gıbı yaparken
Burası hemen jıletlıyor mınık mınık.
Atışı yapıverıyor

Kıl kaldıysa ne olmuş?
Sadece kıllı bölge lazer atışından verim almamış olacak, onlara ne
Nıye kasılıyorlar
Kalk o zaman verim almam için jiletle.
Full kıllı gelmedik ya zamanından da Gitmez🤷
Evet o yüzden bende sinir oluyor.
Ben diyorum ki siz yapın verim alırım veya almam 😅 hayır atılmaz bizim cihazlarımız uygun değil diyorlar.
Bazen işlerine gelirse makine ile alıyorlar. İnsan bazen göremiyor arka kısımları falan.

Evet o yüzden bende sinir oluyor.
Ben diyorum ki siz yapın verim alırım veya almam 😅 hayır atılmaz bizim cihazlarımız uygun değil diyorlar.
Bazen işlerine gelirse makine ile alıyorlar. İnsan bazen göremiyor arka kısımları falan.
Bende mesela regl donemıyle ne alakası var onu anlamıyorumregl olmadan uc gun oncesı itibariyle
Ve bıttıkten sonrada uc gun boyunca gelmeyin dıyor benimkilerde.
Sebeeeep

Ne hikaye ne gerçek şöyleki sırt göbek popo üstü. yüz maalesef ki lazer de sonuç asla vermez ve kılları çoğaltır lazerin IPL diye bir markası var genelde hiç birşeye yaramaz kılları çoğaltır şimdi bide soprano titanyum mesela bitirir alexandryt lazer bitirir ama hiç bir cihaz %100 bitirmez %85 sonuç verir iğneli epilasyon tek çaredir
Sene 2016 da komple ye girdim o dönemde iyi para vermiştim. Kadın bana kendi koltuk altını falan göstermişti. Heves ettim.
Zamanı geriye alma şansım olsaydı kapısının önünden dahi geçmezdim. Yüzümdeki sarı tüyler de artık siyahlaştı. Köpek gibi pişmanım.

Bende mesela regl donemıyle ne alakası var onu anlamıyorumregl olmadan uc gun oncesı itibariyle
Ve bıttıkten sonrada uc gun boyunca gelmeyin dıyor benimkilerde.
Sebeeeep
Evet Buda öyle diyor. Hormonlar tavan oluyormuş daha çok acı hissedermişiz ve verim alamazmışız.
Bilemiyor ki insan doğru mu yalan mı.
Zaten evde lazer cihazı aldım arada onuda yapıyorum 😅
Paketim bitsin güzellik merkezine gitmem artık.

Sene 2016 da komple ye girdim o dönemde iyi para vermiştim. Kadın bana kendi koltuk altını falan göstermişti. Heves ettim.
Zamanı geriye alma şansım olsaydı kapısının önünden dahi geçmezdim. Yüzümdeki sarı tüyler de artık siyahlaştı. Köpek gibi pişmanım.
Bende yüzüme girip girmeme konusunda çok karasızdım. Ama çevremde kime sorduysam bir allahın kılı bile memnun kalmamış.

Bende yüzüme girip girmeme konusunda çok karasızdım. Ama çevremde kime sorduysam bir allahın kılı bile memnun kalmamış.
Pişmanım pişman. Bıyıklarım zaten sarıydı. Favori bölgemde vardı. Bir de çenemin altında ufak bir bölgede 15-20 tane yumak şeklinde çıkardı. Fışkı vardı gittim oraya şimdi 15 günde bir almasam kurt adama dönüşüyorum. 😒

Pişmanım pişman. Bıyıklarım zaten sarıydı. Favori bölgemde vardı. Bir de çenemin altında ufak bir bölgede 15-20 tane yumak şeklinde çıkardı. Fışkı vardı gittim oraya şimdi 15 günde bir almasam kurt adama dönüşüyorum. 😒
Allah yardımcınız olsun kıllarla baş etmek zor iş

Arkadaşlar aynı zamanda ameliyathane hemşiresiyim sorularınıza açığım 3 sene boyunca güzellik uzmanlığı yaptım bütün sorularınızı cevaplarım bu formu sırf genç kızlarımız kadınlarımız mağdur olmasınlar paralarını boş merkezlere akıtmasınlar diye açtım sorularınızı bekliyor olacağım 🫶
Merhaba doğum sonrası göbek çevremde çatlaklar ve hafif buruşukluk oluştu.Bir güzellik merkezi Arc yöntemiyle %80 %90 düzelir dedi,başka bir yer G5 önerdi.Sizce ne yapmalıyım?

X