- 8 Şubat 2022
- 27
- 14
-
- Konu Sahibi emel iremm
Lazerde tüylerin tamamen bitmesi hikaye mi yoksa gerçek mi?Arkadaşlar aynı zamanda ameliyathane hemşiresiyim sorularınıza açığım 3 sene boyunca güzellik uzmanlığı yaptım bütün sorularınızı cevaplarım bu formu sırf genç kızlarımız kadınlarımız mağdur olmasınlar paralarını boş merkezlere akıtmasınlar diye açtım sorularınızı bekliyor olacağım
Merhaba çok teşekkür ederim.Yüz için iğneli ye başlamak istiyorum favori bölgem çok yoğun. .Vücüt için yaptırıyorum zaten.Benim çok merak ettiğim bir konu var.İzmir de adı duyulmuş iyi bir yere gidiyorum.Vücuda kullanılan iğne ile yüze kullanılan iğne gittiğim yerde aynı .Dolayısı ile büyük kabuklar oluşuyor yüzde bu durum normal miArkadaşlar aynı zamanda ameliyathane hemşiresiyim sorularınıza açığım 3 sene boyunca güzellik uzmanlığı yaptım bütün sorularınızı cevaplarım bu formu sırf genç kızlarımız kadınlarımız mağdur olmasınlar paralarını boş merkezlere akıtmasınlar diye açtım sorularınızı bekliyor olacağım
Buz lazere giriyorum. Her seferinde jiletlemem gerekiyor denildi. Bu daha çok kılları azdırmaz mı?Arkadaşlar aynı zamanda ameliyathane hemşiresiyim sorularınıza açığım 3 sene boyunca güzellik uzmanlığı yaptım bütün sorularınızı cevaplarım bu formu sırf genç kızlarımız kadınlarımız mağdur olmasınlar paralarını boş merkezlere akıtmasınlar diye açtım sorularınızı bekliyor olacağım
Merhaba çok teşekkür ederim.Yüz için iğneli ye başlamak istiyorum favori bölgem çok yoğun. .Vücüt için yaptırıyorum zaten.Benim çok merak ettiğim bir konu var.İzmir de adı duyulmuş iyi bir yere gidiyorum.Vücuda kullanılan iğne ile yüze kullanılan iğne gittiğim yerde aynı .Dolayısı ile büyük kabuklar oluşuyor yüzde bu durum normal mi
Beyaz tenliler için en uygun lazer yöntemi hangisidirArkadaşlar aynı zamanda ameliyathane hemşiresiyim sorularınıza açığım 3 sene boyunca güzellik uzmanlığı yaptım bütün sorularınızı cevaplarım bu formu sırf genç kızlarımız kadınlarımız mağdur olmasınlar paralarını boş merkezlere akıtmasınlar diye açtım sorularınızı bekliyor olacağım
İğnenin numarası önemli bizim için şuan ama dediğinize göre kabuklar büyük oluyormuş şöyle ki yüze kullanılan iğne ucu çok çok ince olmalıdır yüz bölgesine bende yaptırıyorum ve kabuklarım o kadar görünmez ki bence iğnenizi değiştirme fikri sununMerhaba çok teşekkür ederim.Yüz için iğneli ye başlamak istiyorum favori bölgem çok yoğun. .Vücüt için yaptırıyorum zaten.Benim çok merak ettiğim bir konu var.İzmir de adı duyulmuş iyi bir yere gidiyorum.Vücuda kullanılan iğne ile yüze kullanılan iğne gittiğim yerde aynı .Dolayısı ile büyük kabuklar oluşuyor yüzde bu durum normal mi
Şöyle bir gün öncesinden jiletleme işlemi yapıyorsunuz ve sonrasında bir ısı geliyor bölgelere yani sorun olmaz ama ben size tavsiye veriyim 6 seans gittikten sonrasında kıllar bölge bölge azalacak ozmn kökten alan traş makinesi kullanın sevgilerBuz lazere giriyorum. Her seferinde jiletlemem gerekiyor denildi. Bu daha çok kılları azdırmaz mı?
Beyaz tenli olduğunuz için bütün lazer sistemleri olur (ıpl lazer hariç) beyaz tenli olduğunuz için kılınızın rengi önemlidir eğer paylaşırsanız yardımcı olurumBeyaz tenliler için en uygun lazer yöntemi hangisidir
Merhabalar doğru çalışılmış eminn olun size krem tavsiyesi veriyim fucidin fito madecosol bunları mercimek tanesi kadar elinize alın avcunuzda karıştırın ve sürün emin olun 2 günde o kabuklanma geçicektir sevgilerGöbek çevresind çalışıldı dün.Batikon ve pudra sürdüm
Sordum ama kullanmıyoruz başka iğne dedi .K burası çok iyi bir yerİğnenin numarası önemli bizim için şuan ama dediğinize göre kabuklar büyük oluyormuş şöyle ki yüze kullanılan iğne ucu çok çok ince olmalıdır yüz bölgesine bende yaptırıyorum ve kabuklarım o kadar görünmez ki bence iğnenizi değiştirme fikri sunun
Bacak bölgesi siyah, kolumda biraz daha açık tonda siyahBeyaz tenli olduğunuz için bütün lazer sistemleri olur (ıpl lazer hariç) beyaz tenli olduğunuz için kılınızın rengi önemlidir eğer paylaşırsanız yardımcı olurum
Ev için alınan epilasyon yöntemi traşlamadan farksızdır hepsi ıpl lazerdir ev tipi olanların bitirmez tüyleriniz uyur sadece ve arttırma da yapabilirBuz lazere gitmiştim ama tamamen bitmedi. Şimdi ev için almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz ve tamamen bitirmese bile hem azaltıp hem de uzun süre çıkmamasını sağlar mı?
Fito ve hametan var elimde diğerlerini de alayım mı .35 yıldır bu işi yapan bir yere gidiyorum ama yüze de bu şekilde bir iğneyle girilmesi çok tuhaf geliyorMerhabalar doğru çalışılmış eminn olun size krem tavsiyesi veriyim fucidin fito madecosol bunları mercimek tanesi kadar elinize alın avcunuzda karıştırın ve sürün emin olun 2 günde o kabuklanma geçicektir sevgiler
Yüzünüzün resmi varsa atabilirmisiniz bakmak isterimSordum ama kullanmıyoruz başka iğne dedi .K burası çok iyi bir yer
Randevu aldım ama henüz başlamadım .Yani bu kadar deneyimli bir yer neden yüz için ayrı iğne kullanmaz anlayamadım.Haliyle korkuyorum büyük kabuklar nedeniyle iz ve leke kalmasından.Madam janine gidiyorum bu arada izmirdeYüzünüzün resmi varsa atabilirmisiniz bakmak isterim