Güzellik uzmanıyım lazer,iğneli epilasyon gibi gibi bir çok şeyi sorabilirsiniz

emel iremm

Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
27
14
Arkadaşlar aynı zamanda ameliyathane hemşiresiyim sorularınıza açığım 3 sene boyunca güzellik uzmanlığı yaptım bütün sorularınızı cevaplarım bu formu sırf genç kızlarımız kadınlarımız mağdur olmasınlar paralarını boş merkezlere akıtmasınlar diye açtım sorularınızı bekliyor olacağım

Lazerde tüylerin tamamen bitmesi hikaye mi yoksa gerçek mi?

Ne hikaye ne gerçek şöyleki sırt göbek popo üstü. yüz maalesef ki lazer de sonuç asla vermez ve kılları çoğaltır lazerin IPL diye bir markası var genelde hiç birşeye yaramaz kılları çoğaltır şimdi bide soprano titanyum mesela bitirir alexandryt lazer bitirir ama hiç bir cihaz %100 bitirmez %85 sonuç verir iğneli epilasyon tek çaredir

Merhaba çok teşekkür ederim.Yüz için iğneli ye başlamak istiyorum favori bölgem çok yoğun. .Vücüt için yaptırıyorum zaten.Benim çok merak ettiğim bir konu var.İzmir de adı duyulmuş iyi bir yere gidiyorum.Vücuda kullanılan iğne ile yüze kullanılan iğne gittiğim yerde aynı .Dolayısı ile büyük kabuklar oluşuyor yüzde bu durum normal mi

Buz lazere giriyorum. Her seferinde jiletlemem gerekiyor denildi. Bu daha çok kılları azdırmaz mı?

Buz lazere gitmiştim ama tamamen bitmedi. Şimdi ev için almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz ve tamamen bitirmese bile hem azaltıp hem de uzun süre çıkmamasını sağlar mı?

Eklentiler

• IMG_20241208_130442.jpg
    64,4 KB · Görüntüleme: 48
Beyaz tenliler için en uygun lazer yöntemi hangisidir

İğnenin numarası önemli bizim için şuan ama dediğinize göre kabuklar büyük oluyormuş şöyle ki yüze kullanılan iğne ucu çok çok ince olmalıdır yüz bölgesine bende yaptırıyorum ve kabuklarım o kadar görünmez ki bence iğnenizi değiştirme fikri sunun

Buz lazere giriyorum. Her seferinde jiletlemem gerekiyor denildi. Bu daha çok kılları azdırmaz mı?
Şöyle bir gün öncesinden jiletleme işlemi yapıyorsunuz ve sonrasında bir ısı geliyor bölgelere yani sorun olmaz ama ben size tavsiye veriyim 6 seans gittikten sonrasında kıllar bölge bölge azalacak ozmn kökten alan traş makinesi kullanın sevgiler

Sordum ama kullanmıyoruz başka iğne dedi .K burası çok iyi bir yer

Buz lazere gitmiştim ama tamamen bitmedi. Şimdi ev için almak istiyorum. Hangisini önerirsiniz ve tamamen bitirmese bile hem azaltıp hem de uzun süre çıkmamasını sağlar mı?
Ev için alınan epilasyon yöntemi traşlamadan farksızdır hepsi ıpl lazerdir ev tipi olanların bitirmez tüyleriniz uyur sadece ve arttırma da yapabilir

Fito ve hametan var elimde diğerlerini de alayım mı .35 yıldır bu işi yapan bir yere gidiyorum ama yüze de bu şekilde bir iğneyle girilmesi çok tuhaf geliyor

Evde anneme aldığımız 250 bin atışlı Philips lazer epilasyon cihazı var. Bu cihaz tüyleri tamamen bitirmez biliyorum ama aramızda kullanan var mı

Yüzünüzün resmi varsa atabilirmisiniz bakmak isterim
Randevu aldım ama henüz başlamadım .Yani bu kadar deneyimli bir yer neden yüz için ayrı iğne kullanmaz anlayamadım.Haliyle korkuyorum büyük kabuklar nedeniyle iz ve leke kalmasından.Madam janine gidiyorum bu arada izmirde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…