- 8 Şubat 2022
- 27
- 14
-
- Konu Sahibi emel iremm
fucidin antibiyotikli bi kremdir çok iyi gelir 1.gün hametanı durmadan sürün 2. 3. Günü size tavsiye ettiğim gibi kremleri kullanın daha hızlı toparlıycaktır koltuk altına da biz aynı iğneyi kullanıyorduk sorun yaratmıyordu kabulları ben daha geniş beklemiştim ama çok minimal bir kabuk kullandığımız iğneler zaten altın suyuna batırılmış antibaktiriyel iğnelerdir kendi kendine temizler kendini ama size tavsiyem 7-8 ay sonrasında iğnenizi değiştirmelisinizFito ve hametan var elimde diğerlerini de alayım mı .35 yıldır bu işi yapan bir yere gidiyorum ama yüze de bu şekilde bir iğneyle girilmesi çok tuhaf geliyor
Bu cihaz kıllarınızı uyutur ama anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama 45 üstünde olduğunu tahmin ediyorum ona faydası olur yaş faktörü lazerde çok önemlidir dediğiniz cihaz iyi bir markadırEvde anneme aldığımız 250 bin atışlı Philips lazer epilasyon cihazı var. Bu cihaz tüyleri tamamen bitirmez biliyorum ama aramızda kullanan var mı
Annem 42 yaşındaBu cihaz kıllarınızı uyutur ama anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama 45 üstünde olduğunu tahmin ediyorum ona faydası olur yaş faktörü lazerde çok önemlidir dediğiniz cihaz iyi bir markadır
Çok teşekkür ederimBu cihaz kıllarınızı uyutur ama anneniz kaç yaşında bilmiyorum ama 45 üstünde olduğunu tahmin ediyorum ona faydası olur yaş faktörü lazerde çok önemlidir dediğiniz cihaz iyi bir markadır
Enfeksiyondan mı korkuyorsunuz yoksa şöyle anlatıyım yüzünüze verilen akımla vücudunuza verilecek akım bir olmıycak daha düşük akım verildiği için kabuklar minimal oluvaktkr korkunuz varsa faul bölgenizden başlatın 10 dakikalık sonra bakın kabuklar büyükse tekrar uzamnınızla konuşun ama sanmıyorum büyük olucağından sevgilerRandevu aldım ama henüz başlamadım .Yani bu kadar deneyimli bir yer neden yüz için ayrı iğne kullanmaz anlayamadım.Haliyle korkuyorum büyük kabuklar nedeniyle iz ve leke kalmasından.Madam janine gidiyorum bu arada izmirde
Ona iyi gelecektir ama size maalesef olmazAnnem 42 yaşında
TeşekkürlerŞöyle bir gün öncesinden jiletleme işlemi yapıyorsunuz ve sonrasında bir ısı geliyor bölgelere yani sorun olmaz ama ben size tavsiye veriyim 6 seans gittikten sonrasında kıllar bölge bölge azalacak ozmn kökten alan traş makinesi kullanın sevgiler
Alexandrite lazer öneririm size çok çok iyi olur Emin olun hiç buz lazere gitmeyin size tavsiye ettiğim lazer çok çok iyi gelirBacak bölgesi siyah, kolumda biraz daha açık tonda siyah
Alexandrite lazerdir emin olunBeyaz tenliler için en uygun lazer yöntemi hangisidir
Bazı arkadaşlarım buz lazer diyor ama emin olamadım. 28 yaşındayım daha önce hiç lazere gitmedim. Öneri için teşekkür ederim.Alexandrite lazer öneririm size çok çok iyi olur Emin olun hiç buz lazere gitmeyin size tavsiye ettiğim lazer çok çok iyi gelir
Yaş aralığınız lazere çok uygun ondan öncesinde başlasaydınız eğer 3 paket lazer almak zorunda kalırdınızBazı arkadaşlarım buz lazer diyor ama emin olamadım. 28 yaşındayım daha önce hiç lazere gitmedim. Öneri için teşekkür ederim.
Enfeksiyondan mı korkuyorsunuz yoksa şöyle anlatıyım yüzünüze verilen akımla vücudunuza verilecek akım bir olmıycak daha düşük akım verildiği için kabuklar minimal oluvaktkr korkunuz varsa faul bölgenizden başlatın 10 dakikalık sonra bakın kabuklar büyükse tekrar uzamnınızla konuşun ama sanmıyorum büyük olucağından sevgiler
Lazerden kalan yerler için iğneliye gidiyorum koltuk altım bitti sayılır.Onun dışında gögüs ucundaki bir kaç tane kılı iğneli ile bitirdim .Şu an göbek ve bikini bölgesine başlıyoruz.fucidin antibiyotikli bi kremdir çok iyi gelir 1.gün hametanı durmadan sürün 2. 3. Günü size tavsiye ettiğim gibi kremleri kullanın daha hızlı toparlıycaktır koltuk altına da biz aynı iğneyi kullanıyorduk sorun yaratmıyordu kabulları ben daha geniş beklemiştim ama çok minimal bir kabuk kullandığımız iğneler zaten altın suyuna batırılmış antibaktiriyel iğnelerdir kendi kendine temizler kendini ama size tavsiyem 7-8 ay sonrasında iğnenizi değiştirmelisiniz
Ben kiwi markasının lazerini kullandım. Tüylerim 2 yıldır tek tük az çıkıyor ve çok ince. Çok kalın siyah tüylerim vardı, arttırmadı hatta azalttıEv için alınan epilasyon yöntemi traşlamadan farksızdır hepsi ıpl lazerdir ev tipi olanların bitirmez tüyleriniz uyur sadece ve arttırma da yapabilir
Arkadaşım kullanmıştı. Tüyleri tamamen bitmemiş ama inanılmaz azalmış. Tek tük çıkıyormuş ama ince bir tüy eline aldığı gibi geliyormuş. Çok rahat şimdi. O çıkan tüyleri de hiç jilet kullanmadan tüy dökücü kullanarak alıyormuş. Jilet coğaltıyormuş. Üstelik lazer azaltmış tüylerini baya. Ama o tüy azaltıcı karınca yumurtası yağıyla birlikte kullanmıştı. O çıkan tüyler de çok nadiren çıkıyormuş, yoksa yaz kış tüysüzEvde anneme aldığımız 250 bin atışlı Philips lazer epilasyon cihazı var. Bu cihaz tüyleri tamamen bitirmez biliyorum ama aramızda kullanan var mı
Hayır asla aynı iğne kullanılmazLazerden kalan yerler için iğneliye gidiyorum koltuk altım bitti sayılır.Onun dışında gögüs ucundaki bir kaç tane kılı iğneli ile bitirdim .Şu an göbek ve bikini bölgesine başlıyoruz.
Bir yıl önce şöyle bir talihsiz olay yaşadım hala bu korkuyu üzerimden atamadım.Yine aynı yere iğneliye gittiğim bir gün oradaki uzman başkasının iğnesini bende kullandı.Önceki bayanın çıkmasıyla benim girmem bir oldu.Aceleye geldi yani.Sonrasında fark ettik
.Eskiden herkese aynı iğne kullanılıyordu denildi bana ama hala içimde şüphe var hastalık kaptıysam diye korkuyorum .Kötü bir niyet olmadığını biliyorum ama çok etkilendim
Genital bölgesi nasıl acıyor mu benim 30-40 tane kaldı onları mecbur iğneli yapıcam çok acıyor muHayır asla aynı iğne kullanılmaz
Ben Philipsin bir cihazını kullanıyorum. Aynı model mi bilmiyorum ama. Çok düzenli kullanmıyor olmama rağmen tüylerim gerçekten azaldı diyebilirimEvde anneme aldığımız 250 bin atışlı Philips lazer epilasyon cihazı var. Bu cihaz tüyleri tamamen bitirmez biliyorum ama aramızda kullanan var mı