• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

"Güzellik" üzerine fikirlerinizi çok merak ediyorum!!

Benmkide sarisinlardan hoslanirmis gördüğünde baktigini görebiliyorum bazen ne yapayim yani ben de esmerim bi keresinde begenmiyosan git dedim uzun uzun konuştu benmle güzelliğinden çok beni seven kalbine asigim dedi ve bunun gibi şeyler.. Erkeklerin gözüsadece fiziki ggörünüşte pantolon giyeriz bakmazlar etek giyeriz içimize düşerler gibi... Canini skma her şey güzellik değil
Yinede bir erkegin esine bunu soylemesi cirkin bence...ben olsam cok kirilirdim.

Yinede bir erkegin esine bunu soylemesi cirkin bence...ben olsam cok kirilirdim.
Sevgilisiyim sadece sarisin bayanlarin dikkatini cektgni gordum ve sordum o da dürüstçe cevapladi bizim de dikkatimizi çeken erkek profili olmuyor mu bazen . zaten kirildigimi görünce tekrarlamadi o da ilk zamanlardi:KK68:

Bence güzellik yüz güzelliğidir, lekesiz bir cilt,orantılı ağız burun, gözkapağı düşük olmayan canlı ferli gözler.
Anlattığın diğer konular modaya ve süslü olmaya giriyor

Güzellik etiket canım herkes güzeli görünce aa hoşgeldin şöyle otur der ama kısa sürer ağzını açıp iki kelime edemedikten sonra onu önemseyenler de bir bir yok olur...
Ayrıcaaa şuna kesinlikle eminim ki güzellikten öte kendine has havası olan kadınlar çok daha ilgi çekiyor ve çok daha uzun süreli bence tabiii..Çünkü gerçekten o kendine güven ve o tarz karşısındakinde bir farklılık hissettiriyor ve çekiyor...

Sevgilisiyim sadece sarisin bayanlarin dikkatini cektgni gordum ve sordum o da dürüstçe cevapladi bizim de dikkatimizi çeken erkek profili olmuyor mu bazen . zaten kirildigimi görünce tekrarlamadi o da ilk zamanlardi:KK68:
Tabiki ama acikcasi sevgilimin yada esimin beni fizikende diger kadinlardan cekici bulmasini isterim..sen ona murat boz cok seksi de bakalım ne oluyor...

Tabiki ama acikcasi sevgilimin yada esimin beni fizikende diger kadinlardan cekici bulmasini isterim..sen ona murat boz cok seksi de bakalım ne oluyor...
Hahahah:KK48: beni yerden yere vursun:KK48: sag olsun guzel iltifatlari vardir ve bunu belli eder dedigin turden:oops:

Back