Güzellik Sırları Angelina Jolie 'den

gerçekten çok güzel ve sevimli bir kadın.ama Allah bazı kullarına farklı bir enerji vermiş bence.angelinadan daha güzel olupta onun kadar çekici olmayan çok kadın var.angelina güzel,çekici ama en önemlisi karizmatik bir kadın.farklı bir duruşu var.birde dudakları o kadar iri olmasaydı keşke ama o kadar kusur kadı kızındada olur...
angelinajoliewallpapersdd8.jpg
lazyimgaq1.jpg

ben de beğenmiyorum.özellikle de herkesin bayıldığı dudaklarını.böyle kuru yarık yarık sanki.ayrıca biz eve yetişcez akşam yemek hazırlıycaz falan diye koşturuyoruz metrolarda otobüslerde.baksana o saatlerce spor falan yapıyo.

angelinabradzaharashiloxl8.jpg

bradshiloh2nz4.jpg

angelina101fb3.png

işte bu yaa... angelinanın en büyük hayranı olarak söylüyorum dünyanın en seksi ve çekici kadını karşınızda.. daha güzeller olabilir ancak hiçbiri angelina gibi parlamıyor.. angeliaya laf söyleyenleri de anlamıyorum.. resimleri karşınızda işte.. insan bu kadar da kıskanmaz ki :mymeka:

ben çok beğendiğim halde o para bende olsa ondan daha gzel olabileceğimi iddia bile edebilirim o sadece tv lerden tanınıyo halbuki ondaki parayla ondan b,n kat dahagüzel olacak insanlar var örneğin gül yağının 5 lt si 80000 ytl :1shok:

evet düzenli spor yapıyordur ama kesin botox uda vardırr.ve bir kreme çokkk paralar vermeninde etkisi vardır kuşkusuzz

ya kadın doğuştan güzel bir kere.gazetede çocukluk resimleri vardı bi ,çocukken bile belli ne olacağı ya.aynı surat var.süper bir kadın bence.

çok da güzel değil:) yüzü vücuduna göre büyük ve orantısız bir vucüdu var.makyajla cidden güzel bir yüze sahip oluyor ama makyaj la neler yapılmazki

ben bu kadını hiç güzel bulmuyorum.

bunlarin hic birisi icin vaktim yok ;D hic ugrasamam valla

angelına guzel mıkı sırrını ogrenelım japon balıklarına benzıyo

aman herşeyi yapar göğüsler silikon dudaklar silikon gözler lens vücut teni solaryum saçlar boyaa ee geriye nesi kaldı

butun gun guzellesmek ıcın bunları mı yapıor bu kadın ben doya doya yasarım mutluulk yuzume yansır ALLahın verdıgı bı guzellık zaten var bunlara ne gerek var yemısım joliyii

angelina jolly mi?? ben hiç beğenmiyorumm.. Sürekli sex objesi halinde izlenim vermeye çalışan tavırları + heran arıza çıkartabilirmiş gibi bakışlarııııı!!! yanımda ne yapacağığını şaşırır.........00

bende o kadını beğenmiyorum suratına tepsi vurulmuş gibi...

güzellik göreceli tabi ama ben şahsen vücudunu da yüzünü de orantısız buluyorm, yani güzelliğini örnek alıcaam bi kadın diil..:1no2:

Dudaklarına kesin tarçın yağı sürüyordur hıh :)

aman herşeyi yapar göğüsler silikon dudaklar silikon gözler lens vücut teni solaryum saçlar boyaa ee geriye nesi kaldı

hepsi doğru da dudakları doğal, ama doğal olsa ne ki diycen ben de haklısın diycem çünki bu kadın çıkınca ağzını açmasada korkmasam diyorm :1shok: şakkıdı

kızlar hatun makyajsız gerçekten yüzüne bakılmaz (resmini görmüştüm) ama makyaj yapınca boyut değiştiriyor.makyaj bi insana bu kadar yakışır. vücut orantısı da gerçekten kötü, ama iyi gizliyor. dediği gibi güzel olan yerlerini ön plana çıkarıyor

yemişim angelina'yı... :smiley-cool:

X