Trendyoldan ya asıl firmadan alırım markayı yoksa başka bi satıcı düşünmem.Ben böyle arada kaldığımda trendyol tercih etmiyorum. Çünkü çok güvenilir değil ve çoğu ürünü ambalaj olmadan gönderiyorlar
reçete diye satıcı var o da ezca deposuTrendyoldan ya asıl firmadan alırım markayı yoksa başka bi satıcı düşünmem.
Dermoeczanem, narecza da sürekli alışveriş yaptığım eczaneler güvenilir sachane de cok şampuan saç boyası vs aldım
iyi geliyorsa kullan tabii ama benim demek istediğim şey herşeyi denemeye hevesli olmamak gerek iyi yanları da var ama olumsuzluk yaşama ihtimaliniz daha fazla .... onu demek istedim canım iyi geliyorsa zaten kullanıyorsan kullan tabii... ben ilaç takviye olarak almayı tercih ediyorum daha hızlı ve etkili oluyorBen c vitamini akşam kullanıyorum. Sadece haftada iki sürdüm. Korktum şimdi ben de mi bırakayım. Ama benim cildimi nemlendirdi. Güneşe de pek çıkmıyorum. Hep kapalı ortamdayım ve yeniliyorum güneş kremini
He reçete de var dermoeczanem nar ecza ve onun kendi sitelerinden alıyorumreçete diye satıcı var o da ezca deposu
solgar piyasada en iyisi kesinlikle ama yine de eczacına sor derim bana bazen başka önerilerde bulunuyor bunda oran daha çok daha fazla vitamin var vs diye ...Cvit solgar mi en iyisi yine
Solgar amerikan markası ve kolajen dahil herkes Anerika menşei olanları aşırı öneriyorsolgar piyasada en iyisi kesinlikle ama yine de eczacına sor derim bana bazen başka önerilerde bulunuyor bunda oran daha çok daha fazla vitamin var vs diye ...
Bende hemen alışveriş yapayımKızlar süper haberle geldim.magazada on-line müşteri hizmetlerine baglandım. On-line da 300 ve üstü alışverişe 200 tl 23 haziranda yükleniyor ve 30 una kadar tüm mağazalarda para olarak ödeme oluyor. Ben şimdi iki serum bi de herbal essence mango şampuan ya da marc antony varsa onu alicam. 200 tl de ruj düşünüyorum ya da bakarım
Bana şampuan öner ya urban care in hyalaronik asitli biotin şampuanı 71 küsür alırsam 314 oluyor alayım mıBende hemen alışveriş yapayım
bu güzel bir şampuan al benceBana şampuan öner ya urban care in hyalaronik asitli biotin şampuanı 71 küsür alırsam 314 oluyor alayım mı
size sayfaları okumanızı tavsiye edicem ,hem nasıl rutin oluşturulur, hem genel bilgi ,hemde uzun uzun hangi soruna hangi içerik kullanılmalı, hemde en kaliteli ürünlerin listesi link link belirtilmiş yazılar varKızlar yağlı bir cildim var. Lekeli ve akneli de maalesef. benimle aynı sorunu yaşayanlar belki tavsiye verebilir. Nası bir bakım rutini oluşturmalıyım. Ne tarz ürünler kullanmalıyım
Aldım gittiii. Purest arbutin, enzim peeling ve urban şampuan 314 ödedim. 200 e de bakarım maybelline hyalaronik asitli rujlari radarıma aldımbu güzel bir şampuan al bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?