Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Olsun inşallah canım. Benim de bu yaz ders çalışmam gerekiyor beraber çalışalımBu arada uzman öğretmenlik eğitim başvurum bakanlıkca onaylanmış şükür artık takvime göre yazın bakımlı bi inek öğrenci olup sınava çalışırım
Bir ara bunu kullandım. İsmini uzun zamandır bende arıyorum. Cidden çok memnun kaldım çok düzenli kullanmama rağmenBenim saçlar da toplar demi kızlar ya..ya buklelerin arası görünmezdi anlatamıyorum ama yani o volumu gitmiş bukle var ama geniş geniş salik salik duruyor.. biotin alıyım bi de hc serum artı bukle belirgenestirici bi şampuan. Biotin dökülmeye iyi gelir heralde
Bunu da yazayım kafama:) sag ol canım ama sanırım once bı solgar biotin denicem etki alamazsam xpecia, perfrctil ve bu cepte kalsinBir ara bunu kullandım. İsmini uzun zamandır bende arıyorum. Cidden çok memnun kaldım çok düzenli kullanmama rağmen
Olsun inşallah canım. Benim de bu yaz ders çalışmam gerekiyor beraber çalışalım
Çalışalım valla canım ozlemisim sanki farklı uğraşlara odaklanmayı ders çalışmayi birbirimize gaz verelimOlsun inşallah canım. Benim de bu yaz ders çalışmam gerekiyor beraber çalışalım
Kolat gelsin bizim burda da kvlerin bahçesinde birsürü kiraz oluyo erik.. buzluğa atıyorum bende fazlasınıherkese selamm.kiraz ayıklama işi çıktı bayağı vardı 20 kilo kadar.az kaldı bitireyim geleceğim konuya.herkese bol güzellikler bakımlar kızlarrr
teşekkür ederim biz de buzluğa atacağız aynen.görüşürüz molam bittiKolat gelsin bizim burda da kvlerin bahçesinde birsürü kiraz oluyo erik.. buzluğa atıyorum bende fazlasını
Teşekkür ederim deneyeyim gelsin görüşlerimi iletirim sanahayırlı olsun canım .
Anlaştık canimÇalışalım valla canım ozlemisim sanki farklı uğraşlara odaklanmayı ders çalışmayi birbirimize gaz verelim
ay alemsinArkadaşlar ne kadar guzel sohbet oluyor
Benim bugünlerde dalginlik seviyem bütün siparişlerimi başka şehirde yaşayan bir arkadaşıma göndermişim
Bana topluca o ulaştıracak
bu kirazların bir faydası var mı acaba?yiyerek değil ama yüze sürsek mesela?ay alemsin
yok yüze sürme ama acayip ödem atar hele o saplarından yapılan çayla ...bu kirazların bir faydası var mı acaba?yiyerek değil ama yüze sürsek mesela?
saplarını ayırdık yıkadık kurutacağız.aynı dediğin gibi kaynar suda 2 3 dakika kaynatıp içeceğizyok yüze sürme ama acayip ödem atar hele o saplarından yapılan çayla ...
aa ayırayım biraz da yarın yapayım.tarif kolaymış.ayy dondurması da yapılır çok güzel olur
süzme yoğurt bal kiraz vanilya rondodan bızzztt çek iyice krema haline gelecek dondurma kalıplarında da olur uygun bir tepside arada karıştırmak suretiyle dondurarakda olur
hatta ben olsam bu şekilde yapar sonrada içine kakao da ekler sonra meyve olarak bütünde atar kakaolu kirazlı yapardım
Kv geçen yil bi poşet kurutulmuş sap verdi biliyordum hatta bikac bişeyle karıştırıp demleme usulü içmek ödem atmaya birebir unutmazsam yapıyorumyok yüze sürme ama acayip ödem atar hele o saplarından yapılan çayla ...