derler ki fransız kadınlarda o olmasın diye çorba içerlermiş hep yemekleri bile ona göre seçerlermişÇok mimik yapınca oluyormuş nazobial çizgisi..ve yanlış uyumakla..sırtüstü yatmak lazımmış mümkün değil yatamam
Aynen valla seçemem ne o öyle hiç bana göre değilderler ki fransız kadınlarda o olmasın diye çorba içerlermiş hep yemekleri bile ona göre seçerlermişbir antepliye hiç uygun yaşam değil hayatda yapamam varsın çizik çizik olayım ama o yemekleri yiyeyim
Hiç sırt üstü yatamam, olmuyorÇok mimik yapınca oluyormuş nazobial çizgisi..ve yanlış uyumakla..sırtüstü yatmak lazımmış mümkün değil yatamam
Anaaaaaammmm! Bacım ne güzelsin sen öyle maşallah sanaaaa... Ay kendimden tiksindim resmen
Bende yatamıyorum yüzüm yastığa nasıl koyacağımı şaşırıyorumHiç sırt üstü yatamam, olmuyor
Anaaaaaammmm! Bacım ne güzelsin sen öyle maşallah sanaaaa... Ay kendimden tiksindim resmen
BDV'de sürekli konu açan biri vardı. "Çok mu Çirkinim?" "Çenem Çok mu Kare?" başlıklarında konuları vardı. Ben de mi açsam ne yapsam?
Bende ki yanak kimsede olamaz
AA bende sürüyordum. Bitti evdekilerin de günü geçmiş almamıştım. İyi almamisimbence birdaha gülsuyu yapma derim ... yağlı cilde zaten uygun değil hemde alerji olsan neyden olduğunu bilmezsin
Cidden insanın yaptıkça yapasi geliyor nedensebugün hava çok sıcak hit cardio yapamadım nefesim yetmeyecek gibiydi yürüyüş bandında 1 saaat yürüdüm ama bu seferde beni kesmedi alışmışım hite
kalkıp yine duvar mı sileyim ne yapayım
Ben farkında olmadan kışın birsürü ürün almıştım online. 450 küsür puan birikmiş ve tesadüf okul çıkışı uğradığımda 500 tl lik ürüne bi 8 tl bi 119 ödeyip hayatımin en indirimli sayılı alışverişini yapmıştım:))Hanımlar Watsons'tan alışveriş yapan varsa bilgisi olsun:
Eki Görüntüle 3082335
Şu an böyle bir kampanya var. Ben geçen hafta 300 TL'lik sipariş vermiştim, 150 TL yüklenmişti. Bana bu kampanyalar mantıklı geliyor. İlginizi çeker belki diye yazdım.
Ay burda kim beğenmemiş seni ya yuh bdv de olsa anlıcam da iz surer gıbı birini kafaya takip yazdığı her yere dislike atan psikopatlar da mi varBirazdan duşa giricem o yüzden güneş kremi sürmedim bugün zaten evdeyim ve perdeler kapalı..
Yüzüm duştan sonra zaten tekrar temizlenmiş olucak üstüne hyalüronik asit 15 dakika aralıklarla yaşlanma karşıtı serum ginseng serum ve peptit serum sürüp bitiricem bugün gündüz rutinimi
Bugün evlilik yıldönümümüz eşimle akşamda rimel göz kalemi eyeliner ve kırmızı ruj sürücem belki ince fontodente sürebilirim bakıcam duruma göre
Bende burnumu yaptırmayi kafama koydum ama senin konundan da anlıyorum ki doktor çok mühim yani ben şimdiye kadar çoktan olurdum doktora karar verebilseydim..özel de mi yaptırdın? Benim begendiklerim istanbul ankara da hep ama buraya çok yakın bi şehirdeki sehir hastanesindeki ünlü bi profa da sıcak bakıyorum en azından yakın diyorum. Estetik de beyaz esys gibi şans işi valla. Kötü görünmüyor ama konuna baktım da 4.ayda neden düşmüş öyle o çok ilginç. Ne yapmayı düşünüyorsunŞu konuyu ben açmıştım, orada ön görüntüm de var canım. Fotoğraflarımın hiçbirinde ruj yok. Belki dudak rengime göre de bir fikir verirsin diye konuyu buraya bırakıyorum:
Revizyon Sonrası Yine Çok Üzgünüm... (Fotoğraflı)
1,5 yıldır buradaki konuları okuyorum ama sonunda üye olup fotoğraflarımı sizlerle paylaşmak istedim. Çünkü artık psikolojim bazı şeyleri kaldırmıyor arkadaşlar. Lise yıllarından beridir en büyük hayalimdi bir gün burnumu yaptırmak. Nefes problemim yoktu. Kemerli ve düşük uçlu bir burunla...www.kadinlarkulubu.com
Şu kafeinli olan serum mu? Dolgunlaştırma özelliği de var diyorlar, doğru mu acaba? Benim göz altlarım çok çukur ve sürekli PC başında olduğum için + kansızlıktan dolayı mor.*revoulation gözaltı serumu
ay burnun hiç kötü değil ki yaptırasın çok şaşırdım yaptırmak istemeneBende burnumu yaptırmayi kafama koydum ama senin konundan da anlıyorum ki doktor çok mühim yani ben şimdiye kadar çoktan olurdum doktora karar verebilseydim..özel de mi yaptırdın? Benim begendiklerim istanbul ankara da hep ama buraya çok yakın bi şehirdeki sehir hastanesindeki ünlü bi profa da sıcak bakıyorum en azından yakın diyorum. Estetik de beyaz esys gibi şans işi valla. Kötü görünmüyor ama konuna baktım da 4.ayda neden düşmüş öyle o çok ilginç. Ne yapmayı düşünüyorsun
Burnu kötü olmayanlar, özgüven problemi yaşamayanlar, ciddi bir düşüklük ve eğrilik olmayanlar LÜTFENNN yaptırmasın. Asla doğal burnunuz gibi olmuyor. İnan 5. ayım bitti, kedim kucağımdan gelip geçerken (üzerimde yürüme huyu var) kuyruğu burnuma çarpsa burnum ağrıyor.ay burnun hiç kötü değil ki yaptırasın çok şaşırdım yaptırmak istemene
kuzenim burnunda et var diye ameliyat oldu olmuşken kemiğini de törpüleyelim kibarlaştıralım demişlerBurnu kötü olmayanlar, özgüven problemi yaşamayanlar, ciddi bir düşüklük ve eğrilik olmayanlar LÜTFENNN yaptırmasın. Asla doğal burnunuz gibi olmuyor. İnan 5. ayım bitti, kedim kucağımdan gelip geçerken (üzerimde yürüme huyu var) kuyruğu burnuma çarpsa burnum ağrıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?