Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Akıyor tabi ama önceki daha koyuydu açılmasına rağmen koyu duruyordu bu aktıkça daha güzel olacak gibi.Ben kendim boyuyorum, pek becerikli de değilim. Pandemi sağ olsun. yalnız zaten yıkadıkça açılmıyor mu, bir kaç ton.
Ben bazı mesajları sonradan görüyorum, farklı bir yazıyı da copy paste yapmışım.Xiaomi Mijia Hutt W66 Cam Temizleme Robotu Su Hazneli
Abooov patlıcan kebabını da bilmiy. Ve yememiş hayretler içinde kaldım.
kocalar ne için boyasın tabii benim saçım çok uzun bazen kolum yoruluyor devreye eşim girip o devam ediyor boyamayaN nscckts valla oldu gıbı boya boyayi açtı öncekinden daha açık ton tuttu. Bilmiyorum yıkandıkca neye döner ama fon çekiştirmedim bukleleri korumak için fonsuz bile belirgin duruyor. Yeni seri 7U nude kumral ve 6.32 karamel kahve aldım boyası, boyatmasi kası bıyığı 246 tuttu öbur yere gitsem 480 olacaktı kaşla birlikte
Kocama öğretsem o da boyayabilir aslında beceriklidir kapar hemen
Hayırlı olsun inşallahSattim valla ama aldığım fiyata kar ettim bekletirim. Çeyreği 900 den almıştım 1580 e sattım. 1 buçuk yil önce 4000 kusure ali alınan bileziği 9000 kusura sattim. Aldığım fiyata dusene kadar beklerim acelem yok:) cok zarar da etmem sanırım
Bende açık bir renk olursa boyatacagim. Rofle var uçlarda ve dipler kahve rengi . Ama istemiyorum artık bu rengi. Bakalım ne cikacak. Yanmaz inşallahkocalar ne için boyasın tabii benim saçım çok uzun bazen kolum yoruluyor devreye eşim girip o devam ediyor boyamaya
ah ah fiyatlara bak uçtu fiyatlar yarı fiyatına hallettin ama ellerine sağlık istediğin gibi karamel yansımalar oldu mu
Ayy hayırlı olsun insallahSaçım boyandı bekliorum karamel kahve ve nude kumral aldım bakalım. 2 ay önce 45 kusure aldığım boya 58 olmuş kuaför 80 alıyordu 100 olmuş, gloria jeans ten bi kahve aldım 38.5 olmuş...kas bıyık da 30. 5 tl ye aldirdigim zamanlar vardı ya. Mahalle kuaförü bu kahve ışıltı 700 u geçer diyo senin. Benim ciks kuaför 1500 alır duZ boyaya 450 dedi.
Maşallah harkasin vallahiresmen yorgunum bir ara uyuyakalmışım ama evimin tüm işi bittti oh
tüm perdeler yıkandı camlar duvarlar silindi
koltuklar silindi dolaplar boşaltıldı silindi yerleştirdim bazılarını yıkamak zorunda kaldım tabaklar bile toprak olmuştu
2 banyo 2 wc var evde 1 de balkon hepsi yıkandı balkon camı da silindi
yerler silindi ayrıntılı toz alma işlemi de yapıldı
nevresimler değişti
yıkandım
çamaşırlar yıkandı serdim birtek ütü var akşama onu da erhan yapsın artık
akşam için yemek de yaptım fırında tavuk sebze yanına da salata yaparım dünden de yoğurtlu nohutlu arpa şehriye çorbası vardı
gerçekten yoruldum ama... epey terledim hava da sıcak
keşke biraz rahat olsam da salsam çok özeniyorum öylesine bu kadar temizledim ne oldu 2 gün sonra yine toz olacak hiç canımın kıymetini bilmiyorum ah ahMaşallah harkasin vallahi
Çok teşekkür ederim neyse ki et seviyorDaha cok yeniymiş uzun yıllar birlikte olun inşallah.. Alışır alışır o zaman bi bakarsın gecenin bi vakti hadi hanım ciğer yiyek mi bile diyebilir
Ben bunların hepsini 3 günde anca yaparımresmen yorgunum bir ara uyuyakalmışım ama evimin tüm işi bittti oh
tüm perdeler yıkandı camlar duvarlar silindi
koltuklar silindi dolaplar boşaltıldı silindi yerleştirdim bazılarını yıkamak zorunda kaldım tabaklar bile toprak olmuştu
2 banyo 2 wc var evde 1 de balkon hepsi yıkandı balkon camı da silindi
yerler silindi ayrıntılı toz alma işlemi de yapıldı
nevresimler değişti
yıkandım
çamaşırlar yıkandı serdim birtek ütü var akşama onu da erhan yapsın artık
akşam için yemek de yaptım fırında tavuk sebze yanına da salata yaparım dünden de yoğurtlu nohutlu arpa şehriye çorbası vardı
gerçekten yoruldum ama... epey terledim hava da sıcak
Ben bir tanesini. Ev işi yaomak öyle zoruma gider yemin ederim kiBen bunların hepsini 3 günde anca yaparım
Sag ol ❤❤ valla oldu gibi gün ışığında atmaya çalışırım. Bi sonrakine iki açık kumral alicam yavaş yavaş kendi kendime açmaya çalışıcamkocalar ne için boyasın tabii benim saçım çok uzun bazen kolum yoruluyor devreye eşim girip o devam ediyor boyamaya
ah ah fiyatlara bak uçtu fiyatlar yarı fiyatına hallettin ama ellerine sağlık istediğin gibi karamel yansımalar oldu mu
Teşekkür ederim ❤Hayırlı olsun inşallah
Ben yarım saat çalışır bir saat dinlenirim annem çıldırırdı ne çabuk yoruldun diyeBen bir tanesini. Ev işi yaomak öyle zoruma gider yemin ederim ki
Benim istediğim saç senin profil saçının arasına kendi saç rengim olsunSag ol ❤❤ valla oldu gibi gün ışığında atmaya çalışırım. Bi sonrakine iki açık kumral alicam yavaş yavaş kendi kendime açmaya çalışıcam
Hahahah ben uyurumBen yarım saat çalışır bir saat dinlenirim annem çıldırırdı ne çabuk yoruldun diye
İçine sindi miTeşekkür ederim ❤
ya ne güzel gerçekten daha iyisi böyle dinlenerek zamana yayarak yapmakHahahah ben uyurum