Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
güneş kremini nasıl arındıracakmışsın peki onun için önerisi oldu mu
Yıka bunla çıkar dedi ama eczaneden alırsam sadece nemlendirici alırım güneş kremini su bazli ürünle çıkacağını bnde sanmıyorum yağ bazlı en iyisi gibi yada ikisi birden alinmali

Yıka bunla çıkar dedi ama eczaneden alırsam sadece nemlendirici alırım güneş kremini su bazli ürünle çıkacağını bnde sanmıyorum yağ bazlı en iyisi gibi yada ikisi birden alinmali
o bariyer güçlendirici çok hassas bir yıkama jeli o asla ama asla güneş kremini arındırmaz hatta fondoteni bile çıkarmaz

eskiden insanlar eczaneye gider cilt için kür saç için bakım alır çıkardı ... bu forumda kimi dermatoloğa göndersem yaz günü soyucu krem verene ve güneş kremi kullanmana gerek yok diyene denk geld, kimi eczacıya yollasam asıl sorunu nem iken 3-4 tane sivilceye takılıp ona yönelik ürün verdiği yetmezmiş gibi ecza ürününü tanımıyor ay

biz sağlıkçılara güvenmeyip kime güvenicez gerçekten çok üzücü... o yüzden herkes buraya gelip ürün soruyor demek ki bende şaşırıyorum allah allah dermatolog dururken bizim insafımıza niye bırakıyorlar kendilerini diye

boşuna değilmiş

eczanede satılan dermokozmetik ürünleri önerdiklerim sadece ??? eczanede ve ilaç deposu olan satıcısı trendyolda bulabilirsin kozmetik olsa aldığın nivea yıkama jelinin yanında marketde satılırdı ayy sebbo ay

bence sen içinden ne geliyorsa onu yap canım... sana artık benim yardımcı olabileceğimi sanmıyorum farkındamısın 3 haftadır hergün günde 5 vakit aynı şeyleri konuşuyoruz kendini geriyorsun bu konu yüzünden git mis gibi doktora... ne gerek var bu kadar sıkıntı çekmeye
Öyle yapcam yolun sonunda cilt doktoruna gidip yıkama Jeli ve nemlendirici önerisi almak en guzeli gibi

eskiden insanlar eczaneye gider cilt için kür saç için bakım alır çıkardı ... bu forumda kimi dermatoloğa göndersem yaz günü soyucu krem verene ve güneş kremi kullanmana gerek yok diyene denk geld, kimi eczacıya yollasam asıl sorunu nem iken 3-4 tane sivilceye takılıp ona yönelik ürün verdiği yetmezmiş gibi ecza ürününü tanımıyor ay

biz sağlıkçılara güvenmeyip kime güvenicez gerçekten çok üzücü... o yüzden herkes buraya gelip ürün soruyor demek ki bende şaşırıyorum allah allah dermatolog dururken bizim insafımıza niye bırakıyorlar kendilerini diye

boşuna değilmiş
Aynen ya çok sinir oldum resmen kötülük yapıyorlar kimseye güven kalmadı 😢

Aynen ya çok sinir oldum resmen kötülük yapıyorlar kimseye güven kalmadı 😢
ben yine dayanamıcam doktora yönlendiricem ama seni
belki daha uygun birşeyler yazar yağ bazlı temizleyici cosmedin alırsın whatsondan geri kalanları doktor söyler zaten

ben yine dayanamıcam doktora yönlendiricem ama seni
belki daha uygun birşeyler yazar yağ bazlı temizleyici cosmedin alırsın whatsondan geri kalanları doktor söyler zaten
Şöyle mi yapsam diyorum nemlendirici avene alsam Merve Özkaynaktan duymuştum iyi diyordu oda Karma ciltli cosmed yağ bazli temizleyici alırım mevzu kapanir:))temizleme jelinde netim cnm zaten randevu almayı da deniyorum alamazsam bu dediğimi yapacam cnm sıkıldım artık ne olacaksa olsun:))

Son düzenleme:
Öyle yapcam yolun sonunda cilt doktoruna gidip yıkama Jeli ve nemlendirici önerisi almak en guzeli gibi
valla kızma ama ben senin cildinin düzeleceğine dair umudumu kaybettim.o kadar kararsızsın ki devamlı yanlış ürünler peşindesin üstüne üstlük.yüz için güneş kremi bile kullanmıyorsundur bu sıcaklarda allah bilir.kendin ne istiyorsan al diyorumm.biz karışmıyoruz.

valla kızma ama ben senin cildinin düzeleceğine dair umudumu kaybettim.o kadar kararsızsın ki devamlı yanlış ürünler peşindesin üstüne üstlük.yüz için güneş kremi bile kullanmıyorsundur bu sıcaklarda allah bilir.kendin ne istiyorsan al diyorumm.biz karışmıyoruz.
Okadar da değil tabiki Güneş kremi Kullanıyorum aldığım birsey yok sadece kafamdaki düşünceler karışık gelip gidiyorum paylaşıyorum sizlerle bn doğru yoldayim N nscckts peşindeyim:)

gitsin hatta imex alırım dedi kullansın geri gelecek buraya :KK66:
Merhabalar ben sonuclarimi göstermeye gitti esim ben gidemedim ama aldıklarimi kullanmamam gerektigini demis. Birde sadece la roche gunes kremi ni ve nemlendiricisini soylemis. Ayrica su an icin bir seye gerek yokmus. Son olarak sizin fikirlerinizi sormak isterim. Cildim yagli ve karma bi ciltmis ben elimi atinca kuru geliyor 😂 özellikle göz altlarim isterseniz resim atabilirim tekrar size zahmet olmazsa bebisten firsat bulursam bir de eczaneye gidecegim analiz icin. Bi makinesi vardi ve baya cok calismis unlu bir dr idi☺️

Merhabalar ben sonuclarimi göstermeye gitti esim ben gidemedim ama aldıklarimi kullanmamam gerektigini demis. Birde sadece la roche gunes kremi ni ve nemlendiricisini soylemis. Ayrica su an icin bir seye gerek yokmus. Son olarak sizin fikirlerinizi sormak isterim. Cildim yagli ve karma bi ciltmis ben elimi atinca kuru geliyor 😂 özellikle göz altlarim isterseniz resim atabilirim tekrar size zahmet olmazsa bebisten firsat bulursam bir de eczaneye gidecegim analiz icin. Bi makinesi vardi ve baya cok calismis unlu bir dr idi☺️
la roche hangi güneş kremi ve nemlendiricisini önerdi merak ettim resimde gönderirseniz sevinirim elini attığınızda kuru gelen cilde nasıl yağlı diyorlar anlamıyorum ... yağlı cilt yapış yapış olur :KK70: sadece t bölgesi yağlı diğer yerler kuruysa kuruya dönük karma olur çok yağlı değil ama parlama varsa yağlıya dönük karma olur... eczanedeki analiz kesinlikle doğru sonucu verir

la roche hangi güneş kremi ve nemlendiricisini önerdi merak ettim resimde gönderirseniz sevinirim elini attığınızda kuru gelen cilde nasıl yağlı diyorlar anlamıyorum ... yağlı cilt yapış yapış olur :KK70: sadece t bölgesi yağlı diğer yerler kuruysa kuruya dönük karma olur çok yağlı değil ama parlama varsa yağlıya dönük karma olur... eczanedeki analiz kesinlikle doğru sonucu verir

Eklentiler

• IMG_20220805_221440.jpg
    IMG_20220805_221440.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 35
  • IMG_20220805_221433.jpg
    IMG_20220805_221433.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 29
  • IMG_20220805_221428.jpg
    IMG_20220805_221428.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 34
  • IMG_20220805_221345.jpg
    IMG_20220805_221345.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 30
  • IMG_20220805_221325.jpg
    IMG_20220805_221325.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20220805_221440.jpg
    IMG_20220805_221440.jpg
    79,8 KB · Görüntüleme: 28
  • IMG_20220805_221433.jpg
    IMG_20220805_221433.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20220805_221428.jpg
    IMG_20220805_221428.jpg
    76,7 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20220805_221345.jpg
    IMG_20220805_221345.jpg
    106 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20220805_221325.jpg
    IMG_20220805_221325.jpg
    82,6 KB · Görüntüleme: 32
Her turlu krma bnm anladım 😂 kwsinlikle dogru urunler kullanmak lazim S sebbo bu yuzden tavsiyelere kulak asalim ben de bir oncek g.kremi kotu gelmisti. Devam etmedim toparlanıyor.

Her turlu krma bnm anladım 😂 kwsinlikle dogru urunler kullanmak lazim S sebbo bu yuzden tavsiyelere kulak asalim ben de bir oncek g.kremi kotu gelmisti. Devam etmedim toparlanıyor.
solante ve la roche antlehios güneş kremleri cilt yapınıza uygun değil
lancome bence ağır gelir
neutregina yıkama jelini neden aldınız :KK43: onu duş jeli olarak kullanın lütfen
la roche yıkama jeli faşlan varya onlar aslında daha ergen ve yağlı ciltlere uygun size uymaz duş jeli olur onlarda
derma güll suyu asla kullanmayın size uygun değil
onun dışındakiler tamamdır

Retesturing activator efso ya dediğim gibi hyalaruniklerden çok emin değilim belki ha intrnsifeırı kullanmadığım için bilmiyorum ona bayılan da var overrated bulan da gerçi tartışmalı ama ona da belki aşık olurum emin değilim ama denemediklerim de var tabii denediklerim arasında bir tane seçsem retesturing olurdu benim :KK200:
Resveratrol çok iyi bir antioksidan evet. Caudelileri de merak ediyorum tabii li şaşırmadık :KK70:Doa kozmetikte de var serum 10mldi yanlış hatırlamıyorsam minnaksu onu da aldım. 3 farklı fiyat aralığında serumu deneyip karşılaştıracağım bakalım. Caudalinin avantajı kremleri ve göz kremi de olması olabilir. Başka aşamada kullanmak istiyorsan eğer serum değil de o mantıklı olur tabii. Evet insan farklı modlara giriyor bazen daha uygun olsun aman ne para vereceğim gayet ucuza da güzel ürün oluyor modu bazen aman bu ne mısır çaşırısı oldu az ve öz olsun farmakozmetik olsun modu :KK70:Ben şuan hepsi benim bebeklerim modundayım şuan ama 24üm ilerde tam olarak nasıl kafaya gelirim net belli olmaz. C vitamini ben çok kullanmadım aslında çok deneyimim yok. İlk olarak

Dermoskin Be Bright Vitamin C Plus Krem 33 ml krem kullanmıştım. %3 sap var. Türev form olarak. Sap İn etki etmesi için %3 çok yeterli değil az deniyor. %2,5 e vitamini var %1 de meyan kökü. Başlangıç olarak genç cilt olarak iyiydi. Sonra Babe c ampüllerden kullandım onda da sap ve meyan kökü vardı.Sap %10du yanlış hatırlıyorsam Sap sivilceler için iyi oluyor. Sonra dedim lascorbik deneyeyim missha kullandım.​

.Şu lipzozamal olan toz aktive ettiğini güzeldi cildim ışıl ışıl olmuştu tabii bir çok aydınlatıcı leke açıcı içerik vardı onda. Bir kaç sivilce lekemde de açılma da olmuştu. Sonra wishtrend 21.5 kullandım. İndirimden almıştım skt geçmeden açmam gerekti. Aslında normalde direkt geçmezdim ona araya bir iki bir şey %15 falan alırdım ama. Cesurmuşum geçen seneydi. Hasas cilde iyi cesaret. Şimdi korkarım yüzde yüksek ama herhalde indirim de cezbetti sonunu düşünen kahraman olamaz dedim :KK70: bir tık cozlatacak gibi oldu başta ama sonra alıştım sıkıntı olmadı iyiymiş ama cildim ışıltı pırıltı şov,lekeler de geçti hafif sivilce söndürme özelliği de vardı tam tersi olur diye kokrtum ama tabii dikkatli olmak lazım yüksek. AA şimdi hatırladım asıl ilk c denemem gene yürek yiyerek olmuş asıl dermoskinden bile önce korendyde tam alışverişi tamamlamadan dedim sepete bir de kağıt maske atayım dedim akıl akıl hiç c kullanmamış 21 yaşında bebeye bak sen bywishtrend 21.5un maskesini almıştım:KK70::skandal:Ama nasıl cozlattı cildim nasıl anlatamam. Pancar kere pancar oldum hem de 1 dk falan bile sürmedi olmam. Aşırı kızardım, aşırı aşırı yandı cildim zor sakinlemişti ya :KK70:Neyse allah tan spfmize vs dikkat ediyoruz da pek bili olmadı ama kamu spotu bir durum tabii. Dermabien c aldım onu açmayı düşünüyorum kışın. Nem bombası diyorlar. Kışın kuruyan cildime iyi gelebilir ve yaralarımı zara bilirim umarım. Bebeksu şuan buzdolabına uyuyor ablası. Ama gene ceso davrandım o da lipozamal olduğu için %15 o da bir tık cozlattıyor diyorlar bu ne cesaret yiğidim diyorum kendime ama neyse pozitif vibes only. Alphasience İn kileri aşırı merak ediyorum ben de. Skinceuticalsları da merakşov. 4ünü de. Serum 10 başlangıç için iyi gibi duruyor ama ben ne yangınlar gördüm ne %21,5 lar patlattım beni kesmez mi acep:KK70:silimarini de merakşov tabii sana olmaz o bayağı yağ dengeleyici nisaya bayağı iyi olur bence bu arada ben de bir hanım bir boş bir siz bir sen saçmalıyorum ama neyse :KK70:Ce ferulic sana efso olur gibi ben de merak ettim aslında sadece kışın belki kullanabilirim ben yoksa ağor da gelebilir emin olamadım. Phloretini de merak ediyorum o da leke baskılamak için efso olabilir. Tahminimce katmaya uygun diyorlar yapı olarak bana iyi gelir o.
Alphascience çok güzel tavsiye ederim bende bi she vec kullanıp ona dönerim gene ya da işte gene daldan dala atlarım 🤪 bi de bilmiyorum bu kis aha yi bırakıp biraz glikolik mi alıştırsam ya da bha aha tonik 2 gün, 2 gün retinal kalan günler beslesem mi cildimi 🤯 bi oturmam lazım bu arada neogen cica padlere benzeyen geçen bi hesapta gördüğüm simyami sitesinden bugün şöyle bi tester geldi gösteremiyorum şimdi link atayım .bitane geldi tabi denerim yarın

hep kullandığın ürünler halbuki ya çok ilginç...
Günaydin
Resmen güzellik rutininden sogudum.
Bu sabah yine gunes kremi surdukden sonra soyuldu,topak topak oldu 😕
nemlendiricini mi değiştirmiştin sadece yeni nemlendirici kullanıyordun ya ... güneş kreminle içeriği uymuyor olabilir

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X