Güzellik rutinleri

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Günes kremi bakmaya gidiyorum 😂 cok ucuz isi artik ruyalarda kaldi 🥹

Günes kremi bakmaya gidiyorum 😂 cok ucuz isi artik ruyalarda kaldi 🥹
onların içine de yakında nişasta,ayçiçek yağı,limon suyu ,sirke gibi içerikler katıp cin malı hesabı abidas hesabı orijinal çakmalarını cıkarırlarsa sasmam :KK70:

BioSarma mesela La Porche mesela, lancommen gibi,Avame ,ByHiştrend :KK70: ahahaa isimleri buldum bile

onların içine de yakında nişasta,ayçiçek yağı,limon suyu ,sirke gibi içerikler katıp cin malı hesabı abidas hesabı orijinal çakmalarını cıkarırlarsa sasmam :KK70:

BioSarma mesela La Porche mesela, lancommen gibi,Avame ,ByHiştrend :KK70: ahahaa isimleri buldum bile
sosyete pazarında ne diorlar ne chaneller var bir görsen.kıyafetlerde öyle.balenciagalar gucciler 50 tl .nixe ve abisdas a gerek yok.direkt birebir sahtesini üretiyor adamlar.sen al 1700 e converse adam satıyor 150 ye converse. :KK53: :KK45:

sosyete pazarında ne diorlar ne chaneller var bir görsen.kıyafetlerde öyle.balenciagalar gucciler 50 tl .nixe ve abisdas a gerek yok.direkt birebir sahtesini üretiyor adamlar.sen al 1700 e converse adam satıyor 150 ye converse. :KK53: :KK45:
valla pazar dddin ankara nın nişantaşı pazarı geldi aklıma ne güzeldi orası yaa

Odada, duvarda minik bir kertenkele gördük. Eşim görmüş, severim diye beni çağırdı. Küçüktü ve o kadar sevimliydi ki anlatamam. Kapıda, pencerelerde sineklik var, nereden gelmiş olabilir bilmiyoruz. Yakalayıp dışarı bırakalım dedik ama hemen kaçtı. Tamam görünce çok sevebilirim ama aniden üzerime falan gelmez değil mi? Kaçtığı yeri de bulamadık kayboldu hemen.
Topik konusuna da hiç uymadı şimdi ama bir öneriniz var mı bunun için?

Odada, duvarda minik bir kertenkele gördük. Eşim görmüş, severim diye beni çağırdı. Küçüktü ve o kadar sevimliydi ki anlatamam. Kapıda, pencerelerde sineklik var, nereden gelmiş olabilir bilmiyoruz. Yakalayıp dışarı bırakalım dedik ama hemen kaçtı. Tamam görünce çok sevebilirim ama aniden üzerime falan gelmez değil mi? Kaçtığı yeri de bulamadık kayboldu hemen.
bdv ye konu aç.vardır orada kertenkele uzmanları :işsiz: :KK53:

bdv ye konu aç.vardır orada kertenkele uzmanları :işsiz: :KK53:
Ay hiç bulaşmak istemediğim bir yer. Goggle'a sordum, karanfil kaynatıp suyunu kertenkeleyi gördüğünüz odaya koyun yazıyor. Bir sürü şey yazıyor ama en yapılabilir olanı bu. Camları açınca karanfil kokusundan kaçarlarmış. Bilemedim...

yok o büyük ihtimal ya duvara çıkar ya yatak altlarına girer, kapıdan fırsat bulup gelmiştir

cosrx snail essence kullandım
jeuvenile hyalarunik asit toner
effectha nın nemlendiricisi ve jeli aklımda
maruderm ginseng bygün actım sadece ceneme sürdüm :)) ı m from kullanmıstım daha önce

benim de akkımdaki marka sonrası için dermabien ve visal bir de mia klinika offff luna yı da istihareye yatıp benim olucan mı diye bakmam lazım :KK70:
mia dan ve dermabienden memnun kalacağına eminim visali bilmiyorum

yok o büyük ihtimal ya duvara çıkar ya yatak altlarına girer, kapıdan fırsat bulup gelmiştir
Uyurken falan üzerimde gezmesin de... Gerçi kedilerim hep benimle uyur, onlar affetmez ama ölmesini de istemedim. 4 bacaklılarla aram çok iyi fakat 4'ün üstünü kaldıramıyorum :KK70:

Uyurken falan üzerimde gezmesin de... Gerçi kedilerim hep benimle uyur, onlar affetmez ama ölmesini de istemedim. + bacaklılarla aram çok iyi fakat 4'ün üstünü kaldıramıyorum :KK70:
kediler ev kedisi ya görseler de şaşkın şaşkın bakarlar hani kedilerin sana yaklaştırmak diyemiyorum hiç kertenkeleye belli olmaz kaçmak isterken çıkabilir valla ışık açık uyu bence bugün yarın gündüz gözüyle bulursunuz korkak oluyorlar zaten faraşla alıp dışarı koyabilirsin birini görünce kal geliyor onlara yazık :KK70:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X