Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ütü işini çok severim ama yazın asla yapmam kocamın ellerinden öper o akıtsın terleri bugün beni çok seviyormuşsun ütüyü sen yapmak istemişsin deyip paslasana kocana kocalar bunun için vargüzel kadınlar neredesiniz?sonunda ben de aldım svr serum ama 3 güne anca gelir.cilt bakım işlerimi de hallettim geriye kıyafetlerin bakımı ütü işi kaldı.en sevmediğim iş.son kıyaftimkalana dek ellemiyorumm.ama artık giyecek tişörtüm kalmadı.mecbur yapacağım bu gece
şaka yapıyor olmalısın.eşimin kıyafetlerini ütücüye veriyorum zaten elimi sürmem.kendi hiç sürmez.kızla bense kıyafetsiz kaldık 1 aydır ütü yapmadığımdan.dağ gibi oldular .benimkoca sadece yemek yapar kahvaltı hazırlar ev işi yapmaz.zaten beklemem de öyle bir şeyütü işini çok severim ama yazın asla yapmam kocamın ellerinden öper o akıtsın terleri bugün beni çok seviyormuşsun ütüyü sen yapmak istemişsin deyip paslasana kocana kocalar bunun için var
seninki daha iyiymiş ayşaka yapıyor olmalısın.eşimin kıyafetlerini ütücüye veriyorum zaten elimi sürmem.kendi hiç sürmez.kızla bense kıyafetsiz kaldık 1 aydır ütü yapmadığımdan.dağ gibi oldular .benimkoca sadece yemek yapar kahvaltı hazırlar ev işi yapmaz.zaten beklemem de öyle bir şey
35imYasiniz kac avana ben de gec kaldim alti ay once gidip minik botoks yaptirdim o zmn bana bisey onermediler kıstı ona cok kiziyorum bari o zmn yapsaydım diye.
ha ha ha gözlerim yaşardı gülmekten.tonla erkek cam silerken balkon yıkarken düşününce.işleri bitirip çay demleyip apartmanın önünde topluca da içsinler bari.gelenin geçenin dedikodusunu da yaparlar.biz kadınlar da kahveye gider okey oynarızgeçenlerde toprak yağdı ya antebe temizlik yaparken balkon yıkayan cam silenlerin çoğu erkekti erkek temizlik günü ilan edilmiş gibi sanki özellikle sözleşilmiş gibi
çok gülenlerde bile oluyor bence o çizgi sıkıntı edilmemeli zaten yüzde çizgi olmazsa boş bir ifade olur küçüklük resimlerimize bak bebekken bile var büyüdükçe kendi gözümüze kötü görünüyoruz sadeceBen suan galiba nazolabial cizgimden dertliyim. Kilodan dolayi mi bilemedim
antepde erkekler ev işi yapar dolma yapar salça yapar yardım ederler hep eşlerine yani komşularımdan ve kendi akraba ailemden görrdüğüm bu mesela geçen senelerde salçamızı kayınbabam yaptı kendisi 3 gelinine verdi cam kavanozlara koymuş birde tek tekha ha ha gözlerim yaşardı gülmekten.tonla erkek cam silerken balkon yıkarken düşününce.işleri bitirip çay demleyip apartmanın önünde topluca da içsinler bari.gelenin geçenin dedikodusunu da yaparlar.biz kadınlar da kahveye gider okey oynarız
bunlar hep gerçekten yüzü kırışık mimik çizgisi derin kişi görmediğinden he ... yani bunda hiç sorun yok ki ... çok normal , mükemmelliyetçilik kusursuzluk dürtüsü sendeki şuanGaliba yabanci yok suan
2dk dursun,inceleyin
Oldum olasi bir burnumda ki siyah noktalarim Birde nazolabial cizgimden dertliydim birinden kurtulunca otekine de takasim geldi diyelimbunlar hep gerçekten yüzü kırışık mimik çizgisi derin kişi görmediğinden he ... yani bunda hiç sorun yok ki ... çok normal , mükemmelliyetçilik kusursuzluk dürtüsü sendeki şuan
aaa resim mi koydu tühh kaçırdım.microblading kaş konularını okuyordum da.birinin kaşı recep ivedik gibi olmuş kapkalın.yaptırmaktan vazgeçtimbunlar hep gerçekten yüzü kırışık mimik çizgisi derin kişi görmediğinden he ... yani bunda hiç sorun yok ki ... çok normal , mükemmelliyetçilik kusursuzluk dürtüsü sendeki şuan
yeni yapılmış halini mi koymuş öyleyse ilk etapda çok çok duruyor ya ondan sanırımaaa resim mi koydu tühh kaçırdım.microblading kaş konularını okuyordum da.birinin kaşı recep ivedik gibi olmuş kapkalın.yaptırmaktan vazgeçtim
Senin icin atayim mi 2dkaaa resim mi koydu tühh kaçırdım.microblading kaş konularını okuyordum da.birinin kaşı recep ivedik gibi olmuş kapkalın.yaptırmaktan vazgeçtim
Evet gözenek derdim var,daha beterdi inan. Gözenek serumu yardimci oldu,svr da umarim tamamen kurtarir o dertden beni. Felaket yagli yaayrıca cildin de gayet güzel leke falan da görmedim sadece gözenek sorunun var o da her yağlı ciltli insanın kaderi svr serum sana çooook iyi gelecek iyiki almışsın