Bu postun maşallahı varmış Teşekkürler@dorateyaa sıkıldıkça bu postu oku canım. Muhteşem şeyler öğrenebilirsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu postun maşallahı varmış Teşekkürler@dorateyaa sıkıldıkça bu postu oku canım. Muhteşem şeyler öğrenebilirsin
Bende yazacaktim. Bacim hep gülüyorsun yazdiklarima gel azcik buraya,bosver gecmisi.winston smith okuya okuya geliyordu
Bayılıyorum buraya süpersiniz arkadaşlarwinston smith okuya okuya geliyordu
İdeal gelin sizsiniz artık görümcelerin ve kaynanaların beklentisi bu olmalı bence. Geçmiş çok güzel ya bayılırım bakım işlerine çok seviyorum okumayı, çok eğleniyorum okurken.Bende yazacaktim. Bacim hep gülüyorsun yazdiklarima gel azcik buraya,bosver gecmisi.
Gorumceyi de baslattim cilt bakimina. 2gundur yuzu parliyor
Asla pes etmemfinish çizgisine ulaştın
bayramda ve öncesinde siparişler vardır kargo yoğunluğu olmuştur ptesi gelir bence :)Svr serumu ve cosrx snail essence im gelemedi bir türlü 13.unde verdik siparis.
sen buraya bayılıyorsun ben de 10 gündür paracıklarımı kozmetiklere bayılıyorumm.bugün de aldım 850 tl lik toplamda 2400 ü geçti tey teyyy.ama pandemi de en ucuzlarına kaçmıştım .buradan feyz alıp tekrar iyi ürünlerime dönüş yaptım.ama harika ürünlerim oldu.bir 8 ay giderler bana en azBayılıyorum buraya süpersiniz arkadaşlar
Insallah mail attim bakalimbayramda ve öncesinde siparişler vardır kargo yoğunluğu olmuştur ptesi gelir bence :)
ben enzim peeling stokladım tam 3 kutum var şu an.artı yves rocher den ne bulduysam aldım indirim vardı.kozmetiklere zam gelecekya.tam bir stokçuyum artıkımmmmInsallah mail attim bakalim
Neler aldin?sen buraya bayılıyorsun ben de 10 gündür paracıklarımı kozmetiklere bayılıyorumm.bugün de aldım 850 tl lik toplamda 2400 ü geçti tey teyyy.ama pandemi de en ucuzlarına kaçmıştım .buradan feyz alıp tekrar iyi ürünlerime dönüş yaptım.ama harika ürünlerim oldu.bir 8 ay giderler bana en az
N nscckts in önerdigi mi ? The purest in yesil kutusu olan ? Dun rossmann da baktim baktim durdum. Birde etlatun olani vardi. Resmen karar veremedigim icin bakmak ile yetindimben enzim peeling stokladım tam 3 kutum var şu an.artı yves rocher den ne bulduysam aldım indirim vardı.kozmetiklere zam gelecekya.tam bir stokçuyum artıkımmmm
atarım fotoğraflarını az sonra.svr serum hepinizde var galiba herkes de memnun.Neler aldin?
Ben bu ay svr serum ve cosrx snail essence ile kaldim. Cunku Eve dönünce k beauty box um gelecek
Uyelik aldim,her ay box icin. Birde yag bazli temizleme urunum azaldi.
Türkiyede iken burdan mi alsam bilmiyorum
yeşil olan mağaza stoklarda bulunmuyor online satılıyor asit oranı düşük
Benim daha elime ulasmadiatarım fotoğraflarını az sonra.svr serum hepinizde var galiba herkes de memnun.