Cok ince surmustum. Ve sadece t bolgeme.ben hiç 8 dk beklemedim incecik sürüyorum fırça ile... kurur kurumaz yıkıyorum kurumasına rağmen bekletirsen daha çok kurutur amaç kurutmak değil bakım olmalı maksimum 10 dk deniyor arkasında sanırım ergen ciltler için 10 dk gerekebilir bizler için değil :)
ilk etapda kızarması da normal kuruyunca kalp gibi yüzünde atma hissedersin hatta... kan akışını hızlandırıyor yıkadıktan 3 dk sonra falan geçmesi gerekCok ince surmustum. Ve sadece t bolgeme.
Birdaha ki sefere 5dk yeterlidir
Gecti cabucak..panik oldum Amailk etapda kızarması da normal kuruyunca kalp gibi yüzünde atma hissedersin hatta... kan akışını hızlandırıyor yıkadıktan 3 dk sonra falan geçmesi gerek
hafif kızardı yüzüm biraz da yanma var ama o kildend eğil.fiddy aşamaları uzun ciltte hassas bence ondanGecti cabucak..panik oldum Ama
karma ciltlere uygun nemlendiricin varsa kullan canım o iyi gelir nemlendiricin yok mucildimde pullanma var hafif.buna hyloronic acid mi iyi geliyor?hangi serumu ya da ürünü almalıyım?
var ama gene pullanma oluyor.özellikle kapatıcı ya da bb krem sürünce farkediyorum.karma ciltlere uygun nemlendiricin varsa kullan canım o iyi gelir nemlendiricin yok mu
cildin senin çok kuru değil di diye hatırlıyorum karma cilt nemlendirmede rağmen böyleyse ölü derin var demektirvar ama gene pullanma oluyor.özellikle kapatıcı ya da bb krem sürünce farkediyorum.
çok değil.haftada bir yüzüme kese yapıyordum ölüd erilerden kurtulmak için ama o daha çok kurutuyor sanırım.yağlandırmadan nem hapseden bir serum varmı ki?yağlı görüntü en nefret ettiğim şeycildin senin çok kuru değil di diye hatırlıyorum karma cilt nemlendirmede rağmen böyleyse ölü derin var demektir
elini dokununca yüzüne pütürler hissediyormusun
yüze kese yapılmaması ile ilgili 87878 kez yazdım ceyceeeyy irkildim şuançok değil.haftada bir yüzüme kese yapıyordum ölüd erilerden kurtulmak için ama o daha çok kurutuyor sanırım.yağlandırmadan nem hapseden bir serum varmı ki?yağlı görüntü en nefret ettiğim şey
sen dediğinden beri yapmıyorum zaten kese 1 ayı geçti.ama peeling ürünlerini de kullanmıyorum sen pütürcüklüleri kullanma dedin diye.işte ürüne ihtiyacım var acillyüze kese yapılmaması ile ilgili 87878 kez yazdım ceyceeeyy irkildim şuan
serum değil krem lazım bana krem yeterli gelmiyor serum hiç yetmez
o kabuksu ve pütürlü görüntünün gitmesi için enzim kullanman lazım bunu tavsiye etmiştim yine ederim bak çok iyi
Meyve Asitli Toz Temizleyici 55 gr
THE PUREST SOLUTIONS MEYVE ASİTLİ TOZ TEMİZLE.55Gwww.watsons.com.tr
işte o yüzden bunu önerdim tanecikli peeling ve kese yerine enzim yapılır canımsen dediğinden beri yapmıyorum zaten kese 1 ayı geçti.ama peeling ürünlerini de kullanmıyor sen pütürcüklüleri kullanma dedin diye.işte ürüne ihtiyacım var acill
o tanecikli peelingler dediğin gibi bacağa iyi olur birde dirsek topuk diz elinin üstü oralarada iyi oluyorpeelin g ürünleri çöpe gitmesin diye bacak kol falan oralarda kullanacağım.bir daha da almam.enzim peelingten alayım dışarı çıkınca
iyi barii.param boşa gitmez kullanırım.bir sürü almışım çünküo tanecikli peelingler dediğin gibi bacağa iyi olur birde dirsek topuk diz elinin üstü oralarada iyi oluyor
yok yok boşa gitmez ben özellikle vücudum için şunu alıyorum hem peeling hem jel hem kil Saf Kil Peeling Jel 150 mliyi barii.param boşa gitmez kullanırım.bir sürü almışım çünkü
ben bundan yüzüme çok kullandımyok yok boşa gitmez ben özellikle vücudum için şunu alıyorum hem peeling hem jel hem kil Saf Kil Peeling Jel 150 ml
kullanıp çok beğendiklerimi paylaşıyorum biliyorsunenzim peeling alınacak o cepte.güneş kremlerini aldım yüz için yves rocher ve biodermadan.geriye karma ciltler için iyi bir krem kaldı .onda da tavsiye isterim.kremlerde çok pahalılar bugün baktım 400 lü fiyatlar istediler.bütçemi aşar.şöyle 150 200 ye alınacak en iyi krem hangisi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?