Serum u dedigin gibi yapiyorum. Avucumun icine alip. Tonic ise resmen kendimi tokatliyorum
Surda gordukden sonra ikna oldum iyi yontem olduguna dair
ya kıyamam umarım bu kadar tokatlamıyorsundur
![KK70 :D :D](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk70.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Serum u dedigin gibi yapiyorum. Avucumun icine alip. Tonic ise resmen kendimi tokatliyorum
Surda gordukden sonra ikna oldum iyi yontem olduguna dair
Tokatliyorum galibaya kıyamam umarım bu kadar tokatlamıyorsundurhafif pıtı pıtı yapsan da yeterli kan dolaşımı hızlansın diye yapılıyor bu
içeriği güzel centella var cicadan hallice :)Size harika bir urun tavsiye edeyim
![]()
Kullaninca bebek totosu gibi oluyor yuzum
beğenmedim almışsınn.yorum yapamadım şaşkınlıktan.ama dur güleyim en iyisiiiiya kıyamam umarım bu kadar tokatlamıyorsundurhafif pıtı pıtı yapsan da yeterli kan dolaşımı hızlansın diye yapılıyor bu
bu konuda kendisinin yorumu var ''ne enteresan üyeler var beğenmedim atıyorlar normal mesajlara sırf hırslarından'' diye... allah kimseyi bu duruma düşürmesinbeğenmedim almışsınn.yorum yapamadım şaşkınlıktan.ama dur güleyim en iyisiiii![]()
![]()
![]()
valla umrum değil kimse.neşem yerinde alnım akkk keyfim pakkk.bu konuda kendisinin yorumu var ''ne enteresan üyeler var beğenmedim atıyorlar normal mesajlara sırf hırslarından'' diye... allah kimseyi bu duruma düşürmesin![]()
Bu peptid serumu mu çok severim peptit içerikleriSize harika bir urun tavsiye edeyim
![]()
Kullaninca bebek totosu gibi oluyor yuzum
Bence nedenini biliyoruzBeğenmediği bir konuyu neden takip eder insan ve neden yazar? Anlayamıyorum![]()
Tokatlanan benim. Neler oluyorbeğenmedim almışsınn.yorum yapamadım şaşkınlıktan.ama dur güleyim en iyisiiii![]()
![]()
![]()
Bence hic kacirma :) harika urun. Bitince tekrar tekrar alacagim serum/ampulBu peptid serumu mu çok severim peptit içerikleri
sana gülmedim valla.başka olaya şaşırdımmm.Tokatlanan benim. Neler oluyor![]()
Bana gulmedigini anladimsana gülmedim valla.başka olaya şaşırdımmm.![]()
![]()
ya enteresan şeyler oluyorTokatlanan benim. Neler oluyor![]()
ben medipeel bortax kullandım, revoulation matrixly bitirdim şuan snp prep in var , tekrar meditime botallium düşünüyordum da senin ürünün tr satışı var mı kiBence hic kacirma :) harika urun. Bitince tekrar tekrar alacagim serum/ampul
Gorunurde kiriskligim yok. Fakat kaslarimi oynatinca,anlimda 1 uzun cizgi cikiyor
Gerci dur. Kas arasinda hafif cizgim vardi. Suan göremiyorum. Gunesden gozumu aliyorum kendimi bildim bileli. Orda var o yuzden ufak kirisklik
Var çözdüm canım.Anasinifi cocuklari hareketleri desene
A Aylakkadin kuzum konudan yasakla butonu var mi sende
N nscckts uzun uzun anlattin tesekkurler. Cocukca davranislar,hic canini skma. Gözardi et gitsin