- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Kağıt havlu diyorlar ama ben havluyla yumuşak tampon yapar gibi siliyorum. Zaten tam kurutmuyorum, hyaluronik asit sürüyorum hemenYüzünüzü kağıt havlu ile mi yoksa normal havlu ile mi kurutuyorsunuz. Ya da kendi kurusun diye mi bekliyorsunuz
Çok teşekkür ediyorum canımKağıt havlu diyorlar ama ben havluyla yumuşak tampon yapar gibi siliyorum. Zaten tam kurutmuyorum, hyaluronik asit sürüyorum hemen
Rica ederim canım. Centella serum asit yerine geçiyormuymuş sorsana ben sormaya korkuyorumÇok teşekkür ediyorum canımbende kağıt havlu ile kurularım yıllardır. Birde size sorayım dedim.
Günaydın olmuş sanırım.Günaydın kızlar. Ben de kalkayım kitap okuyayım bakımımı yapayım diyordum. Kitabı elime aldım ki aman allahım. Bir karış toz. Yine mi kum fırtınası oldu. Yine beni temizlik bekliyor
Topu ağlara sen yuvarla hadi bakalımRica ederim canım. Centella serum asit yerine geçiyormuymuş sorsana ben sormaya korkuyorum
GünaydınGünaydın kızlar
sana kullanmanı önerdiğim için ve bilgilendirmek adına centella asitle ilgili gönderdiğim 2 videoyu izlemiş olsaydın bilirdinRica ederim canım. Centella serum asit yerine geçiyormuymuş sorsana ben sormaya korkuyorum
aa şimdi gördüm .nasıl oldu yüzün olmadan saçın resmini atsana merak etttimHerkese tekrar merhaba
C ceycey0406 boyatiyorum bakalım saçları ne çıkacak
Atart Yavru nasıl ikizler nasil
Gönderdiklerinin hepsini dinledim ama arada hatlar karışıyor. Tekrar baktım zatensana kullanmanı önerdiğim için ve bilgilendirmek adına centella asitle ilgili gönderdiğim 2 videoyu izlemiş olsaydın bilirdin
Merhaba ben önerdiğiniz rutine başladım yalnız the purestin niacinamide sürdükten 15 20 dk sonra güneş kremini sürerken yayılmıyor top top oluyor bu normal mi.öncesinde böyle olmuyordusana kullanmanı önerdiğim için ve bilgilendirmek adına centella asitle ilgili gönderdiğim 2 videoyu izlemiş olsaydın bilirdin
Yavru iyi ikizler hasta kuzum bu kez.. havalar bi dengesiz tabi. Antibiyotik başladık inşallah toplayacaklarHerkese tekrar merhaba
C ceycey0406 boyatiyorum bakalım saçları ne çıkacak
Atart Yavru nasıl ikizler nasil
Her şeyi öğrendikten sonra bunu hazırlamıştık birlikteBunlar benim hazırladığım ssler mesela siz de önce minimal ölçüde cilt sorununuza hedef ürünlerle böyle hazırlayıp banyoya asin :) ana malzemeler yag soğan salça gıbı su ve yağlı temizleyiciler, nemlendirici ve güneş kremi bunlar olmazsa lezzet olmaz buna ek damak tadımiza( hedef cilt tipine) göre malzeme ekleyip cıkartıcaz
Atart geçmiş olsun yavrularına acil şifalar diliyorumYavru iyi ikizler hasta kuzum bu kez.. havalar bi dengesiz tabi. Antibiyotik başladık inşallah toplayacaklar
İnsan kafası yoğun olduğunda ne okuduğunu anlayabilir, ne de dinlediğini. Tüm bilgileri demleyemez hemen.sana kullanmanı önerdiğim için ve bilgilendirmek adına centella asitle ilgili gönderdiğim 2 videoyu izlemiş olsaydın bilirdin
SVR markanın kini kullanıyorum daha bir hafta felan oldu sanırım, güneş kremi üzerinde topaklanmıyor ama elinde sürdüğün zaman kremin topaklandığını fark edebiliyorsun.Merhaba ben önerdiğiniz rutine başladım yalnız the purestin niacinamide sürdükten 15 20 dk sonra güneş kremini sürerken yayılmıyor top top oluyor bu normal mi.öncesinde böyle olmuyordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?