- 14 Haziran 2021
- 409
- 1.076
Bir de videolarda maşallah hangi serumu anlatılsa on çeşit markalı ürünü de tanıtıyor, şunun oranı şu, bu bana yaradı, bu yaramadı. .O markayı ne duyan ne gören için Fransız fransız bakıyorsun. Yoksa tabi tecrübeden yararlanmak benzer cilt sahibine çok yol gösterici oluyor. Bir de belli bir standart yok, ona yarayan sana yaramıyor ve son dönemdeki fiyatlar da alternatif daha ucuz ürünlere de yönlendiriyor.Aynen vala. Bir günde o kadar çok şey yapıp o kadar çok şey okuyorum ki herşey birbirine karışıyor. Ben o videoları dinlerken bile bir yandan başka işler yapıyorum. Bir de hepsi serum şeklinde bendekiler. Tam anladım rutin oluşturdum derken burda bişeyler paylaşıldıkça iyice karışıyor. Niacinamide konusunda ben de sizin gibi düşünüp tekrar baktım. Yoksa elbette araştırdım, okudum, ss ler aldım. Neyse zamanla oturacak inşallah. Yardımcı olan herkese teşekkürler
@nscckts aynı şeyleri tekrar etmekten haklı olarak yoruluyor. Hocam idare et bizi vala nereye yetişeceğimi şaşırıyorum. Kafam çorba gibi kızlar sayenizde azımsanmayacak kadar çok şey öğrendim emin olabilirsiniz
Sadece nokta atışını yapamıyorsun ilk başta, onun gittiği yoldan gitmek gerekiyor...