- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Ahhh ah. O söylediklerinden başka ev işi mi var canımEvet sayılır, akademisyenim.
Ancak çamaşır yıka kurut, yemek kısmına yetebiliyorum şimdilik. Evim dağınık olur genelde, ödüm kopuyor biri gelecek diye.
Eşim tarafı temizlik hastası işin kötüsü, adam benle evlendikten sonra cenneti yaşadı düzensizlik konusunda
Yardımcı da alamıyorum olumsuz yaşadığım durumlardan dolayı.
Canım benim Allah razı olsun az önce girdi odada bekliyoruz ana baba ağladık bi fasıl
Tahlil vermemiş sadece igne yapmışlar ondan sonra tekrarlamadı şükürEşim iki güne atlattı, CRP değeri yüksek miydi?
Çok şükür kuzum hemen çıkacak inşallahCanım benim Allah razı olsun az önce girdi odada bekliyoruz ana baba ağladık bi fasıl
Cok şükür cikti kuzum bi saat önceÇok şükür kuzum hemen çıkacak inşallah
Çok şükür kuzum hadi inşallah toplansın çıkın bir an önce sagliklaCok şükür cikti kuzum bi saat önceuyuyor şimdi
Robot süpürgem var, günde 3 öğün mutfağı süpürüyor, diğer odalara ulaşamıyor garibim.Ahhh ah. O söylediklerinden başka ev işi mi var canımben cozumu robot süpürge ve yardımcı ablada buldum
Zor olan kısmı atlatmışsınız şükür. Çabuk toparlar inşallah.Canım benim Allah razı olsun az önce girdi odada bekliyoruz ana baba ağladık bi fasıl
Artı tavsiyelere bende açığımRobot süpürgem var, günde 3 öğün mutfağı süpürüyor, diğer odalara ulaşamıyor garibim.
dün tavan yapmadı mı o?ben alıp satmıyorum hiç bir şey.yükselmelerini bekliyorum hisselerimin.
ben haritalamadan kullanıyorum.odaya bırakıyorum kapısını kapatıyorum.üşendiğimden haritalamayla uğraşmıyorum.Robot süpürgem var, günde 3 öğün mutfağı süpürüyor, diğer odalara ulaşamıyor garibim.
Tavan yaptı bugün 100 de 5dün tavan yapmadı mı o?ben alıp satmıyorum hiç bir şey.yükselmelerini bekliyorum hisselerimin.
ben de thy pegasus var çelebiyi satmıştımTavan yaptı bugün 100 de 5
Kısmet kuzum. Bu iş tam ticaret. Hayırlı kazançlarimiz olsun insallahben de thy pegasus var çelebiyi satmıştım
şimdi nasıl canım iyi misinizCok şükür cikti kuzum bi saat önceuyuyor şimdi
Çok teşekkür ederim inşallah.Atart çok geçmiş olsun.2 3 güne toparlar minik.
Valla ben senelerdir yaparım ve çok faydasını gördüm tamam yanlış olabilir ama faydası da yok değilnscck beni öldürecek ama iki günde geçiriyorsa bi denesem mi acaba kızzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?