- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.453
- 198
Çok teşekkür ederim canım.A Aylakkadin çok geçmiş olsun canım
Bugün yüzümü yıkadım hyalüronik asit serumu sürdüm ve bana kötü gelen güneş kremimi sürdüm..yeni güneş kremimi bekliyorum gelmesini..
Ay canım uykusuzluk kesinlikle çok etkiliyor. Çok geçmiş olsun kuzulara.Benim de bugün hiç güzel gelmiyor cildim kendime geçen regl haftamda o kadar güzeldi ki dün mesela arbutin sürdüm bugün de yine nemlendirici ve güneş kremi hiç parlak ve canlı durmuyor belki de yorgunluktan gece 1 de ikizlerden birinin ateşi cıktı yalnızdım sik sık uyandım ondan da olabilir
Ay çok geçmiş olsun. Bize ne oluyor boyleGünlerdir sabah 5:00 de yatıyoruz Selin uyuyamıyor ağrısı var
Günler sonra bugün bakım yaptım yüzüme
Canım bende de ishal sonra kusma. (Ay ne iğrenç bir mesaj. Özür diliyorum). Şimdi topladım. Ama hala bazı yiyeceklere mesafeliiyim.Halen ishal canım ateşi bitti çok şükür ama ishal ve karın ağrısı var
Güzel video harikasınnemlendiriciler
Gelsin vallaÇok teşekkür ederim canım.
Ay biran önce gelsin inşallah
Bilmiyorum canım ya vallahi çocuk perişan olduAy çok geçmiş olsun. Bize ne oluyor boyle
Çok salgın varmış canım Selin perişan oldu 4 günden beriCanım bende de ishal sonra kusma. (Ay ne iğrenç bir mesaj. Özür diliyorum). Şimdi topladım. Ama hala bazı yiyeceklere mesafeliiyim.
Çok geçmiş olsun canımÇok salgın varmış canım Selin perişan oldu 4 günden beri
Probiyotik kullanıyoruz
Çok teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım
Çok teşekkür ediyorum canımÇok teşekkür ederim canım sana da çok geçmiş olsun
çok geçmiş olsun.grubumuza ne oldu bu hafta?herkes hasta hemen hemen.benim ayağım daha kötü oldu valla.yarın dr a göstereceğim.Günlerdir sabah 5:00 de yatıyoruz Selin uyuyamıyor ağrısı var
Günler sonra bugün bakım yaptım yüzüme
Canım çok geçmiş olsun tekrar evet ihmal etme lütfençok geçmiş olsun.grubumuza ne oldu bu hafta?herkes hasta hemen hemen.benim ayağım daha kötü oldu valla.yarın dr a göstereceğim.
Bu mesajı geçmişte gördüm yaz bitsin kışın bana da retinol içeren rutin oluşturur muyuz nisamDur bakalım yavaş yavaş acele etme şimdi bir bariyerini güçlendirelim önce, yaz bitsin rutin oluştururuz
bende sen 30 da başlasan olur canım... yine de denemek istiyorum dersen rutin oluşturulur tabiiBu mesajı geçmişte gördüm yaz bitsin kışın bana da retinol içeren rutin oluşturur muyuz nisam
O zaman kalsınbende sen 30 da başlasan olur canım... yine de denemek istiyorum dersen rutin oluşturulur tabii
Çok geçmiş olsun canımçok geçmiş olsun.grubumuza ne oldu bu hafta?herkes hasta hemen hemen.benim ayağım daha kötü oldu valla.yarın dr a göstereceğim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?