- 14 Haziran 2021
- 409
- 1.076
Hafta sonu osym sınavı görevleriydi galiba, ben de görevdeydim, ayılan bayılan, çeşit çeşit durumlarda sınava girmeye çalışan kişiler vardı, elinde çeyrek altını, burma bileziğiyle, kolunda saati kafasında gözlüğüyle sınav görevlileriyle mücadele ede ede sınavı atlattık şükür.Valla bizde tatile girdik ama asıl yoğunluk tatilde oluyo düzen muzen kalmıyor hic.Esimin iki gün sınav görevi var uc çocukla cildirmiyim diye büyüğü aldı akşam kvgil e gitti orda yatacaklar bende 9 da bebekleri uyuttum bakımı yaptım ilk kez denedigim arbutini sürdüm öyle bakınıyorum tele. Az sonra uyurum:)
Kolay gelsin sana da başladın mi vitaminlere
güle güle büyütün, bir çok hayalidir ikiz büyütmek.Basa gelince öyle bi yapıyorsun ki.. ben 2. Gebeliği planlı yaptım kalp atisini duymaya gittiğimizde sürpriz ikiz olduğunu öğrendik sok olduk ve tek yumurta tek plasenta ikizleri..Benim annenim halasının varmış kp tarafi da cok.piyango bize vurdu ben max 2 diyordum çocuğa yoksa
geçmiş anılarına gidince yorgunluk yapmıştır.gece bir uyumuşum bir uyumuşum neden yoruldum bu kadar anlamadım
Eşimde çok ateşlendi haftsaonu, sınav görevlerine gidemedi. CRP değeri çok yüksek çıktı. Birden ateş, serum yedikten sonra ishal ve kusma isteği onda da vardı.Bende sabah iyiydim sonra bir mide bulantısı ve baş dönmesi ile yatakta buldum kendimi.
Baya uyudum şimdi biraz daha iyiyim.
Benimde yavruları çıkarmam lazım. Alâ dün gecelere aktık o ayri
evet, asıl bu dönemin hastalığı alerji. Eşim de aynı zamanda kabartılarda oldu. Ve bu yaşa kadar ilk defa oluyor.salgın var canım çok dikkat et
Ben de 5-6 ay önce oldu ürtiker belirtileri oldu oğlumda da şubat, mart gibi acillik olacak şekil oldu, daha çocuğu test yapmaya götüremedik.
Benim tam çenemin altında kocaman iki şişlik oldu eve gelince, eşime göre olur olmadık şeyler sürersem bu şekil olur dedi.
SVR sebiaclear'ı dün ve bu gün kullandım farklı olarak, diğer zaten güneş kremi ve sadece ikili temizleme yapıyorum. Çene altına ve boyun tarafına bir şey sürmemiştim. Daha önce de farklı bir şey sürmedim o bölgeye. Acaba şampuandan mı oldu diyeceğim, onu da iki haftadır kullanıyorum, hani eşimde de olunca ortak bir nokta bulmaya çalışıyorum. Sabah duş alıp çıkmıştım çünkü, havada inanılmaz sıcaktı.
Geçmiş olsun tekrar, tuvalet eğitimi nasıl gidiyor ? Muhtemelen ara vermişsinizdir.Bilmiyorum canım ya vallahi çocuk perişan oldu
benim kızda biraz halsiz ve az da olsa isali var. Çok hevesi olarak oturuyoruz, 3 defa kendi isteğiyle oturuyoruz, hiç bir şey yapmadan kalkıp eğlenceli şekilde ellerimizi yıkayıp, on dakika sonra alıştırma bezine yapıyor, rahatsız olmuyor ve söylemiyor. İki haftadır daha bir siftahımız olmadı. Çok sabır gerektiriyor.
peptid içeren kremler mi kullanıyorsun göz için?Goz kapakları bence medical işlem ister onun dışında cvit, e vitamini ginseng ve peptidler cildi daha parlak gösteriyor ve canlı.. tabi bu benim fikrim kendimin deneyimi