- 28 Nisan 2014
- 47.409
- 127.869
- 37
ayy geçmiş olsun ah ya birkaç gün daha yormasaydın kendini iyiydi aslındaama çok güzel görünüyordu ahsen.benim de ayağım burkulmuş düzelmedi 3 gündür.kız gezmeye istiyor bugün de.mecbur çıkacağız.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ayy geçmiş olsun ah ya birkaç gün daha yormasaydın kendini iyiydi aslındaama çok güzel görünüyordu ahsen.benim de ayağım burkulmuş düzelmedi 3 gündür.kız gezmeye istiyor bugün de.mecbur çıkacağız.
çokkkk geçç.karne hediyesi çıkmak zorundayızzz.yolar bizi vallaayy geçmiş olsun ah ya birkaç gün daha yormasaydın kendini iyiydi aslında
Çok geçmiş olsun .ama çok güzel görünüyordu ahsen.benim de ayağım burkulmuş düzelmedi 3 gündür.kız gezmeye istiyor bugün de.mecbur çıkacağız.
Güneşi bende sevmem. Hele tepeden tepeden Allah korusunahsenin mezuniyeti vardı dün güneş çarptı sanırım hava çok sıcaktı perişan oldum
sinemaya gittik sonrasında gezdik pert oldum sıcak hava beni öldürüyor keşke sibiryada falan yaşasaydım nefret ederim güneşten
salgın var canım çok dikkat etBende sabah iyiydim sonra bir mide bulantısı ve baş dönmesi ile yatakta buldum kendimi.
Baya uyudum şimdi biraz daha iyiyim.
Benimde yavruları çıkarmam lazım. Alâ dün gecelere aktık o ayri
Ayy Allah korusun. İnşallah olmam birşey.salgın var canım çok dikkat et
Çok geçmis olsun canım çok yorgunluktan oldu heraldeBende sabah iyiydim sonra bir mide bulantısı ve baş dönmesi ile yatakta buldum kendimi.
Baya uyudum şimdi biraz daha iyiyim.
Benimde yavruları çıkarmam lazım. Alâ dün gecelere aktık o ayri
Mantıklı kuzumÇok geçmis olsun canım çok yorgunluktan oldu heralde
kavuşma anını sabırsızlıkla bekliyoruzK beauty box um gelmis. Ve ben evde degilim
Benim de bugün hiç güzel gelmiyor cildim kendime geçen regl haftamda o kadar güzeldi ki dün mesela arbutin sürdüm bugün de yine nemlendirici ve güneş kremi hiç parlak ve canlı durmuyor belki de yorgunluktan gece 1 de ikizlerden birinin ateşi cıktı yalnızdım sik sık uyandım ondan da olabilirA Aylakkadin çok geçmiş olsun canım
Bugün yüzümü yıkadım hyalüronik asit serumu sürdüm ve bana kötü gelen güneş kremimi sürdüm..yeni güneş kremimi bekliyorum gelmesini..
bugün bende de bir tuhaflık var cildim sönük geldi ben dünkü yorgunluğuma verdimBenim de bugün hiç güzel gelmiyor cildim kendime geçen regl haftamda o kadar güzeldi ki dün mesela arbutin sürdüm bugün de yine nemlendirici ve güneş kremi hiç parlak ve canlı durmuyor belki de yorgunluktan gece 1 de ikizlerden birinin ateşi cıktı yalnızdım sik sık uyandım ondan da olabilir
Günlerdir sabah 5:00 de yatıyoruz Selin uyuyamıyor ağrısı varBenim de bugün hiç güzel gelmiyor cildim kendime geçen regl haftamda o kadar güzeldi ki dün mesela arbutin sürdüm bugün de yine nemlendirici ve güneş kremi hiç parlak ve canlı durmuyor belki de yorgunluktan gece 1 de ikizlerden birinin ateşi cıktı yalnızdım sik sık uyandım ondan da olabilir
Ah canım ya daha iyi oldu mu inşallahGünlerdir sabah 5:00 de yatıyoruz Selin uyuyamıyor ağrısı var
Günler sonra bugün bakım yaptım yüzüme
Halen ishal canım ateşi bitti çok şükür ama ishal ve karın ağrısı varAh canım ya daha iyi oldu mu inşallah
Centella çok güzel bi içerik ya umarım yine memnun kalırsınK beauty box dan cikan urunler.
Birde kucuk canta cikti. Ilk aldigimda da minik bir hayal kirikligi yasayip , sonra urunlerden memnun kalmistim.
Umarim bunlardan da memnun kalirim.