Zor ama bi 3 yil sonrasi ve ilerisinde 3 kiz annesi olmanin hayırlısıyla herkesin dediği gibi sefasını surmek nasip olurama çok tatlılardır .iyi ki oldular
Kesinlkle !en eğlenceli düğünler roman düğünleri.trakya ya yolum düşerse birine gideceğim bir gün.
Ya daha sabah cocuga dedim bunu. AhuahaSuyun şifacı kuvveti vardı hala var gerçi okullarda hadi bi elini yüzünü yika geçer
benim ki keşke süs püs sevseydi.harry potter manyağı oldu.kıyafetlerinden legolarına kitaplarından bebeklerine asalarına kostümlerine takvimine atkı beresinden çantasına kadar yok yok.harry in kendisinde yoktur bizdeki kadar ürün.Zor ama bi 3 yil sonrasi ve ilerisinde 3 kiz annesi olmanin hayırlısıyla herkesin dediği gibi sefasını surmek nasip olur15 aylık oldular bile zaman geçiyor hızlıca
Artık ergenlikte kolilerce orkid düzinelerce çamaşır hijyen sus ürünlerimiz olurben şimdiden stoklasam mi
Simdiki nesil cilginligibenim ki keşke süs püs sevseydi.harry potter manyağı oldu.kıyafetlerinden legolarına kitaplarından bebeklerine asalarına kostümlerine takvimine atkı beresinden çantasına kadar yok yok.harry in kendisinde yoktur bizdeki kadar ürün.
öyleler.bir harry potter filmi izledim hiç hoşlanmadım.hele bir anime duydum çocuklardan .aldım kitabını baktım akıllara zarar.valla bizim ömer seyfettin kitapları ayşecik ömercik filmleri daha güzeldiSimdiki nesil cilginligi
Ahahahabenim ki keşke süs püs sevseydi.harry potter manyağı oldu.kıyafetlerinden legolarına kitaplarından bebeklerine asalarına kostümlerine takvimine atkı beresinden çantasına kadar yok yok.harry in kendisinde yoktur bizdeki kadar ürün.
Psikolojik olarak etkiliyor bence çocuklarda inanıyor.ben düşeni çarpanı ağrıyani lavaboya gönderip getirilmesinde iyileşmiş görüyorumYa daha sabah cocuga dedim bunu. Ahuaha
Halbuki derdini biliyorum. Yinede yuz yikama sifadir kafasindayim
Gazeteler dergi verirlerdi ya giydirmeli çizgi karakterler olurdu unuttum şimdi ismini ne güzeldiöyleler.bir harry potter filmi izledim hiç hoşlanmadım.hele bir anime duydum çocuklardan .aldım kitabını baktım akıllara zarar.valla bizim ömer seyfettin kitapları ayşecik ömercik filmleri daha güzeldi
ayşegüldü benim aldıklarım.çok severdimGazeteler dergi verirlerdi ya giydirmeli çizgi karakterler olurdu unuttum şimdi ismini ne güzeldi
Biz y kuşağı aza çok anlam yükleyip mutlulugun kıymetini bilenlerdik vallaayşegüldü benim aldıklarım.çok severdim
Allah bağışlasın gerçekten oyle3 çocuklu kadınlar süper insan bana göre.valla ben yapamazdım
süperBeybiler ürünlerimle geldimilk fotoğraf kayınvalideye verilecekler (kapağını bile açmadığım, sizlerle tanışmadan önce stokladığım).
İkinci fotoğraf şu anki rutinim. N nscckts
Üçüncü fotoğraf sırasını bekleyenler... Bunlara eylüle kadar eklenecek olan ne var acaba? The Purest Salisilik asit tonik alacaktım sanırım.
Nereyi silmiştingece bir uyumuşum bir uyumuşumneden yoruldum bu kadar anlamadım
ahsenin mezuniyeti vardı dün güneş çarptı sanırım hava çok sıcaktı perişan oldumNereyi silmiştin
ama çok güzel görünüyordu ahsen.benim de ayağım burkulmuş düzelmedi 3 gündür.kız gezmeye istiyor bugün de.mecbur çıkacağız.ahsenin mezuniyeti vardı dün güneş çarptı sanırım hava çok sıcaktı perişan oldum
sinemaya gittik sonrasında gezdik pert oldumsıcak hava beni öldürüyor keşke sibiryada falan yaşasaydım nefret ederim güneşten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?