verdiğiniz sorumluluktan kaçmıyormuş ,yapıyor ama bibebir sizlerin istediği gibi değilde daha savsaklayarak çünkü ergen :) sizlerin yaşınızda sizin öngörünüzde değil henüz çünkü böyle öğrenecek
ben olsam bak kırılmasın dökülmesin diye biz sana böyle yap demiştik bu sayede yaşayarak ne demek istediğimizi anlamış öğrenmiş oldun birdahakine dikkat edecek kadar zekisin derdim ve sorumluluğu ondan geri almazdım , geri alarak şunu öğretmiş oluyorsunuz aslında yapmak istemediğim birşey olursa batırabilirim bu sayede kurtulurum bırak derler oh bana hava hoş der
herşeyi kendisine toplama alma biriktirme ,ben önüme alayımda bitmeden onların ne hali varsa görsün düşüncesi varsa bu aranızdaki iletişim sorunundan bu konuda güven duygusu aşılamak lazım bence ,kendimi senin yerine koyuyorum büyüyünce belki benim kızda aynısını yapabilir çünkü
ben olsam özellikle gözünün önünde onuda şahit olmasını sağlayacak şekilde paylaşımlar yapardım onu eksik ve mahrum bıraktığınızı bırakacağınızı sanıyor ya... neden öyle düşündüğünü sorun neden böyle yapıyorsun utandırma demek yerine sence nasıl yapmalıyız diyerek kendisini ifade etmesini sağlayın saçmada olsa konuşsun dinleyin