Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Maşallah nazar değmesin. Su gibisin. Hani sen 40 yaşında değil miydin bizi mi kandırıyosun. Çok genç görünüyorsun yahu. Bundan sonra yüzüne çamur sür desen yaparım. Yeter ki böyle genç kalayım. Almamı istediğin başka ürün var mıydıBu iki resmimi sitede görmeyen kalmadı bunları da paylaşayım bari boşuna yüzümü sakladım Eki Görüntüle 3085162 Eki Görüntüle 3085163 Eki Görüntüle 3085164
37 yim ama yuvarla 40 da olur ne kaldı şurada 40 aMaşallah nazar değmesin. Su gibisin. Hani sen 40 yaşında değil miydin bizi mi kandırıyosun. Çok genç görünüyorsun yahu. Bundan sonra yüzüne çamur sür desen yaparım. Yeter ki böyle genç kalayım. Almamı istediğin başka ürün var mıydı
Hah işte aynen böyle canlanmıştı gözümde. Her zaman güzelmişsin ama zayıf halinle daha genç ve dinamik görünüyorsun
o resimde tam 104 kiloydum hiç unutmuyorum pareomu çıkarıpda denize girememiştim utancımdan korktum tsunami olur diyeHah işte aynen böyle canlanmıştı gözümde. Her zaman güzelmişsin ama zayıf halinle daha genç ve dinamik görünüyorsun
Doğum günü fotolarını görmüştüm bi konuda hatta senle kilo kömürüyse alintilasmistik bende verdim ya 25 kilo kadar bambaşka biri olup genclesmissin valla nazarrrBu iki resmimi sitede görmeyen kalmadı bunları da paylaşayım bari boşuna yüzümü sakladım Eki Görüntüle 3085162 Eki Görüntüle 3085163 Eki Görüntüle 3085164
hatırlıyorum tabiiki ... kilo insana çok yaş katıyor maalesef ...Doğum günü fotolarını görmüştüm bi konuda hatta senle kilo kömürüyse alintilasmistik bende verdim ya 25 kilo kadar bambaşka biri olup genclesmissin valla nazarrr
Hemde nasıll esin de zayıflamış ama sankiEki Görüntüle 3085172 iki farklı insan gibi
Yine de gğzelmişsin ya. Ben de şimdi yine sınıra dayandım. Bekarken istediğim zaman hemen kilo veriyordum. Ama şimdi yemeği kendime göre yapamıyorum ki. Bana kalsa sebze ağırlıklı beslenirim. Ekmek, pilav vs yemem. Ama eşim karşımda yiyince dayanamıyorum. Ucundan alayım derken baya baya yiyorum ekmek hiç tüketmiyorum ama pilav görünce dayanamam hele de pirinç pilavı, tane taneo resimde tam 104 kiloydum hiç unutmuyorum pareomu çıkarıpda denize girememiştim utancımdan korktum tsunami olur diye
birlikte verdik ben ne yaptımsa eşimde aynı şeyi uyguladı o kilolu resminde 140 kiloydu zayıf resminde 104Hemde nasıll esin de zayıflamış ama sanki
pilavda kendini çok yediriyor ya...1 kaşıkla yetinemiyor asla insanYine de gğzelmişsin ya. Ben de şimdi yine sınıra dayandım. Bekarken istediğim zaman hemen kilo veriyordum. Ama şimdi yemeği kendime göre yapamıyorum ki. Bana kalsa sebze ağırlıklı beslenirim. Ekmek, pilav vs yemem. Ama eşim karşımda yiyince dayanamıyorum. Ucundan alayım derken baya baya yiyorum ekmek hiç tüketmiyorum ama pilav görünce dayanamam hele de pirinç pilavı, tane tane
Çok güzel hepimiz güle güle kullanalımbende bugün kampanyadan yararlanmak için şunları alıcam
Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik 200 ml
THE PUREST SOLUTIONS GÖZENEK SIKILAŞ.TONİK 200MLwww.watsons.com.trAkne Giderici Bakım Serum 30 ml
THE PUREST SOLUTIONS AKNE GİDERİCİ BAKIM SERUM30MLwww.watsons.com.tr
puanım yatınca da enzim peeling alıcam kırmızılı olana
cilt tipime uygun olanlar bunlar
Ben purest' ten de bişeyler aldım. Hepsi gelsin toplu paylaşırım sizinle. Hediye çekine de şampuan almayı düşünüyorum. Cildim için daha fazla ürün alırsam sıra gelmeden bozulacaklarbende bugün kampanyadan yararlanmak için şunları alıcam
Gözenek Sıkılaştırıcı Tonik 200 ml
THE PUREST SOLUTIONS GÖZENEK SIKILAŞ.TONİK 200MLwww.watsons.com.trAkne Giderici Bakım Serum 30 ml
THE PUREST SOLUTIONS AKNE GİDERİCİ BAKIM SERUM30MLwww.watsons.com.tr
puanım yatınca da enzim peeling alıcam kırmızılı olana
cilt tipime uygun olanlar bunlar
Evet malesef. O yüzden bazen nohutlu yapıyorum. Nohutu bol pirinç veya bulguru az. Ben çok iştahlıyım, yemek yemek için yaşıyorum. Bunları da konuşalım. Pilava alternatifler mesela. Et ve sebze olunca pek aramıyorum. Ama sulu yemekleri pilav olmadan yiyemiyorumpilavda kendini çok yediriyor ya...1 kaşıkla yetinemiyor asla insan