biz mustelayı bitirdik şuan cosmedinki elimde diye onu kullanıyorum cosmed bitince tekrar mustela alıcam
hepsi aynı değil ph dereceleri ve bazılarının içinde n
Uredermi neden kullanıyorsun canımEki Görüntüle 3084827 Eki Görüntüle 3084826 svr serumum yedek olarak geldi dermoskin arbutinim de bugün gelir... Bu yazlık rutinim
Kışın da the purest solutions serisi eklenir buraya ek olarak o daha nemli his bıraktığı için kışın işimi görüyor
Maskarayı da herkes övüyor aldım deneyeyim bakalım 45 TL idi fiyatı
bacaklarıma kullanıyorum hergün duştan sonra mutlaka kuru fırçalama sonrası tüm bacak bu kremi sürerim ki nemini kaybetmesin parlak olsun cildim lastik gibi olsun vur beni duvara seker geri gelirimUredermi neden kullanıyorsun canım
geçmiş olsunKızlar akşam da şimdide yüzüme bişey sürmedim kızım hasta onunla uğraşıyorum
Çok sağol kuzum dünden beri ishal ve ateşi çıkıp iniyor hiçbirşey yemedi yinegeçmiş olsun
salgın var diyorlar ondan mı acaba yaÇok sağol kuzum dünden beri ishal ve ateşi çıkıp iniyor hiçbirşey yemedi yine
Doktor bişey demedi ama her gelen çocuğu Selin gibiydisalgın var diyorlar ondan mı acaba ya
Benim şöyle oldu gayet dolgun kıvırcık güzel saclarım var. Ben asla kalıcı düzlük düşünmedim çünkü havasını seviyorum. Kuaförüm güzel markanın keratinini kampanya yapınca denedim yumuşattı sakinledi âmâ bukleleri acilip hacmi düştü bu anlamda iyi gelmedi bana.tam tersi etkisinin geçmesini bekliyorum ki düzelsinKeratinden neden memnun kalmadın canım? Etkisi geçince kötü mü oldu? Kuaförde saçlarım yanınca 2 hafta önce ben de yaptırdım ve bob kestirdim. Daha kısa bile kestirebilirim aslında
Harika sağlık güzellik getirsin inşallah
Ikizler henüz ulaşmıyor büyük de alıştı sanırım banyoda çekmeceli açık raflarda ulaşabildiği yerde âmâ doktor verdi diyorum çok dokunmuyor bazen çiçek kokulu isana kremi sürüyor bundan sürebilirsin dediğim içinKüçük çocuğu olanlar, aldıkları ürünü çocuklardan nasıl muhafaza ediyor? Minikler kurcalamayı sevmiyor mu? Benim ki tavuk misali oradakini buraya, buradakini öbür tarafa taşıyıp duruyor.
Ben de yanıkları geçsin diye yaptırdım. Ne taranıyordu ne de saçımı açabiliyordum. Çok berbat duruyordu. Şimdi güzel oldu en azından elimi saçıma atınca elim saçımın içinde kalmıyor. Yalnız ben son işlem olan o düzleştirmenin yapılmasını istemedim. Dümdüz, sürekli fönlü gibi dursun istemedim. Meğer o işlem yapılmadan keratin saça tam işlemiyormuş. Işıll ışıl yapan işlem, o düzleştirici işlemmiş. Şimdi pişmanım ama yine de saçım bayağı düzeldi. Uzun bob kestirdim, daha da kısa kestirebilirim, kafam çok karışık. Elimi neye atsam yüzüme gözüme bılaştırıyorum gibime geliyor.Benim şöyle oldu gayet dolgun kıvırcık güzel saclarım var. Ben asla kalıcı düzlük düşünmedim çünkü havasını seviyorum. Kuaförüm güzel markanın keratinini kampanya yapınca denedim yumuşattı sakinledi âmâ bukleleri acilip hacmi düştü bu anlamda iyi gelmedi bana.tam tersi etkisinin geçmesini bekliyorum ki düzelsin
evet işte o ısı uygulamasına da uygun olan keratin dedikleri şey gerçek keratin değil brazilya fönü... ısısız uygulanırsa tülerikliği gidiyor yumuşatıyor ısılı olursa düzleşiyorBen de yanıkları geçsin diye yaptırdım. Ne taranıyordu ne de saçımı açabiliyordum. Çok berbat duruyordu. Şimdi güzel oldu en azından elimi saçıma atınca elim saçımın içinde kalmıyor. Yalnız ben son işlem olan o düzleştirmenin yapılmasını istemedim. Dümdüz, sürekli fönlü gibi dursun istemedim. Meğer o işlem yapılmadan keratin saça tam işlemiyormuş. Işıll ışıl yapan işlem, o düzleştirici işlemmiş. Şimdi pişmanım ama yine de saçım bayağı düzeldi. Uzun bob kestirdim, daha da kısa kestirebilirim, kafam çok karışık. Elimi neye atsam yüzüme gözüme bılaştırıyorum gibime geliyor.
Şimdi ben yanlış bir şey mi yapmış oldum? Düzleştirme istemedim diye etkisi olmadı mı acaba? Evet tülerikliği gitti, asıl amacım da oydu zaten. Ne dersin, kökten kestirip kurtulayım mı?evet işte o ısı uygulamasına da uygun olan keratin dedikleri şey gerçek keratin değil brazilya fönü... ısısız uygulanırsa tülerikliği gidiyor yumuşatıyor ısılı olursa düzleşiyor
bu şey gibi tüm krem ovalamalara ciflemek dememiz gibi tüm pedlerin ortak adının orkid olması gibikuaförlerde keratin diyorlar ama aslında o keratin değil
yok canım kestirme de zamana bırakŞimdi ben yanlış bir şey mi yapmış oldum? Düzleştirme istemedim diye etkisi olmadı mı acaba? Evet tülerikliği gitti, asıl amacım da oydu zaten. Ne dersin, kökten kestirip kurtulayım mı?
Hı hı... Sünüyordu kuzum. Hatta birkaç konuda yazdım bunu ama seninle sonradan tanıştıkyok canım kestirme de zamana bırak
yanıklar için olaplex ve bc acil kurtarma kitleri vardı o zaman tanışmış olsaydık onları önerirdimkısmet...
sünüyormuydu saçın ıslakken ? öyle mi yanmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?